SoundOff Signal APEX fényhíd (megkülönböztető jelzés)

Pár hónapja egyik budapesti ügyfelünk vásárolt egy teljes kiépítésű SoundOff Signal Apex fényhidat. Kollégáink természetesen az ügyfél igényeinek megfelelően be is szerelték a gépjárműbe SoundOff Signal hangszóróval és vezérlővel együtt. Mivel a SoundOff Signal fényhidakban nincs hangszóró, ezt a motortérben helyezik el szerelő kollégáink. (a képen a hűtőrács mögött látható a hangszóró) Ennek előnye, hogy a fényhíd vékonyabb és formatervezettebb, az alacsonyabb légellenállás miatt pedig kisebb az üzemanyag fogyasztás. Ezen túlmenően az utastérben lévő vezető és utasok hosszú távon nem szenvednek halláskárosodást. A használat során ügyfelünk elégedetten számolt be arról, hogy szirénázás közben akár az utassal is tudnak beszélgetni, akár telefonálni.

Megnézem itt az elérhető kék fényhíd kínálatot!

A SoundOff Signal APEX™ fényhíd a piacon kapható legvékonyabb, áramvonalas formájú új generációs LED-es megkülönböztető jelzés. A fényhíd exkluzív tervezésű szárny alakú az üzemanyag megtakarítás és nagy sebességű menetstabilitás érdekében.

Kapható áttetsző és színezett lencsével borostyán, kék és piros színekben. A sikátor lámpák valamint az opcionálisan beszerelhető munkalámpák akár 180′ fokos megvilágítást biztosítanak a sötét utcák, parkolók megvilágítására. Kiváló minőségű alumínium alsó és felső részből készül, UV stabilizált tartós polikarbonát lencsékkel.

A rendelhető méretek 43″ (91 cm) és 70″ (197 cm) között választhatóak, az egyes fényhidak 4 – 10 modulig bővíthetőek. A megkülönböztető jelzés kombinálható borostyán sárga terelő fényekkel is. Természetesen a fényhíd rendelkezik a magyarországi engedélyeztetéshez szükséges ECE65 és EMC minősítéssel.

A gyártó a magas minőségi követelményeknek köszönhetően 5 év garanciát vállal az APEX™ fényhídra.

SoundOff Signal kék színű megkülönböztető jelzés, LED fényhíd

« Hallásvédelem – 3M Peltor fültokok – Vezetékes motoros fejszettek és intercomok »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2013. május 22. szerda 09:27
Kategória:
Megkülönböztető jelzés
Címkék:
, ,