Bluetooth hallásvédő fültok

• A 3M PELTOR WS ALERT XPI headset egy nagy csillapítású hallásvédő, amely akár két Bluetooth®-kompatibilis eszközt, például mobiltelefon és kétirányú rádió csatlakoztatására képes
• Kompatibilis az iOS és az Android a 3M Connected Equipment alkalmazással.
• Zajszűrő mikrofonnal és zajszintfüggő funkcióval, valamint push-to-listen funkcióval és beépített FM rádióval rendelkezik
• Négy óra használat elmaradása után automatikusan kikapcsol, és az akkumulátor töltöttségi szintjének figyelmeztető jelzője van

Bruttó ár: 230.632,- Ft (Nettó ár: 181.600,- Ft)

Hallásunk megóvása érdekében zajos környezetben hatékony védelemre kell törekednünk. Ehhez a munkavégzés teljes ideje alatt viselnünk kell valamilyen hallásvédő eszközt. Erre tökéletes választás lehet egy Bluetooth hallásvédő fültok.

Mennyiben más egy Bluetooth hallásvédő fültok?

A bluetooth technológiával ellátott aktív fültok viselői nem érzik magukat elszigetelve a többiektől illetve megkönnyíti a munkatársakkal való kommunikációt. Ez az aktív hallásvédő - szemben a normál (passzív) és elektronikus (aktív) hallásvédőkkel - lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást Bluetooth kompatibilis eszközökkel. Akár két készülék is társítható hozzá (pl.: mobiltelefon, DECT telefon vagy kétirányú adóvevő rádió).


Bluetooth hallásvédő fejhallgatóval a felhasználóknak nem kell lemaradniuk egyetlen hívásról sem: A fejhallgatóval/fülhallgatóval a felhasználók két különböző Bluetooth technológiával rendelkező készülékkel hallgathatnak és beszélhetnek kompatibilis eszközökkel: két mobiltelefonnal, egy mobiltelefonnal és egy DECT-telefon, vagy egy mobiltelefon és egy kétirányú rádió-adó vevő készülékkel. Még kommunikáció közben sem kell abbahagyni a munkát, mivel a fejhallgató zajszűrő mikrofonja lehetővé teszi a könnyű beszélgetést, még hangos környezetben is. (110 dB) munkakörnyezetben is.

Kétkezi munka még kommunikáció közben is

Bluetooth hallásvédő fejhallgatóval mindkét keze elérhető marad a munkához. Ellentétben a tipikus zajos környezetben végzett mobiltelefon hívástól - amely komoly koncentrációt igényel, hogy megértse a hívó fél hangját - mostantól könnyedén hallhatja a hívót a fültokban. A kéz nélküli működésnek és a könnyebb kommunikációnak köszönhetően lehetőség van folytatni a munkát, miközben hívásokat fogadnak és kezdeményeznek.


A legtöbb munkavállaló természetesnek veszi, hogy könnyedén tud beszélni munkatársaikkal - személyesen vagy telefonon. De nem a zajos környezetben dolgozók. A bluetooth hallásvédő headset lehetőséget ad ezeknek a dolgozóknak arra, hogy jobban hatékonyabban kommunikáljanak - anélkül, hogy abba kellene hagyniuk a munkát. Nem kell lemaradnia egy fontos hívásról, mert azonnal beszélhet - még akkor is, ha éppen egy fémdarabot csiszol! És mivel nem szükséges tartani a telefont, folytathatja a munkát, így nem kell leállnia a számlázható órák gyűjtésével sem.


A Bluetooth technológiával ellátott aktív hallásvédő fültok lehetővé teszi, hogy hívást kezdeményezzünk vagy fogadjunk anélkül, hogy a zajos munkaterületet elhagynánk, a munkavégzést megszakítanánk, vagy levennénk a hallásvédő eszközt. Az aktív fülvédőnk használata nagy mértékben elősegíti a biztonságos munkavégzést, mivel telefonálás közben a kommunikáció tökéletes minőségű és mindkét kezünk szabad marad. Ha pedig éppen nincs szükség kommunikációra a munkavégzés során, úgy akár kedvenc zenéinket hallgathatjuk az aktív fültokkal. Mobiltelefonunk audio tartalmát vezeték nélkül végighallgathatjuk.

További hasznos funkciók

A Bluetooth hallásvédő fültokok jellemzően zajszűrő mikrofonnal, zajszintfüggő funkcióval, push-to listen funkcióval valamint beépített FM rádióval rendelkeznek. Az aktív hallásvédő használatakor az elektronikus zajcsilapítási technológia lehetővé teszi, hogy magas zajterheléses környezetben a figyelmeztető hangjelzések és utasítások hallhatóak legyenek. Ezeket a Bluetooth fültokokat könnyen kezelhető vezérlőgombok jellemzik.


A Bluetooth hallásvédő négy óra inaktivitás után - az akkumulátor hosszabb élettartamának érdekében - automatikusan kikapcsol.


Az aktív hallásvédő a beépített elektronikának köszönhetően alkalmas váltakozó hangerősségű zajahatásnál végzett munkához. A fülvédő tokja a fület teljesen eltakarja, a stabil fejpánt pedig a kényelmet garantálja.


Cégünk lehetőséget biztosít hallásvédő fültok kipróbálásra akár a mi, akár az Ön telephelyén is. Lépjen kapcsolatba velünk és egyeztessen időpontot egy próba lehetőségre.