3M Peltor WS Alert XPI Bluetooth hallásvédő fültok FM rádióval

PEL-285-999
3M Peltor WS Alert XPI Bluetooth hallásvédő fültok FM rádióval
3M Peltor WS Alert XPI Bluetooth hallásvédő fültok FM rádióval

3M Peltor WS Alert XPI Bluetooth hallásvédő fültok FM rádióval legfontosabb tulajdonságai

• A 3M PELTOR WS ALERT XPI headset egy nagy csillapítású hallásvédő, amely akár két Bluetooth®-kompatibilis eszközt, például mobiltelefon és kétirányú rádió csatlakoztatására képes
• Kompatibilis az iOS és az Android a 3M Connected Equipment alkalmazással.
• Zajszűrő mikrofonnal és zajszintfüggő funkcióval, valamint push-to-listen funkcióval és beépített FM rádióval rendelkezik
• Négy óra használat elmaradása után automatikusan kikapcsol, és az akkumulátor töltöttségi szintjének figyelmeztető jelzője van

Bruttó ár: 290.703,- Ft (Nettó ár: 228.900,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

3M Peltor WS Alert XPI Bluetooth hallásvédő fültok FM rádióval további tulajdonságai

• Zajcsillapítása igazodik a környezeti zajokhoz, mint például közeledő járművek hangjához, a gépek zajához és figyelmeztető jelzésekhez.
• Az új Bluetooth MultiPoint hallásvédő mobilalkalmazással könnyedén beállítható, mivel vezeték nélkül csatlakozik két eszközhöz, például egy mobiltelefonhoz és egy kétirányú rádióhoz vagy összesen két telefonhoz. A 3M PELTOR WS ALERT XPI fejhallgató beépített FM rádióval és környezeti-zajszűrő mikrofonokkal is rendelkezik a további helyzetfelismeréshez és a szemtől-szembe kommunikációhoz.
• A 3M PELTOR WS ALERT XPI Headset segítségével mindkét keze szabad marad a munkához. Zajcsillapítása 30 dB.
• Kék színű kivitel, a cserélhető fültokbetét színe rózsaszín.
• A termék gyártó kódja: MRX21A3WS6 WS Alert XPI Bluetooth fejszett

3M Peltor WS Alert XPI Bluetooth hallásvédő fültok FM rádióval kapcsolódó szolgáltatásai

3M Peltor szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta a hallásvédőt, szervizünkben 3M Peltor aktív és passzív hallásvédők és kommunikációs fültokok javítását vállaljuk. A gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

3M Peltor hallásvédő karbantartása

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja 3M Peltor aktív és passzív headsetek és kommunikáicós fültokok karbantartását. Karbantartás során jellemzően a fültokban lévő higiéniás készlet cseréje és a fejszett tisztítása szerepel. Szükség esetén a fültok javítását is elvégezzük. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

3M Peltor WS Alert XPI Bluetooth hallásvédő fültok FM rádióval kapcsolódó termékei