Kemping lámpa

A rutinos kirándulók jól tudják, hogy szabadidőnk eltöltése alatt nem csak nappal szerezhetünk életre szóló élményeket. A szabad ég alatti kempingezés legalább olyan emlékezetes lehet, ha megfelelő felszereléssel indulunk útnak. Ennek egyik legfőbb feltétele egy jó minőségű kemping lámpa, mely magasabb szintre emeli a szabadban töltött éjszakákat. Tovább olvasom...

Termék nézet váltás Termékek rendezése:
Termékszűrés
Elérhetőség szerint
Raktáron ()
Rendelésre (1)
Márkák szerint
Emos (1)
Ár szerint
Ft - Ft
Összesen 1 termék, 1. oldal: 1 - 1 / 11

• Fényforrás: 3xCOB LED (300lm fényáram)
• LED élettartam: 50.000 óra
• Tápellátás: 3xAA ceruzaelem vagy LR6 (1,5V) tölthető elem
• Mágneses rözíthetőség, kihajtható akasztó
• Fénytávolság: ~5 m
• Folyamatos üzemidő: ~38 óra
• Kis méret és fogyasztás, nagy fényerő
• Méretek: 85*130 mm
• Az elem nem alaptartozék

Bruttó ár: 2.616,- Ft (Nettó ár: 2.060,- Ft)
Összesen 1 termék, 1. oldal: 1 - 1 / 11

Miért válasszunk kemping lámpát?

Egy strapabíró lámpa segíthet átvészelni a kempingezés során fellépő váratlan fordulatokat és a sötétben gondoskodik az alapszintű kényelmünkről. Hordozható fényforrásra lesz ugyanis szükségünk ahhoz, hogy koromsötétben is képesek legyünk tájékozódni, a táborban tevékenykedni. Választhatunk kis méretű zseblámpát, kezünket szabadon hagyó fejlámpát, vagy a több szempontból is legpraktikusabbnak számító kemping lámpát is.

A kemping lámpákat kifejezetten erre a célra tökéletesítették, felszerelve a legfontosabb tulajdonságokkal, ami egy éjszakai táborhelyen, vagy bármilyen szabadtéri tevékenység alkalmával előfordulhat.

De milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ideális kemping lámpa?

A DND Telecom webáruházban kapható Emos kemping lámpa magas minőséget képvisel. 5 méteres fénytávolsággal és 38 óra folyamatos üzemidővel rendelkezik. Kis méretének és tölthető elemeinek köszönhetően remek választás.

Válasszunk kompakt méretű kemping lámpát!

Egy ideális kemping lámpa viszonylag kicsi mérettel rendelkezik, ezáltal a használata kényelmesebb. Ha ugyanis túl nagyot választunk, a sok más kempingfelszerelés mellett nehézkes lesz a szállítása. Ezzel összefüggésben fontos, hogy a lámpánk súlya se legyen túlzottan megterhelő. A kompakt kemping lámpák összecsukható kialakítással is rendelkezhetnek, így könnyen elpakolhatók. Ebben az esetben ugyanis használaton kívül kevés helyet foglalnak, könnyen beilleszthetők a hátizsákba, kinyitott állapotban mégis rendelkeznek majd elég fényerővel.

A napelemes kemping lámpát bárhol, bármikor tölthetjük

Alapvetően olyan lámpát érdemes választanunk, mely hosszú üzemidővel rendelkezik és problémáktól mentes működést biztosít. Hiszen, ha túrázás során huzamosabb ideig elvágjuk magunkat a hálózati áram, és így a töltés lehetőségétől, kulcskérdéssé válik kemping lámpánk világítási ideje. A legtöbb lámpa emiatt már USB töltési lehetőséggel is ellátott, mely kényelmes csatlakoztatási lehetőséget biztosít hordozható akkumulátorainkhoz, vagy autónk szivargyújtójához.

Ha még ennél is kényelmesebb megoldásra szavaznánk, választhatunk napelemmel tölthető kemping lámpát. Legnagyobb előnyük, hogy beépített akkumulátoruk napfény hatására automatikusan feltöltődik, így a működéshez nincs szükségünk se töltőre, se elemekre. Kényelmes megoldás, mellyel a kirándulás alatt még környezetünket is védjük, csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat.

Milyen fényerővel rendelkezik a kemping lámpa?

A DND Telecom webáruházban kapható Emos COB LED kemping lámpa 300 lumen fényerővel rendelkezik, amely a táborhelyen megfelelő megvilágítást biztosít.

Milyen típusú energiaforrás használható a kemping lámpa működtetéséhez?

A kemping lámpához választhatunk 3 darab AA ceruzaelemet vagy LR6 (1,5V) újratölthető elemet. Ezzel a kemping lámpánk mindig a legszebb fényében fog ragyogni.

Milyen méretű kemping lámpát válasszunk, hogy könnyen hordozható legyen?

Mivel kirándulás, barangolás vagy kempingezés során számos dolgot, ételt, folyadékot magunkkal kell vinnünk, ezért érdemes olyan kemping lámpát választanunk, amely kis mérettel rendelkezik, ráadásul könnyű is. Érdemes műanyagból készült változatot választanunk. Az Emos 130 mm nagyságú kempinglámpa tökéletes választás, hiszen akár a hátizsákunk oldalában is könnyen elfér, és kis tömegének köszönhetően olyan pihekönnyű, hogy súlyát túrázás közben meg se érezzük.

Van-e összecsukható vagy összehajtható kialakítása a kemping lámpának?

A DND Telecom webáruházban kapható kemping lámpa kampóval és mágnessel is rendelkezik, aminek köszönhetően szinte bárhova fel tudjuk akasztani, hogy 15 méteres körben tökéletes megvilágítást biztosítson.

Mennyire vízálló a kemping lámpa? Milyen időjárási körülmények között használható biztonságosan?

A kialakításának és műanyag alapanyagának köszönhetően az Emos kemping lámpa tökéletesen használható esőben is, de gondoskodjunk róla, hogy miután elvonultak a felhők, a kemping lámpa kellően kiszáradjon.

Milyen mértékben strapabíró a kemping lámpa?

Az Emos műanyag kemping lámpát úgy tervezték, hogy bírja a kirándulás, kempingezés okozta gyűrődést. A lámpa ütésálló, ezért bátran használhatjuk kalandtúrán vagy más komoly igénybevételt megkövetelő természetjárás, például barlangászás közben is. De ez a lámpa akkor is nagy segítséget nyújt, mikor otthonunkban tartósan elmegy az áram.

Válasszunk a vadregényes környezethez ideális kemping lámpát!

Egy kemping lámpa elhelyezése gyakran okozhat fejtörést az egyenetlen terep, az időjárás viszontagságai, vagy pusztán a helyhiány miatt. Egy egyszerű kampó segítségével felakasztható túralámpa nagyban megkönnyítheti életünket, érdemes tehát olyat választanunk, mely rendelkezik ezzel az egyszerű, mégis gyakran lemaradó funkcióval. Esti beszélgetésnél ágakra, vagy a sátor kampóira akasztható, menet közben pedig a hátizsákunkra lógatható.

Az ütésálló kemping lámpa a jó választás, ha kalandtúrára indulunk!

Széleskörű felhasználása miatt továbbá nem árt, ha lámpánk jól bírja az időjárás viszontagságait, vagy a túrázással járó apró sérüléseket. Egy ilyen fényforrás esetében ajánlatos vízálló változatot választanunk, de por-, és ütésálló változatokkal is találkozhatunk a piacon.


A DND kínálatában található Emos kemping lámpa kis mérettel és minimális fogyasztással, ellenben nagy fényerővel tökéletes választás lehet bármilyen szabadidős tevékenységhez. Folyamatos üzemidő mellett is majdnem két teljes napig használható, rögzíthető mágnesesen és akasztó segítségével is. Tápellátását elemek biztosítják, összecsukható kialakítása miatt súlya és mérete sem megterhelő.