Motoros sisakbeszélő

további kategóriái

Sisakbeszélő segítségével biztonságosabb, de egyúttal élménydúsabb motorozási körülményeket is teremt. Menet közben kommunikálhat utasával vagy motoros társaival is. Így utasával kényelmesen beszélgethet anélkül, hogy kiabálnia kéne vagy kézzel jeleznie a másiknak. A közös túrázásokon pedig balesetveszély esetén egy pillanat alatt figyelmeztethetjük a többi motorost.

Miért jön jól minden motoros számára egy sisakbeszélő?

  • Túra közben biztonságosan kommunikálhat motoros társaival. Ha csak egyetlen előnyt kellene mondani a sisakbeszélővel kapcsolatban, az a biztonságosabb motorozás lenne. Használatával menet közben kommunikálhat motoros társaival, és mindenki azonnal jelezheti a többiek felé, ha egy hatalmas kátyú van a következő kanyarban, vagy egyéb balesetveszélyes körülmény nehezítheti meg az utat.
  • Kényelmesen hallgathat zenét Bluetooth csatlakozási lehetőséggel. A webáruházunkban kapható sisakbeszélők többsége beépített FM rádióval is rendelkezik, így még motorozás közben is értesülhet az útviszonyokról - vagy új rádiócsatornákat fedezhet fel, ha egy kis frissességre vágyna a zenék terén. Ha igazán szeret zenét hallgatni, válassza a HiFi fülhallgatóval ellátott típusokat, amelyek tiszta hangzást és erős, de egyáltalán nem torz basszust biztosítanak. Kedvenc zenéi pedig garantáltan hozzátesznek az élményhez.

Milyen sisakbeszélő headsetek találhatók webáruházunkban?

Az alábbi típusok legfontosabb tulajdonságait részletesebben is megismerheti a kategóriaoldalaikon:

Vezeték nélküli motoros intercomok

Ma már szinte mindenből vezeték nélküli verziót keresünk. Ugyanis a kábelek gyakran nemcsak sérülékenyek, hanem még a kényelmet is ronthatják, ha jelentősen korlátozzák a mozgási lehetőséget.


A két sisak - például utas és vezető - közötti kommunikációt biztosító intercomok vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolaton keresztül állnak összeköttetésben. Rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek, például jack csatlakozási és távirányíthatósági lehetőséggel, továbbá PC-n keresztül számos készülék programozható is. Egyes intercom sisakbeszélők akár 1600 méteres távolságig is megőrzik a Bluetooth kapcsolatot.

Legfontosabb előnyeik

  • Utas és vezető kényelmesen beszélgethet egymással
  • GSM telefon, walkie-talkie vagy mp3 lejátszó is összeköthető a készülékkel
  • A Bluetooth csatlakozás garantálja a kényelmet

Vezetékes sisakbeszélők

Kínálatunkban vezetékes típusokat is talál - akár motorhoz, akár kerékpárhoz keres megbízható sisakbeszélő headsetet. A vezetékes kialakítású készülékek bármilyen bukósisakban könnyen rögzíthetők, köszönhetően a kellően hosszú vezetékeknek. Kifejezetten okostelefonokhoz - például Android, iOs és Blackberry készülékekhez - gyártott típusok, illetve Albrecht, Motorola és további rádiókkal kompatibilis átbeszélők egyaránt kaphatók fenti termékkínálatunkban.

Még nagy motorzaj esetén is tiszta hangzást biztosítanak?

Igen. A sisakbeszélőkhöz tartozó headseteket kifejezetten motorozási célokra fejlesztik, így még a hangos, kívülről akár fülsüketítőnek ható motorzaj sem akadályozza meg az egymás közötti érthető beszélgetést.

Mennyi ideig bírja az akkumulátor?

Típusfüggő, de egy átlagos intercom akkumulátora általában 8-15 órányi üzemidőt biztosít. A készülékekhez tartozó USB kábellel kb. 2,5 óra alatt teljes mértékben feltölthető az akkumulátor. Természetesen a sisakbeszélő töltés közben is használható.

Könnyű felhelyezni a sisakra?

A csomagolásban mellékelt ragasztóval egy pillanat alatt könnyedén rögzítheti a készüléket. Az erős ragasztó pedig remekül ellenáll a szélnek és esőnek is, így már tényleg semmi nem állhat a többiekkel való kommunikáció és a zenehallgatás útjába.


Sisakbeszélő beszerzésével olyan eszközzel bővíti motoros felszerelését, amely minden egyes utazáskor meghálálja a bizalmat. Teremtsen biztonságos körülményeket, és dobja fel az utazási élményt is!