Babafigyelő

további kategóriái

A babafigyelő a szülők nélkülözhetetlen eszköze. A készüléknek köszönhetően babánkat akkor is halljuk, monitor esetén pedig látjuk, ha nem vagyunk a közvetlen közelében. Ezzel pedig biztonságban tudhatjuk gyermekünket még akkor is, ha nem tartózkodunk vele egy légtérben. A babafigyelők hatótávolsága lakáson belül 50 méter, viszont a kamerával ellátott babaőrzők általában nem rendelkeznek ekkora hatótávolsággal. Tovább olvasom...

Termék nézet váltás Termékek rendezése:
Termékszűrés
Elérhetőség szerint
Raktáron (1)
Rendelésre (1)
Márkák szerint
Motorola (2)
Ár szerint
Ft - Ft
Összesen 2 termék, 1. oldal: 1 - 2 / 21
ÚJ

• Akkumulátoros hordozható szülői egység
• Biztonságos, interferenciamentes vétel és kiváló minőségű hang
• Nagy hatótávolság
• Nagy érzékenységű mikrofon
• Akár 2 szülői egységig bővíthető
• Szülői egység némító funkcióval és riasztásjelzővel
• Hatótávolságon kívül és alacsony töltöttségi szint riasztás

Bruttó ár: 14.478,- Ft (Nettó ár: 11.400,- Ft)
ÚJ

• 1,5"-os fekete-fehér LCD kijelző narancssárga háttérvilágítással
• DECT vezeték nélküli technológia
• Csatlakoztasson egy bébi egységet két szülői egységhez a különböző szobákból történő felügyelethez
• Újratölthető hordozható szülői egység akár 10 órás üzemidővel
• Nagy érzékenységű mikrofon
• Hangerőszabályozás

Bruttó ár: 18.161,- Ft (Nettó ár: 14.300,- Ft)
Összesen 2 termék, 1. oldal: 1 - 2 / 21

Milyen hatótávolsággal rendelkeznek a babaőrzők?

A legtöbb babafigyelő beltérben 50 méteren belül, kültéri használat esetén legfeljebb 300 méteres távolságban képes a hangokat tökéletes hangminőségben továbbítani. Léteznek azonban különösen nagy hatótávolságú babaőrzők is. Ezek a modellek körülbelül 500 méteres hatótávolsággal rendelkeznek. Amennyiben ilyen készülékre van szükségünk, akkor mindenképp nézzük meg, hogy a készülék alkalmas ebben a távolságban is hatékonyan továbbítani a jeleket.

Mikor lehet ilyen babaőrzőre szükségünk? Amennyiben nagyobb kerttel rendelkezünk, esetleg a családtagjaink a szomszéd házban laknak, akikről szintén gondoskodnunk kell. De mielőtt ilyen babafigyelőt vásárolnánk, érdemes végiggondolnunk, hogy minél távolabb kerülünk gyermekünktől, annál tovább tart, amíg odaérünk hozzá, ha szüksége van ránk.

Milyen funkciókat kínálnak a modern babaőrzők?

Talán az egyik legfontosabb funkció a VOX mód. Ez a voice-operated exchanged angol kifejezés rövidítése, amelynek a lényege, hogy a kétirányú kommunikáció érdekében nem kell gombokat nyomkodnunk.Ha ez a funkció a babaőrzőn be van kapcsolva, akkor a készülék automatikusan akkor kapcsolódik be és továbbítja azokat, ha a babaszobában hangokat észlel. Ha nincs nesz, a készülék alvó üzemmódba kapcsol. Így az ilyen funkcióval ellátott babafigyelők kevesebb energiát fogyasztanak, vagyis energiatakarékos működést tesznek lehetővé.

Egyes babafigyelőknek van olyan funkciója is, amikor a szülők hangjukkal nyugtathatják meg kisbabájukat. De meg kell említeni az éjszakai fény funkciót is, amely szintén nagyon hasznos. Emellett a modern babafigyelők gyakran tartalmaznak altatódal funkciót és egy érzékelőt is. Ez méri a gyermekszoba hőmérsékletét, amely aztán megjelenik a szülői egységen is.

Mennyire tiszta a babaőrzők hangátvitele? Van bennük zajszűrési funkció?

A babák biztonsága érdekében nagyon fontos, hogy a szülők kristálytisztán hallják, hogy mi is történik a babaszobában. Ezért a DND Telecom webáruházban kapható babafigyelők teljesen tiszta hangot továbbítanak és lehetővé teszik a mikrofon érzékenységének beállítását is. Természetesen azt, hogy ilyen tisztán tudnak hangot továbbítani, annak köszönhető, hogy a készülékben zajszűrő funkció is van.

Mennyire stabil az adatkapcsolat a babafigyelő és a szülői egység között?

A stabil adatkapcsolat érdekében mindenképp válasszunk olyan babafigyelőt, amely rendelkezik DECT technológiával. Ez egy olyan vezeték nélküli kommunikációs szabvány, amely magas hangminőséget és biztonságos átvitelt biztosít. A DECT rövidítés a Digitally Enhanced Cordless Telecommunications angol kifejezés rövidítése. Az ezzel a technológiával ellátott babaőrzők megbízható és privát hangátvitelt biztosítanak a babaszoba- és a szülői egység között. Ez maximálisan garantálja a baba biztonságát, ráadásul azt is biztosítja, hogy a kommunikáció tartalma ne kerüljön idegenek kezébe, és ne zavarják meg más jelek sem.

Mennyi az akkumulátor élettartama mind a baba-, mind a szülői egység esetén?

A babaőrző egy babaegységből, amely a jeleket adja és a babaszobában kell elhelyeznünk, és egy szülői egységből áll, amely a vevőkészülék, és ott kell tárolnunk, ahol a szülők tartózkodnak. Válasszunk olyan babafigyelőt amely mindkét egység esetén elemekkel vagy hálózati csatlakozóval is működtethető. Mert, ha nem elemek vagy az akkumulátor segítségével működtetjük a babaőrző kettő egységét, akkor tölthetjük őket, hogy mindig használatra készek legyenek. Az átlagos töltési idő készülékektől eltérő lehet, de hamar fel tudjuk tölteni mindkét egységet.

Hogyan biztosítja a babafigyelő a gyermek biztonságát és a szülők adatvédelmét?

Ahogy azt már fentebb említettük, a DECT technológiával ellátott babaőrzők 100 százalékos adatvédelmet és biztonságot garantálnak, ami zéró interferenciát és tökéletes adattitkosítást takar.


Tekintse meg széles babafigyelő kínálatunkat a DND Telecom Center webáruházában!