Szúnyogriasztó készülék

további kategóriái

Tavasztól őszig meggyűlik az ember baja a parányi vérszívókkal, melyeknek még a hangja is idegesítő. Ha profi megoldást keres kültérre, és 100%-os garanciát vár, hogy sem az erdei kirándulást, sem a sátorozást, sem a kerti sütögetést nem zavarják meg ezek a rovarok, akkor a ThermaCell szúnyogriasztó termékei jelentik a megoldást.

Szúnyogriasztás mesterfokon

A szúnyogok az egyik legkellemetlenebb rovarok az ember környezetében, hiszen amellett, hogy csípésük viszket, rámenősen dúdolják fülünkbe a kibírhatatlan dallamukat, megkeserítve az alvást, a kirándulásokat, a kerti elfoglaltságainkat, vendégségeket, a pikniket vagy sátorozást. A beltéri elektromos szúnyogriasztók és spray-k mellett a kültéri szúnyogriasztó lámpák és készülékek igazi virágkorukat élik - és ezért nagyon hálás lehet az ember.


Ha ugyanis tökéletesen hatékony riasztóra vágyunk, nem szeretnénk, hogy bőrünket be kelljen fújni az olajos, kellemetlen illatú spray-kkel, akkor a DND-nél kapható ThermaCell szúnyogriasztókat érdemes választani. Kültéren verhetetlen módon, illatanyag mentesen, akár 21 négyzetméteres területen láthatatlan védőpajzsot képeznek körülöttünk. A vérszívók a közelünkbe sem kerülnek, és erre a gyártó garanciát vállal. Vannak dizájnos asztali változatok, melyeket letehetünk a verandára, erkélyre, teraszra, és vannak hordozható illetve kézi szúnyogriasztó készülékeik is, amiket bárhová magunkkal vihetünk.

Hogyan működik a tökéletes szúnyogriasztó?

A ThermaCell kültéri szúnyogriasztó berendezések azonos elven működnek, zónariasztó technológiájuknak köszönhetően nem kell sem kellemetlen kemikáliákat a bőrünkre vagy a ruhánkra fújni, nem kell nyílt lángot használnunk és riasztó gyertya vagy füstölő szagát elviselni, nem kell a lábunkat csapkodni vagy a fülünkhöz kapkodni. A berendezések energiaellátását egy kicsi bután palack biztosítja. A bután gáz a riasztó bekapcsolásával aktiválódik és hőt kezd termelni. A szúnyogriasztó végénél pedig a hő hatására a cserélhető lapkákból párolog a speciális riasztóanyag, mely nem összekeverendő a beltéri lapkás megoldásokkal. Az összetétele és a hatása is egyedi. Pár perc és létrejön a védelmi zóna. Nem jár kellemetlen szagokkal, észrevétlen marad, és nagyon hatékony. Hosszan működnek (kb.12 óra), akár egy egész napos kirándulásra is elmehetünk velük, vagy vérszívók nélkül élvezhetjük a szabadban töltött születésnapot, grillparty-t.


A készülék a bekapcsolást követően 10-15 perc elteltével már 98% hatékonysággal távol tartja tőlünk a szúnyogokat. Csak kültéren alkalmazzuk!


Webshopunk kínálatában elérhetőek a legkiválóbb ThermaCell szúnyogriasztó készülékek és lámpák, illetve a hozzájuk tartozó kiegészítők. Választhat védőtokot kedvenc kézi szúnyogírtójához, de beszerezhetőek az utántöltő lapkák és a kis energiaegység, a bután palack is.


Ha pedig maradt még kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogassa meg blogunkat a DND Telecom érdekes tartalmaiért!