Okosotthon

további kategóriái

Az intelligens otthon, más néven okosotthon olyan ház, amely különböző elektronikus eszközökkel és rendszerekkel rendelkezik, amelyek az internetre csatlakoznak, és lehetővé teszik, hogy kommunikáljanak egymással, illetve egy központi eszközön vagy alkalmazáson keresztül távolról vezérelhetők legyenek. Ezek az eszközök az olyan alapvető otthoni automatizálási termékektől kezdve, mint az intelligens termosztátok és világításvezérlők, egészen a fejlettebb eszközökig, mint a biztonsági rendszerek, intelligens zárak és otthoni szórakoztató rendszerek.

Okosotthon

Az okosotthon eszközöket úgy tervezték, hogy kényelmesebbé, komfortosabbá és hatékonyabbá tegyék az életét. Például távolról beállíthatja a termosztátot, hogy energiát takarítson meg, amikor nincs otthon, vagy bekapcsolhatja a világítást, mielőtt hazaérkezik, és ezzel barátságos légkört teremthet. Olyan rutinokat is beállíthat, amelyek egyszerre több műveletet indítanak el, például lekapcsolja az összes lámpát és bezárja az ajtókat, amikor elhagyja a házat.


Az okosotthon eszközök fejlett biztonsági funkciókat is kínálnak, például videócsengőt, intelligens zárakat és mozgásérzékelőket, amelyek lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérje otthonát és ellenőrizze a bejutást. Értesítéseket kaphat, és okostelefonjáról vagy más csatlakoztatott eszközéről élő felvételeket tekinthet meg otthona belépési pontjairól, így akkor is nyugodt lehet, amikor nincs otthon.


Az intelligens otthoni eszközök, például a vezeték nélküli csengők és ajtókamerák az otthoni automatizálás egyre növekvő területének részét képezik. Az okosotthon eszközök az intelligens otthon részeként csatlakoznak az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és távolról vezérelhetők egy okostelefon-alkalmazáson vagy más csatlakoztatott eszközökön, például intelligens hangszórókon vagy kijelzőkön keresztül.

Vezeték nélküli ajtócsengő

A vezeték nélküli csengők a hagyományos csengők intelligens továbbfejlesztését jelentik. Úgy működnek, hogy értesítést küldenek az okostelefonra vagy más csatlakoztatott eszközre, amikor valaki csenget. Általában beépített kamerával és mikrofonnal rendelkeznek, így akkor is láthatja és kommunikálhat azzal, aki az ajtaja előtt áll, ha nincs otthon.


Egyes vezeték nélküli csengők mozgásérzékelővel is rendelkeznek, amely akkor is jelzi, ha valaki a bejárati ajtó közelében van, ha Ön nem csenget. Ez a funkció hasznos lehet a csomagtartólopás vagy más gyanús tevékenység megelőzésében.


Vezeték nélküli ajtócsengő kínálatunkban 433 Mhz-es, szabad sávú változatok is találhatók, amelyek nem igényelnek Wi-fi lefedettséget.

Ajtókamera

Az ajtókamerák olyan önálló kamerák, amelyeket a bejárati ajtó vagy más bejáratok közelében helyeznek el. Abban hasonlítanak a vezeték nélküli ajtócsengőkhöz, hogy általában beépített kamerával és mikrofonnal rendelkeznek, így akkor is láthatja és kommunikálhat az ajtóban álló személlyel, amikor Ön nincs otthon.


Az ajtókamerák lehetnek vezetékesek vagy vezeték nélküliek, és távoli hozzáférés céljából csatlakoztathatók az otthoni Wi-Fi hálózathoz. Egyes ajtókamerák olyan fejlett funkciókkal is rendelkeznek, mint az arcfelismerés, a mozgásérzékelés és az éjszakai látás, amelyek még nagyobb biztonságot és kényelmet nyújtanak.


Összességében ezek az intelligens otthoni eszközök értékes kiegészítői lehetnek otthona biztonságának és kényelmének. Lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérje otthona bejáratait, és távolról kommunikáljon a látogatókkal vagy a kézbesítőkkel. Böngésszen termékkínálatunk között vagy fáradjon be üzletünkbe ahol megmutatjuk Önnek a készleten lévő termékeinket, amelyeket ki is próbálhat.