Szivargyújtó csatlakozó

Aki sok időt tölt a volán mögött, pontosan tudja, hogy milyen fontos a mobileszközök töltése a kocsiban is. Persze nem csak azoknak, akik hivatásszerűen vezetnek: egy hosszabb családi út során is lényeges, hogy mindenki gond nélkül feltölthesse a telefonját, tabletjét vagy más eszközét. Az USB szivargyújtó csatlakozók legfőbb előnye, hogy semmilyen átalakításra nincs szükség az autó utasterében, illetve az, hogy ezek a berendezések bármilyen USB-kábellel használhatók. Tovább olvasom...

Termék nézet váltás: Termékek rendezése:
Termékszűrés
Összesen 4 termék, 1. oldal: 1 - 4 / 41

• Üzemi feszültség: 12 - 24 V/DC
• Terhelhetőség max.: 5 A
• Üvegbiztosítékkal ellátott

Bruttó ár: 544,- Ft (Nettó ár: 428,- Ft)

• Üzemi feszültség: 12 - 24 V/DC
• Terhelhetőség max.: 8 A
• Biztosíték nélküli verzió

Bruttó ár: 2.431,- Ft (Nettó ár: 1.914,- Ft)

• Szivargyújtó aljzatból USB aljzatot csinál
• 1db USB 3.0, 1db USB-C aljzat
• Bemeneti feszültség: 12-24V
• USB kimenet: 5V/max. 3A (max. 18W)

Bruttó ár: 3.410,- Ft (Nettó ár: 2.685,- Ft)

• Dometic DC szivargyújtó csatlakozó kábel
• Tartalék vagy csere Dometic DC csatlakozókábel a következő termoelektromos hűtődoboz modellekhez: TCX, TC, TB
• Maximum 5A, 32V
• SKU: 4451037619

Bruttó ár: 15.875,- Ft (Nettó ár: 12.500,- Ft)
Összesen 4 termék, 1. oldal: 1 - 4 / 41

Mit érdemes mérlegelni a szivargyújtó csatlakozó vásárlás során?

Először is azt gondoljuk át, hogy milyen típusú készülékre van szükségünk. A szerelhető szivargyújtó csatlakozók csavaros megoldással rögzíthetők, így nem áll fenn az a veszély, hogy menet közben - például rázkódás hatására - kicsúsznak. Egyes modellek ráadásul speciáliskihúzásgátlóval is rendelkeznek, ami tovább növeli a stabilitást. A szerelhető csatlakozókhoz tetszőleges típusú kábelt rögzíthetünk, ezért a felhasználási módjuk is rendkívül sokrétű.


Mindenképp ilyen USB csatlakozó válasszunk, ha nehéz terepre is készülünk az autóval. Az ilyen modelleket érdemes emellett buszokba vagy teherautókba is szereltetni. Webshopunkban ugyanakkor olyan csatlakozókat is talál, melyek nem szerelhetők, viszont képesek a szivargyújtó aljzatból USB-csatlakozót készíteni. Mind a telepítésük, mind a használatuk pofonegyszerű, és akárkettes vagy hármas USB-elosztót is rendelhet. Az ilyen készülékekkel egyszerre akár több mobileszközt is feltölthet menet közben.


A szerelhető USB szivargyújtó csatlakozóknál a terhelhetőségre is érdemes egy pillantást vetni döntés előtt. Ez az érték határozza meg ugyanis, hogy milyen készülékekkel fog megbirkózni a csatlakozó. Minél nagyobb teljesítményű eszközöket szeretnénk csatlakoztatni a kocsihoz, annál nagyobb terhelhetőségre lesz szükségünk. A DND webáruházban ennek megfelelően többféle kapacitással bíró termék is a rendelkezésére áll.

A DND által forgalmazott márkákról röviden

PRO CAR

Az sem mindegy természetesen, hogy milyen gyártó mellett teszi le a voksát. A megbízhatóság és tartósság miatt mindenképp érdemes a minőségi darabokat választani, és már bizonyított márkák USB csatlakozói közül válogatni. Pontosan ilyen a kínálatunkban szereplő német PRO CAR. A harminc éves múltra visszatekintő vállalat 12 és 24 V-os csatlakozók széles választékátgyártja. A termékpalettájukon nem csupán autókba, hanem traktorokba, motorokba, hajókba vagy éppen mobilotthonokba való berendezések is találhatók.

M.N.C. (Maniac Sound System)

A PRO CAR-hoz hasonlóan az M.N.C. (Maniac Sound System) is a piac jelentős szereplőjének számít. A cég ugyanakkorelsősorban az autós Hi-Fi megoldásairól híres: autórádióik, hangszóróik és mélynyomóik a legmagasabb színvonalat képviselik. Nincs ez másképp a szivargyújtó csatlakozókkal sem, melyek szintén elsőosztályú anyagokból és nagy odafigyelés mellett készülnek.

Vásároljon megbízható helyről, szakértőktől

A DND webshopban minden szükséges segítséget megkap, hogy megalapozott döntést hozhasson. Termékeink oldalán részletes technikai információkat és nagy felbontású képeket talál, hogy jobban megismerhesse a kiszemelt autós USB csatlakozót. Amennyiben pedig további kérdései lennének, keresse szakérőinket, akik további támpontokat nyújtanak a vásárlás előtt.


Válogasson minőségi USB csatlakozók között, és adja le rendelését néhány egyszerű lépésben!