GPS antenna

további kategóriái

A GPS, azaz Globális Helymeghatározó Rendszer kétségkívül forradalmasította a navigációt mind a lakossági, mind az ipari és kereskedelmi területen. Napjainkban már igazán olcsón juthatunk hozzá olyan készülékhez, amely képes a műholdas helymeghatározásra, sőt akár a telefonunkat is használhatjuk ilyen célra. Tovább olvasom...

Termék nézet váltás Termékek rendezése:
Termékszűrés
Elérhetőség szerint
Raktáron ()
Rendelésre (2)
Márkák szerint
4CarMedia (1)
Nauticast (1)
Ár szerint
Ft - Ft
Összesen 2 termék, 1. oldal: 1 - 2 / 21

• Típus: GPS vevő
• Frekvencia: 1575,42 MHz
• Rögzítés: mágneses
• Kábel: 5 m RG-174
• Csatlakozó: FME dugó
• Méret: 48 x 39 x 14 mm

Bruttó ár: 7.612,- Ft (Nettó ár: 5.994,- Ft)

• Feszültség: 5V
• Frekvencia: 1575,42 MHz +/- 3 MHz
• Kábel típus: 5m-es RG58 kábel
• Csatlakozó: TNC dugó
• Rögzítés: 1-14 menetre (a fedélzetre szerelhető állványt tartalmazza)
• Méretek: 96mm (átmérő) × 126mm (hosszúság)
• Tömeg: 270g
• Javasolt felhasználás: Nauticast A2 transzponderhez

Bruttó ár: 21.463,- Ft (Nettó ár: 16.900,- Ft)
Összesen 2 termék, 1. oldal: 1 - 2 / 21
A professzionális termékek - például rádiók, transzponderek - ugyanakkor sokszor külső GPS antennát igényelnek. Nálunk széles választék és remek árak várják, ha első osztályú GPS antennát rendelne!

Mikor van szükség GPS antennára?

Számos olyan eszköz létezik, amelyet bár elsősorban nem helymeghatározásra terveztek, mégis van GPS-csatlakozója. Tipikusan ilyenek a Tetra rádiók, az AIS transzponderek vagy a hajórádiók. Ha egy ilyen készüléket GPS-célokra használnánk, mindenképp be kell szereznünk egy megfelelő antennát, ami képes a globális hálózat jeleit venni.


Ha gépkocsira keres külső GPS antennát, többféle lehetőség is várja a DND webshopban. A mágnestalpas és ragaszható típusok kétségkívül kényelmes és gyors telepítést tesznek lehetővé, ráadásul az eltávolításuk is gyerekjáték, amikor már nincs rájuk szükség. A befúrható GPS-antennák ezzel szemben stabilabbak, így extrémebb körülmények között is megállják a helyüket. A gépjárművekbe szánt modellek digitális URH rádióhoz vagy EDR rádióhoz is csatlakoztathatók.


Kínálatunkban ugyanakkor hajóra szerelhető GPS-antennák is találhatók. Ezek akkor számítanak jó választásnak, ha meglévő hajórádióját vagy AIS transzponderét szeretné GPS-funkcióval is kibővíteni. A DND szakemberei segítenek Önnek megtalálni a megfelelő készüléket, és a beépítés, beüzemelés terén is számíthat ránk.

Amit a Globális Helymeghatározó Rendszerről tudni érdemes

A Global Positioning Systemet, röviden GPS-t az USA Védelmi Minisztériuma fejlesztette ki, mára azonban a rendszer bárki számára hozzáférhető. A globális műholdas navigációs rendszer, a GNSS földön, vízen és levegőben is rendkívül pontos, valós idejű helymeghatározást tesz lehetővé, méghozzá több tucat, Föld körüli pályán keringő műhold segítségével.


A GPS számos előnnyel bír más hasonló rendszerekhez képest. A műholdas helymeghatározás éjjel-nappal a rendelkezésünkre áll, akárhol tartózkodunk is világon. Nem véletlen, hogy a közlekedésen kívül is számos területen kiaknázzák a lehetőségeit. Ilyen például aföldmérés, a madárvonulások figyelése vagy éppen a GPS-re alapuló számítógépes játékok.

Kifogástalan minőség a DND Telecomnál

A helymeghatározásra és a GPS antennára sokszor a legnehezebb helyzetekben van szükség. Ilyenkor kulcskérdés, hogy a technika ne hagyjon cserben minket, és bármikor számíthassunk a rendszereink hibátlan működésére. A DND webshopban éppen ezért csakis olyan termékeket forgalmazunk, melyek minden körülmények között megállják a helyüket. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható GPS-antennával lesz gazdagabb.

Hirschmann

A Belden csoporthoz tartozó Hirschmann márka az ipari hálózatok piacának egyik legfontosabb szereplője. Az amerikai vállalat több mint 100 éves múltra tekint vissza, termékeiket pedig megelégedéssel használják szerte a világon. Nem csak a GPS antennák tekintetében érdemes a cég eszközeit választani: távközlési kábeleik, elektromos rendszereik és biztonsági megoldásaik is az élvonalba tartoznak.


Böngéssze végig GPS antenna kínálatunkat, és rendelje meg a szükséges termékeket gyorsan és kényelemesen!