Fényvisszaverő szalag

Fényvisszaverő szalagoknak azokat a ragasztószalagokat nevezzük, melyek tárgyak, járművek vagy akadályok megjelölésére szolgálnak. A csúszásmentestől a fényesig, a szalagok különböző hosszúságban, szélességben és színben kaphatók. A DND Telecom webáruházban megtalálható EMOS öntapadós fényvisszaverő szalagokat kiváló ár/érték arány jellemzi. Első pillantásra minden ilyen típusú szalag egyformának tűnhet, de minden ragasztószalagnak megvan a sajátos tulajdonsága és erőssége. Melyek ezek? A fényvisszaverő ragasztószalagok előnye, hogy segítségükkel a tárgyak jól láthatók, rögzítésük gyors és problémamentes. Tovább olvasom...

Termék nézet váltás Termékek rendezése:
Termékszűrés
Elérhetőség szerint
Raktáron ()
Rendelésre (1)
Márkák szerint
Emos (1)
Ár szerint
Ft - Ft
Összesen 1 termék, 1. oldal: 1 - 1 / 11

• A fényvisszaverő szalag visszaveri a fényt a forrásba gyenge látási viszonyok között
• Szalag típusa: fényvisszaverő biztonsági ragasztószalag
• Szalag szélessége: 25 mm
• Tekercs hossza: 2 m
• Szalag vastagsága: 0,19 mm
• Szín: különböző színek
• Ragasztóanyag: kaucsuk
• UV-ellenálló
• Tapadás acélhoz minimális: 2 N/10 mm
• Javasolt alkalmazás: hobby, kerékpározás, biztonsági funkció
• Tapadás az anyaghoz: 1,5 N/10 mm
• Méretek: 53 × 53 × 25 mm
• A terméket 4 féle színben, vegyesen kapjuk a gyártótól. Kérjük a megrendelés megjegyzésénél írja meg az Ön szín preferenciáját (sárga, fehér, piros, narancs). Kérjük vegye figyelembe, hogy nem biztos hogy az adott színben fogjuk tudni Önt kiszolgálni
• Az ár 1 db termékre vonatkozik

Bruttó ár: 1.118,- Ft (Nettó ár: 880,- Ft)
Összesen 1 termék, 1. oldal: 1 - 1 / 11

Hol használjunk fényvisszaverő szalagot? Hogyan válasszuk ki a megfelelő szélességű és hosszúságú ragasztószalagot?

Az ilyen típusú szalagokat használhatjuk az otthonunkat körülvevő eszközökön, így a kerékpárokon, babakocsikon, de akár utánfutókon is. Azért alkalmazzuk őket, hogy jobban észrevehetők legyenek ezek az eszközök. De ezeket a szalagokat előszeretettel használjuk még az építőiparban, a mezőgazdaságban, a közlekedés terén, valamint az iparban. Például a gépeken, berendezéseken. De egyéb akadályokat is meg lehet vele jelölni, hogy azokat rossz fényviszonyok mellett is azonnal észrevegyük. Közúti forgalomban veszélyekre, akadályokra figyelmeztetnek.

De egyéb veszélyes tárgyakat is meg lehet vele jelölni, hogy azokat rossz fényviszonyok mellett azonnal meglássuk. Például speciális alkalmazási terület a sorompók felületeinek megjelölése. Ezenkívül még akár ruhára is ragaszthatjuk őket. Használjunk funkcionális, fényvisszaverő szalaggal ellátott ruházatot, mert a láthatóság a biztonság egyik alappillére.

Milyen szélességű és hosszúságú az ideális fényvisszaverő szalag?

A DND Telecom webáruházban található fényvisszaverő szalagot a kívánt méretre vághatjuk, a tekercsek 2 méteres hosszal, 25 mm szélességgel, és a 0,19 mm vastagsággal rendelkeznek. Ezek a méretek tökéletesek arra, hogy a fényvisszaverő szalag felhelyezésével céljainkat elérjük.

Mennyire tartósak a fényvisszaverő szalagok, és milyen körülmények között használhatók?

Nagyon tartósak, melynek köszönhetően a szennyeződésektől hatékonyan megtisztíthatók. Könnyen felhelyezhetők, még alacsony hőmérsékleten is erőteljesen tapadnak, ráadásul UV állók is. Vagyis alkalmazhatjuk őket olyan környezetben is, ahol erős napsütésnek vannak kitéve.

Hogyan lehet a különböző felületeken a fényvisszaverő szalagokat hatékonyan rögzíteni?

Ahhoz, hogy a fényvisszaverő szalagok hosszú távon az adott helyen maradjanak, ahova felragasztottuk őket, alaposan tisztítsuk meg. Ne legyen se zsíros, se pedig nedves, vagy poros, mert különbön a szalag rövid időn belül lepereg.

Menyire környezetbarát a fényvisszaverő szalagok használata?

A DND Telecom webáruház számára nagyon fontos a környezetvédelem, ezért kizárólag olyan fényvisszaverő szalagot találunk a kínálatban, amelyek ragasztófelülete kaucsukból készült, valamint az alsó és felső réteg újrahasznosítható alapanyagból van.

Hogyan tisztíthatjuk és tarhatjuk karban a fényvisszaverő szalagokat, hogy hosszú élettartamot biztosítsunk számukra?

Az optimális ragasztási eredmény érdekében csak sima, síkfelületeken javasoljuk a fényvisszaverő szalagok használatát. Ahogy azt már említettük, a felhelyezés előtt meg kell tisztítani a felületet, hogy zsír-, száraz és pormentes legyen. Majd ahhoz, hogy a ragasztó erejét teljes mértékben kifejtse, végig kell húznunk az ujjunkat a fényvisszaverő szalagon, és többször meg kell nyomkodnunk, miközben felragasztjuk.

Arra viszont ügyeljünk, hogy a fényvisszaverő szalagok tisztításához ne használjunk súroló hatású tisztítószereket. A legmegfelelőbb megoldás az, ha szappanos vizet használunk, amelyet nedves ruhával tudunk a szalag külső felületére felvinni. Ezután öblítsük le egy kevés tiszta vízzel.


A DND Telecom webáruházban kapható fényvisszaverő szalagok időjárásállók, oldószerállók, ellenállnak gyenge savnak, lúgnak, sóoldatnak és az esetenkénti üzemanyag kifolyásnak is. Ezenfelül ideálisak beltéri és kültéri használatra.