ELÉRHETŐSÉGEINK

Tájékoztató a Koronavírussal kapcsolatos üzletmenetre vonatkozóan
Tisztelt Ügyfelünk!
Kollégáink és az Ön egészségének védelme érdekében kötelesek vagyunk a személyes kontaktusokat csökkenteni. Ezért hoztuk meg azt a döntést, hogy a jelenlegi helyzetben cégünk ügyeleti rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy csökkentett létszámmal és nyitva tartási idővel ugyan, de folyamatosan dolgozunk, kollégáink rendelkezésre állnak.

Ennek megfelelően kérjük, hogy rendelését webshopon keresztül legyen szíves leadni. Kiskereskedelmi üzletünk ügyfeleket határozatlan ideig nem tud személyesen fogadni. Azt szeretnénk kérni Öntől, hogy rendelésnél a személyes átvétel helyett használja a futárszolgáltatás igénybevételét. Ennek érdekében mi is szeretnénk segíteni az Ön vásárlását azzal, hogy - ideiglenesen - már 10.000,- Ft + Áfa vásárlási kosár érték felett ingyenesen küldjük a megvásárolt terméket futárszolgáltatás segítségével. 

Amennyiben javítandó rádiót, Peltor headsetet vagy egyéb terméket kíván leadni, úgy kérjük ne hozza be személyesen. Küldje el számunkra a pontos címet, kontaktot és átvételi időpontot (minimum 2-3 munkanappal előtte!) és mi futárt küldünk a csomagért. Javítást követően szintén futárral küldjük vissza a terméket. A javítandó termék DND-hez történő beszállítása Önnek nem kerül költségbe. Csak a DND-től az Önhöz való visszaszállításra számolunk fel költséget, de ha egyben vásárol webshopunkban 10.000,- Ft + Áfa értékben, akkor egy csomagban díjmentesen küldjük Önnek vissza a javított eszközt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy bizonyos áruk beszerzése illetve a rendelések feldolgozása a megszokottól hosszabb időbe telhet.

Cégünk kollégái a lenti elérhetőségeken túl Skype-on is állnak rendelkezésre a dnd.telecom.center skype felhasználó néven. Kérjük, hogy részesítsék előnyben a telefon, facebook, messenger, skype és e-mail elérhetőségeinket. 

A vírushelyzet idejére nyitva tartásunk a következő képpen alakul: H-CS: 10-16h; P: 10-15h

DND Telecom Center
Hírközléstechnikai, Informatikai, Szolgáltató Kft.
Budapesti szaküzlet:
1089 Budapest, Elnök utca 1.
Tel: +36-1-2101758
Fax: +36-1-2101757
E-mail: uzletATdndDOThu

Nyitva tartás:
H-CS: 9-16h; P: 9-15h
Budapesti iroda:
1089 Budapest, Elnök utca 1.
Tel: +36-1-4598050
Fax: +36-1-2101757
E-mail: dndATdndDOThu

Nyitva tartás:
H-CS: 8.30-17h; P: 8.30-15h
Soproni viszonteladó partnerünk:
9400 Sopron, Hunyadi út 21.
Tel: +36-30-491-2296
E-mail: ferenchorvath308ATgmailDOTcom

Nyitva tartás:
telefonos egyeztetés alapján

Budapesti üzletünkben és weboldalunkon az alábbi bankkártyákkal is tud fizetni:
Visa Visa Electron MasterCard Maestro


Weboldalunkon feltüntetett áraink lista árak.
Nagyobb darabszámú vásárlási igény esetén kérje egyedi árajánlatunk!