REKLAMÁCIÓ ÉS VISSZAKÜLDÉS

Minden egyes rendelést a lehető legnagyobb gondossággal készítünk össze. Azonban a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordul, hogy néha homokszem csúszik a gépezetbe. Ha bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a vásárolt termékkel, vagy hibásat kapott, úgy a Vásárlási feltételek valamint a Jótállási feltételek figyelembevételével a következő lépések szerint küldheti vissza azt:


Értesítés a visszaküldésről: Kérjük, mielőtt visszaküldené a terméket, értesítsen minket e-mailben a probléma természetéről. Ebben az esetben megkönnyíthetjük a visszaküldési folyamatot és felgyorsíthatjuk a termékcsere vagy visszatérítés folyamatát.


Csomagolás: Kérjük, hogy a terméket az eredeti csomagolásában, sérülésmentesen és minden tartozékával együtt küldje vissza. A csomagolás során:

Válasszon megfelelő csomagolást: Azt a dobozt ajánljuk, amelyben a küldemény tőlünk megérkezett, feltéve, hogy a doboz nem sérült. Ha nem lenne doboza, válasszon megfelelő méretű és vastagságú dobozt a szállítandó termékhez.
Rögzítse megfelelően a terméket a dobozban: Töltse ki a dobozban lévő üres helyet (pl. hungarocell, buborékfólia, újságpapír). Használjon párnázó anyagot, hogy az árut a doboz minden oldalán, beleértve a doboz alját és tetejét is, elválassza a doboz széleitől, hogy megakadályozza a szállítás közbeni sérüléseket.
Gondosan zárja le és címkézze fel a dobozt: A dobozt gondosan zárja le ragasztószalaggal és egyértelműen tüntesse fel a rendelési számát a doboz külsején is. 


Visszaküldési cím: DND Telecom Center Kft., 1089 Budapest, Elnök utca 1. (A visszaküldési címre személyesen is behozhatja a terméket nyitva tartási időben!)


Költségek: Amennyiben a termék nem felel meg a leírásnak, a visszaküldés költségeit mi álljuk. Egyéb esetekben a visszaküldés költségei az ügyfelet terhelik.


Javítás vagy csere vagy visszatérítés: Miután megkaptuk a visszaküldött terméket, ellenőrizni fogjuk annak állapotát. Hibás vagy nem megfelelő termék esetén lehetőség van a termék javítására, cseréjére vagy a vételár visszatérítésére. Ilyen esetben a Vásárlási feltételekben valamint a Jótállási feltételekben leírtak szerint járunk el. 


Kérdések: Ha bármilyen kérdése van a visszaküldéssel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal: dndATdndDOThu vagy +36-1-459-8050 telefonszámon.