Hikvision kamerás megfigyelő rendszerek intelligens képfeldolgozással és analitikával

A HikVision a világ egyik legnagyobb kamera gyártójaként ismert, amelynek kínálatában több száz féle HD-TVI és IP kamera, rögzítő szettek kiegészítők megtalálhatóak. Felhasználási területükként a kisebb kereskedelmi és szolgáltató egységeken keresztül az ipari parkok, hotelek, közterek teljes kamerás megfigyelő rendszerrel történő ellátására alkalmas.

Aktuális biztonsági kamera kínálatunk az alábbi linkre kattintva érhető el.

A kamerarendszerek a kimagasló minőségen túl a szoftveres és hardveres analitikai megoldásokkal emelkedik ki a versenytársak közül, mivel a teljesség igénye nélkül a kamerák képesek mozgásérzékelésre, hőmérséklet figyelésre, vonalátlépés ellenőrzésre, parkolásfigyelésre vagy akár rendszámfelismerésre is. Ezen felül akár riasztási időzónák is hozzárendelhetők a rendszerhez, így például a kamera mozgáselemző szoftvere ki tudja szűrni, hogy munkaidőben vagy azon kívül észlel valamilyen eseményt, és ennek megfelelően küld szabadon állítható utasítást vagy riasztást.

HikVision kamera rendszerek - HD-TVI és IP kamerák, DVR és analitikaHikVision kamera rendszerek – HD-TVI és IP kamerák, DVR és analitika

« Swann kamera rendszerek – Icom IC-M23 kézi hajórádió »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2017. április 19. szerda 09:37
Kategória:
Biztonságtechnika
Címkék:
, , ,