Termoelektromos mini hűtő

Egy forró nyári napon nincs is annál jobb, mint meginni egy üveg hideg sört vagy ásványvizet. De egy spontán kiránduláshoz vagy strandoláshoz nem kell magunkkal vinni az otthoni hűtő egész tartalmát. A svéd Dometic márka termoelektromos mini hűtőtáskái ebben az esetben jönnek jól. Csak beledobálunk pár dobozos sört vagy energiaitalt egy két szendvicset és már indulhat is a buli. De akkor is nagy segítséget nyújtanak ezek a mini hűtőtáskák, ha csak egy napos üzleti útra indulunk. Tovább olvasom...

Termék nézet váltás Termékek rendezése:
Termékszűrés
Elérhetőség szerint
Raktáron ()
Rendelésre (2)
Márkák szerint
Mobicool (2)
Ár szerint
Ft - Ft
Összesen 2 termék, 1. oldal: 1 - 2 / 21

• Szemet gyönyörködtető kialakítás Coca-Cola stílusú mini hűtőszekrény italosdoboz alakban
• Univerzális felhasználás - otthon, irodában, partiszobában, autóban, lakóautóban
• Minimum üzemi hőmérséklet -17°C
• Maximum üzemi hőmérséklet +60°C
• Négy 1 literes palackot tárol, legfeljebb 30 cm magasan, függőlegesen állva
• Az elválasztó polc rendszerezi a belső teret
• Kényelmes szállítás a beépített fogantyúval
• Mobil használatra 12 V DC vagy 230 V AC mellett

Bruttó ár: 58.420,- Ft (Nettó ár: 46.000,- Ft)

• 20 literes össztérfogat akár 10 doboz vagy négy 1,5 literes palack számára biztosít helyet függőlegesen állítva.
• Több üzemmódú tápegység, kettős otthoni és autós használatra, a különböző hűtési igények kielégítésére
• Hideg és meleg funkció, a különböző igények kielégítésére
• Univerzális felhasználás - otthon, irodában, partiszobában, autóban, lakóautóban
• Kompakt méretű és tökéletesen mobil

Bruttó ár: 67.818,- Ft (Nettó ár: 53.400,- Ft)
Összesen 2 termék, 1. oldal: 1 - 2 / 21
Kifejezetten hasznosak például belföldi fuvarozással foglalkozó sofőröknek, vagy kisebb kirándulások, kempingezések során is nagy segítséget nyújtanak. Egy laza csónakázáshoz, piknikezéshez inkább az ilyen méretű hűtőtáskák az ideálisak, mint a nagy beltartalommal rendelkezők. De ne feledjük, mivel ezek a mini hűtők is termoelektromos rendszerrel működnek, ebben az esetben is előtte le kell hűtenünk azt, amit beleteszünk. Mert az ilyen típusú hűtők nem lehűtik azt, amit bennük tárolunk, hanem csak hűvösen tartják azt.


Tehát a mini termoelektromos hűtőtáskák is tökéletes megoldást biztosítanak számunkra, ha aznap megfelelő hőmérsékleten szeretnénk tárolni azt, amit magunkkal szeretnénk vinni, legyen az szendvics, üdítő, sör vagy más jellegű élelmiszer. Sőt azért, mert kisméretű, ne gondoljuk, hogy az ilyen típusú hűtőtáskával nem tudjuk felmelegíteni azt amit benne tárolunk.

A termoelektromos mini hűtőtáskák előnyei

Ahogy azt már fentebb említettük amennyiben nem szeretnénk lehűteni azt, amit magunkkal viszünk, hanem csak hűvösen szeretnénk tartani, akkor a termoelektromos mini hűtőtáskák tökéletes megoldást kínálnak. Az ilyen típusú mini hűtőtáskák belső űrtartalma 7-8 liter. De a termoelektromos mini hűtőtáskák nem csak kicsik, hanem könnyűek is, vagyis nem kell azon aggódnunk, hogy mire odaérünk, ahol piknikezni, vagy strandolni szeretnénk, akkor duplájára nyúlik a kezünk. Általában nem érik el a 10 kilogramm súlyt, sőt, ahogy azt fentebb említettük, nem csak hűteni, de melegíteni is tudunk velük.


A termoelektromos mini hűtőtáskák gyártótól függően legfeljebb 20-27 Celsius fokkal tudják alacsonyabb hőmérsékleten tartani a bennük tárolt italokat, élelmiszereket, mint a környezeti hőmérséklet. De ez teljesen elegendő ahhoz, hogy egész nap megfelelő hőmérsékletűek legyenek az italaink, rágcsálni valóink esetleg szendvicseink.

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a termoelektromos mini hűtőtáskák?

Azért, mert kis mérettel rendelkeznek, attól még ugyanazokkal a funkciókkal bírnak, mint nagyobb társaik. Csak más célokra érdemes használni őket. A mini hűtőtáskák is puha tapintású kezelőszervekkel és digitális kijelzőkkel rendelkeznek. Amennyiben szeretnénk pontosan beállítani a mini hűtőtáskában tárolt élelmiszerek hőfokát, akkor azt a fokozatmentes hőmérséklet szabályozással tudjuk megtenni. De természetesen a mini hűtőtáskák is rendelkeznek olyan hasznos funkciókkal, mint az intelligens energiatakarékos áramkör, a fokozatmentesen állítható hőmérséklet szabályozás, és a melegítő funkció.


A modern termoelektromos mini hűtőtáskák ugyanúgy, mint a nagyobb méretű hűtőtáskák, hűtőládák ha akkumulátorhoz csatlakoztatjuk őket, akkor a beépített akkumulátorfigyelő gondoskodik arról, hogy a jármű akkumulátora soha ne merüljön le, és fordított polaritás elleni védelemmel is rendelkeznek. Sőt, a mini hűtőtáskánál is beállíthatjuk azt, hogy a memória funkció gondoskodjon arról, hogy kikapcsolva is megtartsa az alapértelmezett beállításokat. A termoelektromos mini hűtőtáskák is 12 vagy 24 V-os csatlakozóval rendelkeznek, amelyet az autó szivargyújtójához vagy egy tápegységgel a fali dugaljhoz tudunk csatlakoztatni.

Milyen elv alapján működik a termoelektromos mini hűtőtáska?

Az ilyen típusú hűtőtáskákban a hőelektromosság elvén működő Peltier elem biztosítja a hűvöset. A termoelektromos hűtők előnye, hogy keveset fogyasztanak, viszont csak a bizonyos mértékben képesek a bennük tárolt élelmiszerek hűtésére vagy a meglévő hőmérséklet megtartására.


De mi is ez a Peltier-hatás? Amennyiben kétféle anyagból álló hőelektromos elemen át áramot vezetünk, az érintkezési helyek felmelegszenek vagy lehűlnek, attól függően, hogy az energia, vagyis az áram milyen irányban halad keresztül rajtuk. Ezért is van az, hogy az ilyen típusú hűtőtáskák melegítésre is képesek.

Mi a különbség a hagyományos mini hűtő és a kifejezetten lakóautóba szánt Dometic mini hűtő között?

Első ránézésre a modern külső, stílusos megjelenés az, ami szembeötlő. Választhatunk műanyag borítással rendelkező Dometic mini hűtőt is, de van, amelyik fényes, pezsgő színű anyaggal van borítva. Ez nagyon exkluzív megjelenést biztosít számunkra. Alakóautóba szánt Dometic mini hűtője minden tekintetben lépést tart a korral, mert tökéletesen illeszkedik az első utasülésre vagy valamelyik hátsóülésre. A hűtéshez szükséges energia a szivargyújtó aljzatából származik. Sőt a hűtő formája úgy lett kialakítva, hogy az autó ülésében a biztonsági övvel könnyen rögzíthető legyen. Ezzel azt is megakadályozzuk, hogy esetleg egy vészfékezéskor minden a padlóra boruljon. Nagyon praktikus kialakítással rendelkeznek a Dometic mini hűtők!

A DND Telecom webáruházban a Dometic és Mobicool márkájú termoelektromos mini hűtőtáskák közül választhatunk

A termoelektromos mini hűtőtáskák ideálisak horgászathoz, csónakázáshoz, lakóautóba, hajókirándulásra és akár otthoni grillezéshez is. Méretüknél fogva még akár vállunkra akasztva is magunkkal tudjuk vinni mindazt, amit szeretnénk, sőt még a motor csomagtartójára is akaszthatjuk. Ezért a DND Telecom webáruházban számos termoelektromos mini hűtőtáska közül választhatunk. A 7 literes térfogattól kezdve egészen a 15 literes űrtartalmú hűtőtáskáig, nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő kis mérettel rendelkező hűtött tárolóeszközt.


Válogasson termoeleketromos mini hűtőtáskáink közül weboldalunkon vagy látogasson el a DND Telecom Center szaküzletébe, ahol személyesen is megtekintheti a készleten lévő termékeinket.