Antenna csatlakozó

A céloknak és technikai kívánalmaknak megfelelő antenna csatlakozó beszerzése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az információ kellően gyors, zökkenőmentes és folyamatos átvitele biztosított legyen.

Sokféle kivitelben, egytől egyig megbízható formában és kifogástalan minőségben állnak rendelkezésre a különféle antenna csatlakozó változatok a DND Telecom Center kínálatában.

Lényeges tudnivalók a megfelelő antenna csatlakozó kiválasztásához

Könnyen észrevehető, hányféle különböző antenna csatlakozó változat érhető el az oldalon belül. Hogy néhány példát említsünk, többek között az UHF amphenol, N, BNC, SMA vagy TNC antenna csatlakozó típusok egyaránt megtalálhatók nálunk.


A keresés, illetve a kiválasztás szempontjából lényeges különbséget tenni az egyes változatok specifikus paraméterei között. Példának okáért az 50 ohm csatlakozó és 75 ohm közötti antenna csatlakozóknál érdemes fokozottan ügyelni a hozzájuk való RF kábelek rendelkezésre állására. Mert bár az 50 és 75 ohm csatlakozók akár fizikailag ugyan kompatibilisek lehetnek, a rendszerben nem szabad felcserélni azokat.

50 ohmos rádiófrekvenciás csatlakozók széles választékát találja termékkínálatunkban. BNC, UHF (amphenol), N, SMA, RPSMA, mini UHF, FME, TNC és RPTNC csatlakozók, RF csatlakozó adapterek és toldók. Egyedi kábelkészítést kis és nagy mennyiségben is vállalunk.


75 ohmos csatlakozók CCTV videórendszerekhez, TV-hez és TV antennákhoz. Kínálatunkban TV koax csatlakozók, 75 ohomos BNC csatlakozók, F csatlakozók és adapterek valamint toldók érhetők el. A csatlakozókhoz való 75 ohmos koax kábelek kínálatát megtalálja a releváns kategóriánkban.

Az oldalon elérhető antenna csatlakozók felhasználási területei

Több olyan iparág is létezik, ahol a megfelelő csatlakozók kiválasztása, rendelkezésre állása és alkalmazása kiemelt szempontnak számít. Tipikus példának számít erre a repülés, hírközléstechnika illetve a vagyonvédelem és biztonság területe.


Vagyis azok az iparágak, amelyeknél az adatátvitel megbiízhatóságának, sebességének és pontosságának egyaránt szükséges meglennie. Ahol nem fér bele a legapróbb hibalehetőség sem, vagyis a megfelelő antenna csatlakozó használata kulcsfontosságú.


De hasonlóképp megemlíthető az oldalon elérhető antenna csatlakozók felhasználási lehetőségeit tekintve az orvostudomány területe, vagy például a mérnöki ipar. Kijelenthető tehát, hogy bár speciális paraméterekkel bíró eszközökről van szó, az alkalmazásuk viszonylag sokféle környezetben kínálhat lehetőséget.

Amit az antenna csatlakozók szereléséről érdemes tudni

Az antenna csatlakozó beszerzésével kapcsolatos lényeges tudnivaló, hogy minden típushoz egyedi felszerelési mód tartozhat. A beszerzésnél érdemes lehet tehát megnézni, hogy a szereléshez milyen speciális eszközre lehet szükség.


Egyébként itt a webáruházon belül könnyen megtalálható az RF csatlakozó vagy más antenna csatlakozó szereléséhez szükséges krimpelő fogó, blankoló vagy bármilyen más munkaeszköz. Ehhez pusztán a lap bal szélén elérhető termék kategóriák nevére kell kattintani, vagy az oldal tetején használni a keresés funkcióját.