Lámpa

további kategóriái

Minőségi, megbízható lámpát keres? Olyat, amivel tökéletes fényviszonyokat teremthet, és hosszú távon is számíthat rá? Böngésszen bátran alábbi kínálatunkban, ahol a kézi lámpáktól kezdve a munkalámpákon át egészen a kemping- és kereső lámpákig minden típust megtalál!

Milyen lámpák kaphatók webáruházunkban?

Kézi lámpák

Minden háztartásba elkél egy megbízható kézilámpa, amivel akár az ad-hoc villanyszerelési feladatok is könnyen elvégezhetők a sötétben. Kínálatunkban ceruzaelemes és akkumulátoros lámpák egyaránt elérhetők, műanyag és fém kivitelben is. Ha gazdaságos és valóban hosszú élettartamú lámpát szeretne, döntsön egy LED lámpa mellett, amely erős fénye mellett akár 50.000 órás élettartamot is képes biztosítani.

Munkalámpák

Jó munkához minőségi lámpa kell, hiszen egy átlagos zseblámpa közel sem elég ahhoz, hogy még a legkisebb csavarokat is megfelelő fényviszonyokban lássa. A kínálatunkban elérhető munkalámpákkal többé nem fog gondot okozni az éjszakai szerelés és a speciális fényt igénylő feladatok végzése sem. Akár autószerelésről, mosógépszerelésről vagy kisebb-nagyobb hobbi projektekről van szó, ha igazán profin szeretne dolgozni, döntsön megbízható munkalámpa mellett.

Fejlámpák

Fejlámpával sokkal kényelmesebben dolgozhat, hiszen mindkét kezét szabadon használhatja munka közben. Az állítható dőlésszögnek köszönhetően pedig tökéletes fényviszonyokat teremthet, hogy pontosan arra a területre essen a fény, amelyet látni szeretne. A dőlésszög mellett a fejpánt szorosságát is egyszerűen állíthatja, így a lámpa viselete sosem lesz túl szoros vagy éppen laza.

LED reflektorok

Szereléshez keres kellően nagy teljesítményű LED reflektort? Vagy éppen a kertjét szeretné megvilágítani az esti órákban? Legyen bármi is a célja, a DND webáruházban kapható mobil és állványos LED reflektorokkal mindez gyerekjáték. Nálunk 10W-os és 20W-os, illetve 30W-os típusokat is talál, hogy biztosan elég fényt teremtsen a kívánt helyen. Ha pedig a maximumot szeretné kihozni a világításból, válassza a dupla LED reflektorral ellátott készülékeket.

Kemping lámpák

Szívesen kempingezik, de még nincs olyan lámpája, amely rendesen megvilágítja környezetét az éjszakai sátorozás során? A kemping lámpák pontosan erre a célra szolgálnak, mágneses rögzíthetőségüknek és kihajtható akasztójuknak köszönhetően pedig bárhol egyszerűen rögzíthetők. Rendeljen kemping lámpát még ma, hogy a következő túrázás estéje már biztosan pompás kivilágításban teljen.

Keresőlámpák

Keresőlámpával profin pásztázhatja a területet, legyen szó akár túrázásról, vadászatról és horgászatról, vagy éppen biztonsági feladatok ellátásáról is. Ezek a lámpák csúszásmentes fogantyúval rendeleznek, így még esős időben is stabil fogást biztosítanak. Ráadásul a fogantyúk egyike tripoddá, azaz állvánnyá is alakítható, amely kifejezetten jól jön például horgászat közben, amikor mindkét kezünkre szükségünk van a horgászbot használatához.


Válogasson kedvére a fenti lámpáink között, és szerezze be még ma az igényeinek maradéktalanul megfelelő darabot a hatékony világítás érdekében!