Gyerek hallásvédő fültok

A gyerekek füle különösen érzékeny a zajokra. Káros hanghatások érhetik őket akár gyermekkoncerten, akár sporteseményen, tűzijáték alkalmával, de még az iskolaudvaron is. Ezek a hanghatások meghaladhatják a 85 dB-elt, ennek pedig már halláskárosító hatása van. Természetesen célszerű lenne elkerülni ezeket a zajártalmakat, de ez nem mindig megoldható. Ilyen esetekre kínálunk megbízható, kiváló minőségű gyerek hallásvédő fültokokat. Tovább olvasom...

Termék nézet váltás: Termékek rendezése:
Termékszűrés
Összesen 1 termék, 1. oldal: 1 - 1 / 11

• Kényelmes és hatékony hallásvédelem, amelyet 5 év feletti fiatalabb viselők számára terveztek.
• A neon rózsaszín jól látható és növeli a biztonságot
• Javított kényelem és viselhetőség a puha, széles párnákkal, amelyek segítenek csökkenteni a nyomást és a hőképződést.
• Alacsony profilú csésze és egyedülállóan alacsony profilú fejpánt kialakítással
• Könnyű és alacsony nyomású illeszkedés
• Újrafelhasználható és könnyen tisztán tartható a cserélhető párnák és betétek révén
• Akár 27dB-vel csökkenti a zajszintet

Bruttó ár: 14.986,- Ft (Nettó ár: 11.800,- Ft)
Összesen 1 termék, 1. oldal: 1 - 1 / 11
Ezek a gyerek fültokok nem csak a halláskárosodást akadályozzák meg, hanem a környezeti káros zajokat is csillapítják, ezáltal csendesebbé teszik azt. Az ártalmas hanghatások könnyen túlterhelhetik a gyerekeket, csökkentve a koncentrációt. A gyerek hallásvédő fültokok további előnye még, hogy segít a zajhatásokra való túlérzékenység esetén, repülés közben csökkenti a fülben a nyomás érzetet és nem utolsó sorban csökkenti a káros zajártalmak miatt kialakulható stresszt.


A gyerek fültokokat már egészen kicsi kortól ráadhatjuk a gyerekekre. Idősebb gyerekeknél a hallásvédő használata segít a koncentrálásban, ezáltal könnyebben megy a tanulás is.


Az autista gyermekeknél gyakori az átlagnál érzékenyebb látás és hallás. Emiatt olyan környezeti zajokra is érzékenyen reagálnak, amik egy normál hallású embernek fel sem tűnik. Ezért számukra is tökéletes megoldás lehet bizonyos helyzetekben a gyerek hallásvédő fültok, mely csillapítja a környezeti zajokat, viselése pedig tökeletes komfortérzettel párosul.

A gyerek hallásvédő fültok jellemzői

A gyerek hallásvédő fültokokat célzottan gyermekek részére tervezték és fejlesztették. Nem csak a méretezésük lett a kisebbekhez igazítva, hanem különböző divatos, élénk színek közül választhatunk.


A fültokok külső borítása műanyag, a fém részek rozsdamentes acélból készültek. Az alacsony profilú, kisméretű fültok a széles tömítőgyűrűnek köszönhetően (mely 3M Peltor termék esetén folyadék és hab kombinációja) hosszantartó viselés mellett is állandó kényelmet biztosít. A gyermek hallásvédő fültokok csak fejpántos változatban kaphatók. A fejpánt mérete állítható, a biztonságos viselés érdekében pedig kiálló részektől mentes. A fejpánt lapos formájának köszönhetően állandó, de gyenge nyomással igazodik a fejhez.


A gyermek hallásvédő fültokok kényelemre és minőségre ugyanolyan követelményeknek felel meg mint az ipari és szakmai professzionális felhasználású hallásvédők.


A gyermek fültokok többször használhatók. A cserélhető párnák és betétek optimális szigetelést biztosítanak. A viszonylag nagy hely a fültok kagylók alatt minimalizálja a hőtorlódást és az izzadás kialakulását.


A gyerek fültok hangszigetelési értéke jellemzően kb. 25-27 dB. A gyerek fültokok megfelelnek a 89/686 európai szabványnak és CE jelöléssel rendelkeznek.

A gyermek hallásvédők tisztítása langyos, szappanos vízzel történjen. Ne használjunk szerves oldószereket vagy alkoholt.

A 3M Peltor gyermek hallásvédők

A 3M Peltor Kid fülvédők kifejezetten gyermekek hallásvédelmére lettek tervezve. A vonzó, élénk színű hallásvédők csak fejpántos változatban kaphatók. Ezeket a termékeket kifejezetten fiatalabb viselők számára tervezték, beleértve a gyermekeket is, hogy megvédjék a mérsékelt zajszinttől a mindennapi helyzetekben, például társasági és szabadidős tevékenységekben.


A Peltor Kid gyerek fültokok nagy láthatóságú neon rózsaszín és neon zöld színben, valamint ragyogó piros és kék színben kaphatók, kifejezetten kisebb fejekhez tervezték őket, ugyanakkor ugyanolyan szigorú színvonalon teljesítenek, mint sok „felnőtt” hallásvédőnk, amelyek esetében a 3M Peltor világhírűvé vált az iparban és azon túl. A gyermek hallásvédők állandó kényelmet biztosítanak hosszú ideig történő viselés esetén is. A fejszettek sima, kiálló részek nélkül kerültek kialakításra.