Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel (kifutott)

MOT-569-999
Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel
Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel

Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel legfontosabb tulajdonságai

• Az előfizetéses Wave TLK 150 PoC adóvevő 3G/4G lefedettségű mobilhálózaton működik egész Európa területén
• 96 programozható csatorna
• Névjegyzék: 300 névjegy
• Méret: 169x44x93mm
• Súly: 640g
• Bluetooth
• Gyárilag beépített SIM kártyával működik
• IP54 szabvány szerinti por és vízállóság
• Megfelel a MIL STD-810 katonai szabványnak
• Programozás, rádió beállítások a WAVE OnCloud weboldalon keresztül érhetők el
• Alaptartozékok: TLK 150 rádió, PMMN4129 mikrofon, AN00358A01 LTE szélvédő antenna, AN00358A01 GPS GNSS szélvédő antenna, HKN4137 tápkábel

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel további tulajdonságai

• Kombinálva az európai mobiltelefon-hálózat széles lefedettségét * a kétirányú rádiókommunikáció egyszerűségével, a WAVE rádió gyorsan összekapcsolja a csapatot. Wi-Fi kapcsolattal is üzemel, ahol a mobilhálózati lefedettség korlátozott.
• Tartsa az alkalmazottait összeköttetésben, GPS helymeghatározással egybekötve. Az egygombos üzemmód és a hosszú akkumulátoros üzemidő maximális hatékonyságot tesz lehetővé.
• Azonnali kommunikáció a beszédcsoportok között. Maximalizálja a lefedettséget, a kapcsolatokat és a termelékenységet az infrastruktúra bővítése nélkül.
• A beszédcsoportok távoli, valós idejű kezelésével maradhat irányítás alatt. Távoli elérésű programozási lehetőség az eszköz bekérése nélkül (így megszabadulva a programozó kábelektől).
• Bármikor új előfizetéseket vásárolhat, így a csoport kommunikációja könnyedén bővíthető vállalkozásának növekedésével.
• A WAVE lehetővé teszi azonnali kommunikációt a rádiók és az okostelefonok között 3G / 4G és Wi-Fi hálózatokon keresztül.
• Egyetlen gomb (PTT push-to-talk gomb) által több csoportot is elérhet, biztonságos hálózaton keresztül.
• Az egykezes használatot elősegítő kivitel zökkenőmentes mozgást biztosít terepen vagy az irodában. A PTT (push-to-talk) gombbal kommunikálhat egyetlen munkatársával vagy az egész csapattal. Tisztán hallható beszélgetések zajos környezetben is.
• Masszív kivitelének köszönhetően A WAVE rádió zord munkakörnyezetben is kimagasló teljesítményt nyújt.
• Helymeghatározás: a GPS használatával könnyedén kezelheti az alábbi területeket: munkaerő biztonságának maximalizálása, projekt állapotának ellenőrzése, gyorsabb útvonalak keresése, feladatok módosítása és a csapattagok elhelyezése ott, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.
• Egész Európára kiterjedő kommunikáció: egy gombnyomással azonnal kommunikálhat a csapat tagjaival országszerte vagy a határokon túl. Több munkahely, létesítmény és művelet összekapcsolható anélkül, hogy bonyolult infrastruktúrát kellene létrehozni vagy fenntartani. Kapcsolatba léphet a csapattagokkal a hálózattól függetlenül, akár rádiót akár mobiltelefont használnak.
• Használja az egygombos PTT mikrofont vagy használja ki a különféle kihangosító tartozékokat a biztonságos közlekedés érdekében.

Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel kapcsolódó média

Wave TLK 100i PoC rádió
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § alapján a DND Telecom Center Kft., mint vállalkozás tájékoztatja a fogyasztókat arról, hogy a vállalkozás a szolgáltatást, mint előfizetést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével a termék átadásával megkezdi és a fogyasztó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően a szolgáltatásra, mint előfizetésre vonatkozó felmondási jogát elveszíti. A szolgáltatás, mint előfizetés ellenértéke: 75.700,- Ft + Áfa. A termék adásvételétől való elállás esetén vállalkozó a termék teljes árát a szolgáltatás ellenértékével csökkentett mértékével fizeti vissza a fogyasztónak.

Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel alaptartozékai

-46%

Motorola AN000359A01 GNSS műszerfalra szerelhető antenna


Bruttó ár: 11.938,- Ft (Nettó ár: 9.400,- Ft)
Akciós bruttó ár: 6.350,- Ft (Nettó ár: 5.000,- Ft)
46,81% kedvezmény
A termék raktárkészletünkről azonnal vihető. (1-4 darab)

Motorola GMLN5543A Wave TLK rádió - 1 éves előfizetés hosszabbítás (kifutott)


A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió telepítés

Vállaljuk professzionális URH mobil adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy gépkocsiba történő telepítését valamint URH átjátszók kiépítését antenna rendszer kialakításával. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Licensz aktiválás

Bizonyos rádiókban és szoftverekben lehetőség van különböző licenszek megvásárlására, akár plusz funkciók eléréséhez, akár meglévő funkciók jogosultáságnak meghosszabbításához. Amennyiben nálunk vásárolja meg a licenszet, úgy cégünk telephelyén díjmentesen vállaljuk az eszközben való licensz kulcs aktiválását és beállítását. PoC és LTE rádiók előfizetés hosszabbítása esetén a készüléket nem kell behozni a szervizbe.

Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel kapcsolódó termékei

Motorola Wave PoC adóvevő rádió

Motorola antenna és antenna adapter

Motorola headset és audió tartozék

Motorola összekötő kábel, adapter kábel, tápkábel

Motorola beépítő keret

Motorola kézi mikrofon

Motorola Wave TLK 150 PoC mobil rádió 1 éves előfizetéssel kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Motorola termékek