Motorola GMLN5547A Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés

MOT-585-999
Motorola GMLN5547A Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés
Motorola GMLN5547A Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés

Motorola GMLN5547A Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés legfontosabb tulajdonságai

• Wave mobil applikáció 1 éves előfizetést tartalmaz (GMLN5547A)
• Az applikáció főbb funkciói:
• Egy gombnyomással (PTT) történő privát és csoporthívások
• 'Do not disturb' - ne zavarj funkció
• Üzenetek, fájlok küldése
• Helymeghatározás, tartózkodási hely megosztása

Bruttó ár: 42.037,- Ft (Nettó ár: 33.100,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola GMLN5547A Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés további tulajdonságai

• Kapcsolja telefonját szélessávú Push-to-Talk (PTT) kézibeszélővé a WAVE PTX mobilalkalmazással és azonnali kommunikációt folytathat bárhol, ahol szélessávú szolgáltatás van. Csatlakoztassa kétirányú rádiórendszerét a WAVE PTX-hez, bővítse a beszélgetőcsoportokat, hogy mindenki részt vehessen a beszélgetésben hálózattól függetlenül.
• Két mód egy alkalmazásban: a felhasználók két kliens mód közül választhatnak:
- PTT rádió mód: hagyományos kétirányú rádiózás élményt biztosít
- Standard mód: amely teljes kliens funkciókat kínál.
• Semmi sem gyorsabb, mint a PTT (push-to-talk) szolgáltatás: egyetlen gombnyomással azonnal kommunikálhat és együttműködhet egyénekkel vagy csoportokkal.
• Engedje meg, hogy mindenki részt vegyen a beszélgetésben: az okostelefon és a kétirányú rádióhasználók ugyanahhoz a beszélgetési csoporthoz csatlakozhatnak, így a back office és a front office mindig összekapcsolódnak. Tartson kapcsolatot a kritikus csapattagokkal is, akár területen kívül vannak, akár szolgálaton kívül vannak.
• Növelje a kommunikáció egyértelműségét és sebességét: küldhet szöveges üzenetet, videót, fotókat és csatolt fájlokat csoporton belül és egyénileg is.

Főbb funkciók:
- PTT kommunikáció: gyors, biztonságos és megbízható elérést biztosít.
- Integrált üzenetküldés - szöveget, videót, hangot, fényképeket és fájlokat küldhet egyéneknek vagy csoportoknak. A kommunikáció részletei megtekinthetőek az előzmények között. A tárolás és továbbítás offline felhasználók számára támogatott.
- Helymeghatározás és térkép nézet: címkeresés, találkozók koordinálása, helymeghatározás.
- Videó streaming - opcionális szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű videókat egyetlen gombnyomással megoszthassanak, növelve a kommunikáció egyértelműségét és javítva a helyzetismeretet.
- SafeGuard csomag - opcionálisan vásárolható a 3GPP MCPTT alapú szolgáltatás a biztonság, a helyzetfelismerés és az operatív hatékonyság növelése érdekében az összes WAVE PTX felhasználó számára.
- Valós idejű jelenlét elérése állapot beállításával: elérhető, ne zavarjanak vagy offline.

Motorola GMLN5547A Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés kapcsolódó média

Wave mobil applikáció előfizetés

Motorola GMLN5547A Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés kapcsolódó szolgáltatásai

Licensz aktiválás

Bizonyos rádiókban és szoftverekben lehetőség van különböző licenszek megvásárlására, akár plusz funkciók eléréséhez, akár meglévő funkciók jogosultáságnak meghosszabbításához. Amennyiben nálunk vásárolja meg a licenszet, úgy cégünk telephelyén díjmentesen vállaljuk az eszközben való licensz kulcs aktiválását és beállítását. PoC és LTE rádiók előfizetés hosszabbítása esetén a készüléket nem kell behozni a szervizbe.

Motorola GMLN5547A Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés kapcsolódó termékei