Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free)

MOT-751-999
Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free)
Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free)Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free)Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free)
Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free)

Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free) legfontosabb tulajdonságai

• 96 programozható csatorna
• Névjegyzék: 1000 névjegy
• GPS/GNSS helymeghatározás, nyomon követés
• Dedikált vészhelyzeti gomb
• Az akkumulátor kapacitása: 2500mAh (akár 18 órás üzemidő)
• Bluetooth
• IP67 szabvány szerinti por és vízállóság
• Megfelel a MIL STD-810 katonai szabványnak
• Programozás, rádió beállítások a WAVE PTX segítségével
• Alaptartozék: 2500mAh Li-ion akkumulátor, övcsipesz, antenna, fali töltő
• A rádió bármelyik GSM szolgáltató SIM kártyájával használható (a csomag SIM kártyát/mobilinternet szolgáltatást nem tartalmaz)
• Készülékhez 1 éves POC szerver szolgáltatás opcionálisan választható

Bruttó ár: 183.388,- Ft (Nettó ár: 144.400,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free) további tulajdonságai

• Wi-Fi hívás 2,4 és 5 GHz-es hálózatokon keresztül
• Intelligens VOX PTT
• Ergonomikus kialakítás
• AI-alapú zaj zajszűrés
• Down/Fall Alert (magányos munkás funckió)
• 2 soros monokróm kijelző
• Antimikrobiális ház
• Távoli szoftver frissítések
• Távoli beszédcsoport beállítása
• Helyalapú beszélgetőcsoportok
• WAVE PTX diszpécser kompatibilis
• Csatlakozó bemenetek: USB Type-C (töltéshez használható); 2,5 mm-es audiocsatlakozó mechanikus zárral (audió tartozékokhoz)
• Gyorsulásmérő


Kommunikáció korlátok nélkül
Nem kell aggódnia a hatótávolság korlátozása miatt; a TLK 110 készülékkel a push-to-talk (PTT) kommunikáció egy kiterjesztett 3G/4G hálózaton keresztül történik a WAVE PTX-en keresztül, így bárhová mehet, ahová a mobilhálózat viszi. Lépjen kapcsolatba a munkatársakkal, bárhol is dolgozzanak a kiváló minőségű, fejlett hangfunkciókkal, és kommunikáljon könnyebben a kihangosító VOX PTT-vel. A TLK 110 funkciókészlete korlátok nélküli kommunikációt tesz lehetővé, így Ön elvégezheti a munkáját.


Önnek tervezve, tartósan megépítve
Erősítse a munkavállalók biztonságát a TLK 110 dedikált vészhelyzeti gombjával, a Lone Worker és a Man Down/Fall Alert funkciókkal. A TLK 110 kijelzője pedig folyamatosan tájékoztatja a munkaerőt, amely úgy lett kialakítva, hogy alapvető információkat nyújtson, miközben kiküszöböli a zavaró tényezőket. Az IP67-es minősítéssel és a MIL-STD-810H tanúsítvánnyal a TLK 110 víz- és porálló, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a készülékei megsérülnek a zord környezetben.


Könnyedén kezelhető eszközök

A TLK 110 könnyen használható, könnyen telepíthető és még könnyebben kezelhető. A WAVE PTX adminisztrációs portál segítségével az eszközök kezelése és frissítése távolról koordinálható a munkacsoportok között anélkül, hogy fizikailag vissza kellene hívni az eszközöket. Integrálja zökkenőmentesen a TLK 110-et a WAVE PTX rendszerébe, és csapatai képesek lesznek kommunikálni másokkal a TLK eszközökkel, az okostelefonokon lévő WAVE PTX Mobile alkalmazással, vagy akár a MOTOTRBO kétirányú rádiókkal.

Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free) kapcsolódó média

Motorola_TLK110
Motorola_TLK110POC
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § alapján a DND Telecom Center Kft., mint vállalkozás tájékoztatja a fogyasztókat arról, hogy a vállalkozás a szolgáltatást, mint előfizetést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével a termék átadásával megkezdi és a fogyasztó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően a szolgáltatásra, mint előfizetésre vonatkozó felmondási jogát elveszíti. A szolgáltatás, mint előfizetés ellenértéke: 75.700,- Ft + Áfa. A termék adásvételétől való elállás esetén vállalkozó a termék teljes árát a szolgáltatás ellenértékével csökkentett mértékével fizeti vissza a fogyasztónak.

Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free) alaptartozékai

Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free) kapcsolódó szolgáltatásai

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Licensz aktiválás

Bizonyos rádiókban és szoftverekben lehetőség van különböző licenszek megvásárlására, akár plusz funkciók eléréséhez, akár meglévő funkciók jogosultáságnak meghosszabbításához. Amennyiben nálunk vásárolja meg a licenszet, úgy cégünk telephelyén díjmentesen vállaljuk az eszközben való licensz kulcs aktiválását és beállítását. PoC és LTE rádiók előfizetés hosszabbítása esetén a készüléket nem kell behozni a szervizbe.

Motorola Wave TLK 110 PoC adóvevő rádió (SIM free) kapcsolódó termékei

Motorola Wave PoC adóvevő rádió

Motorola akkumulátor és elemtartó

Motorola akkumulátor töltő, adapter, tápegység

Motorola headset és audió tartozék

Motorola hordtok és övcsipesz

Motorola kézi mikrofon