Motorola Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés

MOT-585-999
Motorola Wave mobil applikáció 1 éves előfizetés

• Wave mobil applikáció 1 éves előfizetést tartalmaz (GMLN5547A)
• Az applikáció főbb funkciói:
- egy gombnyomással (PTT) történő privát és csoporthívások
- 'Do not disturb' - ne zavarj funkció
- üzenetek, fájlok küldése
- helymeghatározás, tartózkodási hely megosztása

Bruttó ár: 39.497,- Ft (Nettó ár: 31.100,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

További tulajdonságok:

• Kapcsolja telefonját szélessávú Push-to-Talk (PTT) kézibeszélővé a WAVE PTX mobilalkalmazással és azonnali kommunikációt folytathat bárhol, ahol szélessávú szolgáltatás van. Csatlakoztassa kétirányú rádiórendszerét a WAVE PTX-hez, bővítse a beszélgetőcsoportokat, hogy mindenki részt vehessen a beszélgetésben hálózattól függetlenül.
• Két mód egy alkalmazásban: a felhasználók két kliens mód közül választhatnak:
- PTT rádió mód: hagyományos kétirányú rádiózás élményt biztosít
- Standard mód: amely teljes kliens funkciókat kínál.
• Semmi sem gyorsabb, mint a PTT (push-to-talk) szolgáltatás: egyetlen gombnyomással azonnal kommunikálhat és együttműködhet egyénekkel vagy csoportokkal.
• Engedje meg, hogy mindenki részt vegyen a beszélgetésben: az okostelefon és a kétirányú rádióhasználók ugyanahhoz a beszélgetési csoporthoz csatlakozhatnak, így a back office és a front office mindig összekapcsolódnak. Tartson kapcsolatot a kritikus csapattagokkal is, akár területen kívül vannak, akár szolgálaton kívül vannak.
• Növelje a kommunikáció egyértelműségét és sebességét: küldhet szöveges üzenetet, videót, fotókat és csatolt fájlokat csoporton belül és egyénileg is.

Főbb funkciók:
- PTT kommunikáció: gyors, biztonságos és megbízható elérést biztosít.
- Integrált üzenetküldés - szöveget, videót, hangot, fényképeket és fájlokat küldhet egyéneknek vagy csoportoknak. A kommunikáció részletei megtekinthetőek az előzmények között. A tárolás és továbbítás offline felhasználók számára támogatott.
- Helymeghatározás és térkép nézet: címkeresés, találkozók koordinálása, helymeghatározás.
- Videó streaming - opcionális szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű videókat egyetlen gombnyomással megoszthassanak, növelve a kommunikáció egyértelműségét és javítva a helyzetismeretet.
- SafeGuard csomag - opcionálisan vásárolható a 3GPP MCPTT alapú szolgáltatás a biztonság, a helyzetfelismerés és az operatív hatékonyság növelése érdekében az összes WAVE PTX felhasználó számára.
- Valós idejű jelenlét elérése állapot beállításával: elérhető, ne zavarjanak vagy offline.

Kapcsolódó média

Kapcsolódó szolgáltatások

Licensz aktiválás

Bizonyos rádiókban és szoftverekben lehetőség van különböző licenszek megvásárlására, akár plusz funkciók eléréséhez, akár meglévő funkciók jogosultáságnak meghosszabbításához. Amennyiben nálunk vásárolja meg a licenszet, úgy cégünk telephelyén díjmentesen vállaljuk az eszközben való licensz kulcs aktiválását és beállítását. PoC és LTE rádiók előfizetés hosszabbítása esetén a készüléket nem kell behozni a szervizbe.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK