Carant ACY-7 NE20 UHF yagi antenna

CAR-005-999
Carant ACY-7 NE20 UHF yagi antenna

Carant ACY-7 NE20 UHF yagi antenna legfontosabb tulajdons√°gai

‚ÄĘ T√≠pus: 7 elemes yagi
‚ÄĘ Frekvencia tartom√°ny: 380-470 MHz
‚ÄĘ Impedancia: 50ő©
‚ÄĘ Sug√°rz√°si sz√∂g: 70¬į
‚ÄĘ Polariz√°ci√≥: horizont√°lis / vertik√°lis
‚ÄĘ Nyeres√©g: 10 dBi @ 430 MHz
‚ÄĘ VSWR: < 2:1
‚ÄĘ Maxim√°lis bemeneti teljes√≠tm√©ny: 15 W
‚ÄĘ MegerŇĎs√≠tett v√°ltozat, robosztus kivitel

Bruttó ár: 16.358,- Ft (Nettó ár: 12.880,- Ft)
kosárba! árfigyelés
√ĀrfigyelŇĎ hozz√°ad√°s√°val √©rtes√≠t√©st k√©rhet, ha a term√©k √°ra egy adott √©rt√©k al√° cs√∂kken. Az √°rfigyelŇĎ haszn√°lat√°hoz rendelkeznie kell felhaszn√°l√≥i fi√≥kkal √©s be kell jelentkeznie.

Carant ACY-7 NE20 UHF yagi antenna tov√°bbi tulajdons√°gai

‚ÄĘ Csatlakoz√°s: N aljzat
‚ÄĘ Anyaga: alum√≠nium √∂tv√∂zet, ac√©l
‚ÄĘ Sz√©l√°ll√≥s√°g: 30 m/s
‚ÄĘ M√©rete: 755 x 420 x 410 mm
‚ÄĘ S√ļly: 1030 g

Carant ACY-7 NE20 UHF yagi antenna kapcsolódó szolgáltatásai

Vill√°mv√©delmi rendszer szabv√°nyoss√°gi fel√ľlvizsg√°lat

Vill√°mv√©delmi fel√ľlvizsg√°lat sor√°n a vill√°mv√©delmi tervezŇĎ m√©rn√∂k √°ltal tervezett √©s kivitelez√©sre ker√ľlt vill√°mv√©delmi rendszert vizsg√°ljuk fel√ľl, hogy annak √°llapota √©s kivitelez√©se megfelel-e a vill√°mv√©delmi tervnek. A vill√°mv√©delmi szabv√°nyoss√°gi fel√ľlvizsg√°lat elsŇĎ l√©pcsŇĎje a vill√°mv√©delmi tervdokument√°ci√≥ megl√©te, hiszen ez alapj√°n lehet a fel√ľlvizsg√°latot elv√©gezni. Amennyiben az √ľgyf√©l r√©sz√©re nem √°ll rendelkez√©sre vill√°mv√©delmi dokument√°ci√≥, √ļgy azt (√ļjra) meg kell terveztetni. A vill√°mv√©delmi rendszer sz√ľks√©gess√©g√©t √©s annak fel√ľlvizsg√°lat√°t jogszab√°ly √≠rja elŇĎ.

Villámvédelmi tervdokumentáció készítése

A vill√°mv√©delmi rendszer megval√≥sul√°s√°nak elsŇĎ l√©pcsŇĎje a regisztr√°ci√≥s enged√©llyel rendelkezŇĎ tervezŇĎ m√©rn√∂k √°ltal k√©sz√≠tett vill√°mv√©delmi tervez√©s, amelynek eredm√©nye a vill√°mv√©delmi tervdokument√°ci√≥. C√©g√ľnk v√°llalja a vill√°mv√©delmi tervdokument√°ci√≥ elk√©sz√≠t√©s√©t. √öj antenna telep√≠t√©s√©n√©l minden esetben javasoljuk a vill√°mv√©delem sz√ľks√©gess√©n√©nek √°tgondol√°s√°t egyr√©szt saj√°t anyagi javaink v√©delme √©rdek√©ben, m√°sr√©szt pedig jogszab√°lyi k√∂telezetts√©g alapj√°n.

Villámvédelmi rendszer kiépítése, javítása

A vill√°mv√©delmi rendszer ki√©p√≠t√©se a vill√°mv√©delmi tervdokument√°ci√≥ alapj√°n t√∂rt√©nik. Sz√ľks√©g eset√©n a megl√©vŇĎ rendszer idŇĎszakos fel√ľlvizsg√°lata sor√°n a vill√°mv√©delmi fel√ľlvizsg√°l√≥ a fel√ľlvizsg√°lat sor√°n elŇĎ√≠rhat bizonyos jav√≠t√°si munk√°k elv√©gz√©s√©t a szabv√°nyoss√°g betart√°sa √©rdek√©ben. C√©g√ľnk v√°llalja vill√°mv√©delmi rendszer elsŇĎk√∂r√∂s ki√©p√≠t√©s√©t illetve megl√©vŇĎ rendszeren v√©gzendŇĎ jav√≠t√°sok/m√≥dos√≠t√°sok elv√©gz√©s√©t.

B√°zis tetŇĎantenna telep√≠t√©s

C√©g√ľnk v√°llalja antenna telep√≠t√©s√©t h√°ztetŇĎre, ipari l√©tes√≠tm√©nyekre, speci√°lis √©p√≠tm√©nyekre. A megfelelŇĎ r√∂gz√≠t√©s mellett a c√©lnak megfelelŇĎ antenna k√°bel √©s csatlakoz√≥k felhaszn√°l√°s√°val garant√°ljuk a professzion√°lis kivitelez√©st. Sz√ľks√©g eset√©n ipari alpinista bevon√°s√°val v√©gezz√ľk el az antennatelep√≠t√©si munk√°t.

Carant ACY-7 NE20 UHF yagi antenna kapcsolódó termékei

RF koax k√°bel (50 ohm)

N csatlakozó (50 Ohm)

Vulkanizáló szalag

Carant ACY-7 NE20 UHF yagi antenna kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott további termékek