3M Peltor WS ProTac XPI FLX2 Bluetooth hallásvédő fültok sisakra

PEL-333-999
3M Peltor WS ProTac XPI FLX2 Bluetooth hallásvédő fültok sisakra
3M Peltor WS ProTac XPI FLX2 Bluetooth hallásvédő fültok sisakra

3M Peltor WS ProTac XPI FLX2 Bluetooth hallásvédő fültok sisakra legfontosabb tulajdonságai

• SNR: 33 dB (SNR 31 dB sisakra erősítve)
• SNR: 34 dB (HY80 gélgyűrűkkel kombinálva, 32 dB sisakra erősítve)
• Segít a hallásvédelem és a vezeték nélküli kommunikáció biztosításában
• FLX2 csatlakozó
• Sisakra rögzíthető változat
• Kompatibilis rádió márkák: ICOM, Kenwood, Motorola, Sepura
• 45 órás akkumulátor élettartam
• Zajszintfüggő funkcióval van felszerelve, hogy meghalljuk a környezeti hangokat, beszédet, riasztásokat
• Bluetooth kapcsolat a zökkenőmentes kapcsolatért
• Bluetooth MultiPoint akár két eszköz egyidejű csatlakoztatásához
• IP68 osztályba sorolt zajszűrő boom mikrofon a felhasználók közötti egyszerű kommunikációhoz
• Jól látható sárga színű a fokozott biztonság érdekében
• PTL (push-to-listen) funkció a szintfüggő funkció egyszerű aktiválásához
• AA elemeket vagy újratölthető NiMH csomagot használ

Bruttó ár: 364.998,- Ft (Nettó ár: 287.400,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

3M Peltor WS ProTac XPI FLX2 Bluetooth hallásvédő fültok sisakra további tulajdonságai

A 3M PELTOR WS ProTac XPI sorozatú Bluetooth hallásvédők a hatékony hallásvédelemhez a kommunikáció veszélyeztetése nélkül. Ezek az innovatív fejhallgatók szintfüggő mikrofonokkal vannak felszerelve a környezeti hangok érzékeléséhez és a zajos környezetben történő kommunikációhoz. A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a zökkenőmentes csatlakozást az engedélyezett eszközökhöz, a fejhallgatók pedig IP68-as besorolású zajszűrő mikrofonokkal rendelkeznek. Jól látható sárga színben, fejpántos, nyakpántos vagy sisakra rögzíthető, és FLX2 kiegészítő csatlakozóval is kaphatók.


A 3M PELTOR WS ProTac XPI fejhallgatókkal hatékony vezeték nélküli kommunikációval rendelkező hallásvédelmet kaphat zajos környezetben. Ezek a fejhallgatók szintfüggő mikrofonokkal vannak felszerelve a környezeti hangok számára, és megkönnyítik a kommunikációt zajos környezetben, miközben védik a felhasználókat az átmeneti vagy időszakos zajok ellen is. Ha a szintfüggő funkciót lehalkítják vagy akár ki is kapcsolják, a felhasználók használhatják a PTL (push-to-listen) funkciót. Ez aktiválja a környezet hallgatását olyan műveletekhez, ahol fokozott helyzetfelismerésre van szükség. Bármelyik gomb egyszerű megnyomásával a környezet hallgatása visszaállítható a kívánt beállításra. A fejhallgatók Bluetooth Multipoint csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, így egyidejűleg akár két külső Bluetooth kompatibilis eszközzel is zökkenőmentesen csatlakoztathatók. A nagy zajterhelésű területeken optimális teljesítményt nyújtó IP68-as besorolású zajszűrő boom mikrofonnal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók közötti tiszta kommunikációt. Minden fejhallgató jól látható sárga színben kapható. AA elemeket vagy újratölthető NiMH csomagot igényelnek, 45 órás üzemidőt biztosítva. Fejpántra, nyakpántra vagy sisakra rögzíthetőek. Egyes fejhallgatók az FLX2 tartozékrendszerrel kaphatók, amely egy extra, egyszerű és megbízható kábelcsatlakozást biztosít a legelterjedtebb kétirányú rádiók választékához. Mindez a headseten található, könnyen kezelhető, robusztus PTT mellett a könnyű rádióadáshoz.


A képen az MT15H7P3EWS6-111 típus látható, az ár is erre vonatkozik.

3M Peltor WS ProTac XPI FLX2 Bluetooth hallásvédő fültok sisakra kapcsolódó termékei

Tartozék, alkatrész és higiéniás készlet

Védősisak