Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió

MOT-610-999
Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió
Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádióMotorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió

Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió legfontosabb tulajdonságai

• 136-174MHz között programozható
• 99 programozható csatorna
• Akkumulátor üzemidő: analóg módban 11,8 óra, digitális módban 14 óra
• Ultravékony és könnyű kivitel, 22 mm vastag
• Kimenő teljesítmény: analóg üzemmód 2W, digitális üzemmód 3W
• IP54-es szabványnak megfelelő por és vízállóság
• MIL-STD 810 D, E szabványnak megfelel
• Az ár 2300mAh Li-ion akkumulátort tartalmaz
• Méret akkumulátorral: 126 X 55 X 22 mm
• Alaptartozékok: 2300mAh Li-ion akkumulátor, övcsipesz, fali töltő (EU), antenna (választható)
Megrendelés esetén válasszon frekvenciaengedélyének megfelelő antenna típust. (136-144MHz; 144-156MHz; 156-174MHz)

Bruttó ár: 209.042,- Ft (Nettó ár: 164.600,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió további tulajdonságai

• A MOTOTRBO SL1600 megbízható push-to-talk (PTT) kommunikációt biztosít mindennapi felhasználásra, ultra-vékony és robusztus kivitelben.
Akár egy rendezvényen vagy terepen koordinálja a dolgozókat, az SL1600 hatékony kapcsolattartásra van tervezve.
A legújabb technológia az SL1600 egyszerű működtetését szolgálja és teszi egyszerűvé. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi az egykezes rádió kezelést, a sokoldalú tartozékportfólió pedig szabadságot ad Önnek, hogy az adott feladatra koncentrálhasson.
Az SL1600 kompatibilis a következő MOTOTRBO funkciókkal, melyek üzleti szempontból alapvető fontosságúak, például az adásmegszakítás a kritikus fontosságú kommunikáció priorizálása érdekében. Ezenkívül az SL1600 készülék támogatja a digitális és analóg rádiótechnológiát egyaránt, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen az Ön meglévő kommunikációs rendszerébe.

• Ultra vékony profil: a mindössze 22 mm-es vastagságával az SL1600 könnyedén hordozható. A csonka antenna, az ívelt élek és a masszív keret teszi az SL1600 rádiót tökéletes munkatárssá. Könnyen zsebben vagy táskában hordozható.

• Fejlett technológia: az SL1600 a legmodernebb technológiával van felszerelve, összpontosítva a teljesítmény maximalizálásra és a könnyű használatra. A törésálló Active View kijelző a rádió mögötti LED-mátrixot használja az állapotinformációk közlésére és használaton kívül kikapcsol, hogy megkímélje az akkumulátor élettartamát. Az SL1600 Range Max technológiával rendelkezik: fejlett rádiókialakítás és szabadalmaztatott antenna, amely megnövelt hatótávolságot biztosít a vékony kivitel és hosszú akkumulátor élettartam mellett.

• Egyszerű működés: az SL1600 rádiót egyszerűen, intuitív használatra tervezték.
Az oldalsó hangerőszabályzó, dedikált bekapcsológomb, a kiemelkedő push-to-talk gomb és a felül elhelyezkedő csatornaváltó gomb mindegyike úgy lett kialakítva, hogy a gyors, egykezes használatot biztosítson.

• Robusztus és megbízható: az SL1600 készüléket hosszú élettartamra tervezték. IP54 szabvány szerinti por- és vízállósság jellemzi. Strapabíró kivitel, bírja a rázkódást, leejtést.

Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió alaptartozékai

Alaptartozék antenna leírás szerint

Alaptartozék antenna leírás szerint
                                                                                                                    

Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió helyszíni tesztelés

Egy íróasztal mellől nem lehet eldönteni, hogy egy adott terület vagy épület berádiózása PMR rádióval, professzionális URH rádióval vagy URH átjátszóval oldható meg. Mi segítünk ebben! Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a kérdéses helyszínen győződhessen meg a rádiók által nyújtott rádiós lefedettségről. A megküldött tesztrádiókkal akár önállóan, saját maga is végezhet rádiópróbát vagy kollégánk közreműködésével is bejárható a terület. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

Frekvenciakijelölési határozat ügyintézés

Amennyiben egyedi frekvenciával vagy átjátszós rendszerben kívánja használni professzionális URH rádiós eszközét, úgy ezt az egyedi frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. Az egyedi frekvencia ideiglenes használatához a hatóság a frekvenciakijelölési határozatban járul hozzá. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja az egyedi frekvenciakijelölési határozat megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH rendszertechnikai tervezés

Egyedi és átjátszós frekvenciát használó beszéd vagy adatátviteli URH rádiós eszköz használatához frekvenciakijelölési határozat megkérése szükséges az NMHH-tól. Az igénylés feltétele, hogy a hatóság felé a kérelemmel együtt URH rendszertechnikai terv is benyújtásra kerüljön. Cégünk vállalja URH rendszertechnikai terv készítését és garantálja annak sikeres engedélyeztetését.

Rádióengedély ügyintézés - URH

Közös felhasználású illetve egyedi frekvenciát használó professzionális URH rádió valamint URH átjátszós rendszer használatához a kért frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. A frekvencia végleges használatához a hatóság a rádióengedélyben járul hozzá, amely megszerzésének feltétele egyedi és átjátszós frekvencia esetén a frekvenciakijelölési határozat megléte. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió kapcsolódó termékei

Motorola akkumulátor és elemtartó

Motorola akkumulátor töltő, adapter, tápegység

Motorola antenna és antenna adapter

Motorola headset és audió tartozék

Motorola hordtok és övcsipesz

Motorola SL1600 VHF kézi URH adóvevő rádió kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Motorola (Vertex) termékek