Motorola MDRLN6551B nagy hatótávolságú vezeték nélküli szett töltővel

MOT-724-999
Motorola MDRLN6551B nagy hatótávolságú vezeték nélküli szett töltővel

Motorola MDRLN6551B nagy hatótávolságú vezeték nélküli szett töltővel legfontosabb tulajdonságai

• Névleges hangtorzítás: 0,5 W @
• Shock vibráció: MIL-STD-810F
• Mikrofon típus: mindenirányú
• Üzemi feszültség: 3,6V DC
• Elemtípus: lítium-ion
• Súly: 158 g
• Méretek (a vezeték nélküli RSM-hez): 88 mm (magasság) x 26 mm (szélesség) x 63 mm (mélység)
• IP55 védelem (zárt porvédővel)

Bruttó ár: 228.346,- Ft (Nettó ár: 179.800,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola MDRLN6551B nagy hatótávolságú vezeték nélküli szett töltővel további tulajdonságai

MDRLN6551B Motorola nagy hatótávolságú vezeték nélküli mobil rádiós megoldás járműtöltővel.


A nagy hatótávolságú vezeték nélküli megoldás lehetővé teszi a kritikus kommunikáció fenntartását még távoli munkahelyeken is. Azok számára készült, akik nagy teljesítményű mobil rádiójuktól függenek a rendszerhez való csatlakozáshoz, és a járművükön kívül kell dolgozniuk.


A nagy hatótávolságú vezeték nélküli távoli hangszórómikrofon (RSM) azonnal párosítható érintéssel a Bluetooth-kompatibilis mobilmikrofonnal (Bluetooth Gateway). A nagy hatótávolságú vezeték nélküli RSM akár 100 méterre is működik a mobilrádiótól, így olyan távolságokban is kommunikálhat, amelyekről azt gondolta, hogy lehetetlen. A Bluetooth Gateway mikrofon kompatibilis a MOTOTRBO DM4000, MOTOTRBO DM3000, ASTRO 25 APX és ASTRO 25 XTL mobil rádiókkal. Ennek a plug-and-play megoldásnak a beállítása mindössze másodpercek alatt történik. A készlet tartalmazza a vezeték nélküli távkihangosító mikrofont akkumulátorral (RLN6544), a Bluetooth-átjárós mobilmikrofont (PMMN4097) és a járműtöltőt (PMLN6716).


Azok a dolgozók, akiknek el kell hagyniuk teherautójukat, a nagy hatótávolságú vezeték nélküli távoli hangszóró mikrofonnal kapcsolatban maradhatnak a mobil rádiójukkal. Mivel a kiszállítással azonnal kommunikálhatnak anélkül, hogy vissza kellene térniük a teherautóhoz, a távoli dolgozók biztonságosan és hatékonyabban végezhetik munkájukat.

Motorola MDRLN6551B nagy hatótávolságú vezeték nélküli szett töltővel kapcsolódó termékei

Motorola MotoTRBO mobil digitális URH adóvevő rádió