Icom ID-RP1200VD 1,2Ghz D-STAR digitális amatőr átjátszó

ICOM-1145-999
Icom ID-RP1200VD 1,2Ghz D-STAR digitális amatőr átjátszó

Icom ID-RP1200VD 1,2Ghz D-STAR digitális amatőr átjátszó legfontosabb tulajdonságai

• Tx/Rx: 1240-1300 Mhz között, DV/DD/FM
• Kompatibilis az ID-RP2C kontrollerrel
• Integrált vezérlő funkció
• Maximum 10W RF kimenő teljesítmény
• Opcionális UX-262 LTE egység vezeték nélküli internet kapcsolathoz
• 4,8kbps (DV) és 128kbp (DD) sebességű adatátvitel
• Digitális/analóg vegyes üzemmódú működés
• Magas üzemi ciklusú működés

Bruttó ár: 707.898,- Ft (Nettó ár: 557.400,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Icom ID-RP1200VD 1,2Ghz D-STAR digitális amatőr átjátszó további tulajdonságai

* A DD üzemmód csak az ID-RP1200VD, 1200 MHz-es átjátszóhoz érhető el.


Az ID-RP2010V/RP4010V/RP1200VD egy 144/430/1200 MHz-es digitális átjátszó, amely kompatibilis a D-STAR-ral, valamint az analóg FM-rel a vegyes üzemmódú működéshez. Egy belső vezérlővel az RF modulok egysávos D-STAR/FM átjátszóként működhetnek. (ID-RP2C vezérlő nem szükséges.)


A korlátozott internetes erőforrásokkal rendelkező átjátszó tulajdonosok számára az opcionális UX-262 LTE egység vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosít. Az LTE egységet és az Internet Gateway funkciót kombinálva bárhová ledobhat egy átjátszót, ahol van LTE kapcsolat, és bekapcsolódhat a globális hálózatba.


Integrált vezérlő funkció
A D-STAR ismétlő, ID-RP2010V/RP4010V/RP1200VD integrált vezérlő funkcióval rendelkezik az RF modul egységgel. Minden egyes átjátszó független átjátszóként működhet a fogadott jelek továbbítására. Ha az ismétlőket a mellékelt Ethernet-kábellel csatlakoztatják, sávokon átívelő működés lehetséges.


Kompatibilis az ID-RP2C ismétlő vezérlővel.
Ezek az új D-STAR átjátszók kompatibilisek a külső átjátszóvezérlővel, az ID-RP2C-vel is. Egy meglévő ID-RP2 sorozatú D-STAR átjátszóhelyen lévő átjátszómodult kicserélhet az ID-RP2C átjátszóvezérlővel való használatra.


DD üzemmódú működés (csak ID-RP1200VD)
Az 1,2 GHz-es átjátszó, ID-RP1200VD DV vagy DD üzemmódban működik (átkapcsolható). A DD üzemmód 128 kbps sebességű adatkommunikációt és internet-hozzáférést biztosít. Az 1,2 GHz-es DD üzemmóddal rendelkező IC-9700 a számítógép Ethernet portján keresztül válik vezeték nélküli modemmé.


Opcionális LTE egység, UX-262 a vezeték nélküli internetkapcsolathoz
Az opcionális LTE egység telepítésével az átjátszó közvetlenül csatlakoztatható egy LTE hálózathoz* és az internethez. Ha egy telephelyen több átjátszómodult használ, egy LTE-hálózatot meg lehet osztani a több átjátszómodullal. (legfeljebb 4 modul) * A hálózati lefedettséget egy általánosan elérhető adatátviteli SIM-kártya biztosítja. Az internetes SIM-kártyához statikus globális IP-cím szükséges.


Egyszerű belső átjáró funkció
Az opcionális LTE egységgel és az egyszerű belső átjáró funkcióval kombinálva egy ideiglenes D-STAR átjátszóhely* vészhelyzetben könnyen telepíthető a terepen. * Kérjük, az ideiglenes átjátszóhely használata előtt ellenőrizze az országában érvényes jogi előírásokat.


D-STAR DV/Analog FM Mix üzemmód működése*

A Mix üzemmódú működés használatakor az átjátszó a D-STAR DV és az analóg FM üzemmódú jeleket egyaránt fogadja, és a fogadott jelet ugyanabban az üzemmódban továbbítja. Ez a Mix üzemmód funkció kényelmes egy meglévő analóg átjátszó D-STAR átjátszóra történő áttelepítéséhez, miközben az analóg FM üzemmód kompatibilitás megmarad. Az egy üzemmódú működés (DV vagy FM üzemmód) szintén programozható. Az analóg FM üzemmódú működéshez a CTCSS, a DTCS kódok és az 1750 Hz-es hangjelzés programozható. * A D-STAR gateway funkció nem használható FM üzemmódú jel esetén.


Nagy szolgálati ciklusú működés

A nagy teljesítményű teljesítményerősítőt alkalmazva a D-STAR átjátszó akár 60 perc folyamatos adást is kibír, és 25 W RF kimeneti teljesítmény mellett* megbízható, magas munkaciklusú működést biztosít. * 25 W RF kimeneti teljesítmény az ID-RP2010V/ID-RP4010V esetében. 10 W kimeneti teljesítmény az ID-RP1200VD esetében


Új RF Direct Sampling és FPGA platform

Az ID-RP2010V/RP4010V ismétlők az RF Direct Sampling módszert használják. Az 1,2 GHz-es frekvencián az ID-RP1200VD ismétlőben a Down Conversion IF mintavételezést használják. A jelek feldolgozása az FPGA digitális tartományában történik, amely kiküszöböli a torzítást és más, a hagyományos szuperheterodin vevőkben látható elemeket. Az eredmény a vevőkészülék érzékenysége, amely jelentősen javult.


Egyéb jellemzők
19 hüvelykes rackbe szerelhető, 2U magasságú, alacsony profil | CW ID/Voice ID adó | SD kártya foglalat firmware frissítéshez, beállítási adatok és FM üzemmódú Voice ID hang mentéséhez | 10 MHz-es referenciajel bemenet | 10 MHz-es referenciajel bemenet

Icom ID-RP1200VD 1,2Ghz D-STAR digitális amatőr átjátszó alaptartozékai

DC tápkábel

DC tápkábel
                                                                                                                    

Ethernet csatlakozó és kábel

Ethernet csatlakozó és kábel
                                                                                                                    

Pót biztosíték

Pót biztosíték
                                                                                                                    

USB kábel (Micro)

USB kábel (Micro)
                                                                                                                    

Icom ID-RP1200VD 1,2Ghz D-STAR digitális amatőr átjátszó kapcsolódó szolgáltatásai

Amatőr rádió telepítés

Vállaljuk amatőr mobil adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy gépkocsiba történő telepítését valamint amatőr átjátszók, amatőr asztali rádiók és kommunikációs vevők kiépítését antenna rendszer kialakításával. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz - amatőr rádió, kommunikációs vevő

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Midland és Albrecht amatőr adó-vevő rádiók és kommunikcáiós vevő javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Icom ID-RP1200VD 1,2Ghz D-STAR digitális amatőr átjátszó kapcsolódó termékei

Icom ID-RP1200VD 1,2Ghz D-STAR digitális amatőr átjátszó kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Icom termékek