Icom IC-M605EURO mobil hajórádió

ICOM-734-999
Icom IC-M605EURO mobil hajórádió

Icom IC-M605EURO mobil hajórádió legfontosabb tulajdonságai

• VHF hajózási csatornák
• Maximum 25W kimenő teljesítmény
• ATIS és DSC kód küldése
• Beépített D osztályú DSC kezelő (MMSI kód)
• Beépített AIS vevő
• AquaQuake funkció
• Beépített aktív zajcsökkentés és külső hangszóró erősítő
• Az utolsó bejövő hívás rögzítése (max. 2 perc)
• IPX8 szabvány szerinti vízálló kivitel (1 méter mélyen 60 percig)
• Icom MarineCommander rendszerbe integrálható
• MA-500TR AIS transzponder csatlakoztatható

Bruttó ár: 505.079,- Ft (Nettó ár: 397.700,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Icom IC-M605EURO mobil hajórádió további tulajdonságai

• Az IC-M605EURO a zászlóshajó D osztályú DSC rádió. A rádiót legfeljebb három vezérlő, az RC-M600 COMMAND HEAD és / vagy a HM-229B / W COMMANDMIC ™ távirányítóval lehet vezérelni, a fő rádió és a vezérlők között intercom funkcióval. Maximális működési rugalmasság bárhol a hajón.
• A nagy felbontású színes LCD szinte 180 fokos, nagyon széles látószöggel rendelkezik, és egyértelműen megjeleníti a karaktereket és a funkcióikonokat. Az éjszakai mód kijelzés jó olvasást biztosít a sötétben a további kényelem érdekében.
• A leggyakoribb funkciók a gyors nyomógombokhoz való hozzáférést biztosító softkey-hez vannak hozzárendelve (a kijelző alján). A nagy tíz gombos billentyűzet lehetővé teszi a csatorna számok, az MMSI-számok egyszerű azonosítását azonosító nevekkel.
• Az IC-M605EURO mind az erős, mind a gyenge jeleket is képes vételezni. A kereskedelmi minőségű vevőkészülék teljesítménye (szelektivitás és IMD: több mint 75 dB) megbízható kommunikációt biztosít mindenkor.
• A beépített kétirányú aktív zajszűrésnek köszönhetően a készülék a háttérzajt akár 90%-kal is csökkenti mind adás mind pedig vétel esetén, aminek köszönhetően kiemelkedően tiszta kommunikáció válik elérhetővé.
• A bejövő hívást a készülék automatikusan rögzíti (max. 2 perc), így az bármikor visszahallgatható.
• Az opcionális UT-112 beszédtitkosító egység 32 tónusú titkosított beszélgetést biztosít. Ez a funkció hasznos, ha személyes információkat szeretne megosztani a többi hajóval.
• Az IC-M605EURO belső hangsugárzója növeli a fogadott hívások érthetőségét. A vízálló hangsugárzó kiváló hangminőséget biztosít széles frekvenciatartományban és lapos frekvencia-választ az erős, mégis tiszta hanghoz.
• A GNSS (GPS, GLONASS és SBAS) vevőkészülék integrálva van az IC-M605EURO rádióba. A pozícióadatok egyszerűen fogadhatók az UX-241 GNSS antenna (5m kábellel) csatlakoztatásával.
• Az opcionálisan választható SP-37 kürt hangszórón keresztül ki is tudunk beszélni a fedélzetre, másrészről a fedélzeten lévő hangokat a hangszórón keresztül képes a rádió visszaerősíteni. Továbbá elérhető az RX funkció valamint az automatikus ködkürt 4 hangzása. keresztül.
• A készülék NMEA2000 szabványú hálózatba integrálható. Képes venni és küldeni GNSS/GPS pozíciót, AIS jelentést és DSC hívás információt a hálózaton. Továbbá a rádió az NMEA 0183/-HS GNSS szabványú GPS adatot NMEA2000 szabványú adattá képes konvertálni.
• Alaptartozék a HM-205RB kézi marokmikrofon, ami az előlaphoz csatlakoztatható.
• Az AquaQuake funkció lehetővé teszi a hangszóróba jutott víz eltávolítását úgy, hogy a készülék nagy hangerejű vibráló hangot gerjeszt.
• Közvetlen hozzáférés a 16-os és kedvenc csatornához.

Icom IC-M605EURO mobil hajórádió alaptartozékai

DC tápkábel

DC tápkábel
                                                                                                                    

Beszerelő keret

Beszerelő keret
                                                                                                                    

Icom IC-M605EURO mobil hajórádió kapcsolódó szolgáltatásai

Rádióengedély ügyintézés - hajórádió

Akár kézi, akár vízijárműbe beépített, akár fixen asztalra telepített hajózási rádió használatához rádióengedély szükséges. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét. Az NMHH által kiadott rádióengedély fogja tartalmazni a hajórádióba beírandó ATIS és MMSI kódot.

Hajózási és repülős rádió programozás

Vállaljuk az általunk forgalmazott repülős és hajórádiók egyedi szoftveres beállítását. Reprádió esetén szoftveresen számos funkció és beállítás módosítható, elmentett frekvenciák adhatók meg. Hajózási rádió esetén az előbbieken felül lehetőség van a készülékbe programozni az ATIS és MMSI kódot is.

URH rádió telepítés - hajórádió

Vállaljuk AIS transzponder valamint hajózási adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy hajóba történő telepítését. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Icom IC-M605EURO mobil hajórádió kapcsolódó termékei

Sirio hajó antenna

Icom headset és audió tartozék

Icom programozó szoftver és kábel

Icom antenna és antenna tartozék

Icom beépíthető panel

Icom összekötő kábel, adapter kábel, tápkábel

Icom kézi mikrofon

Icom beépítő keret

Icom AIS transzponder

Icom külső hangszóró

Icom IC-M605EURO mobil hajórádió kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Icom termékek