Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponder

ICOM-1107-999
Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponder
Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponderIcom MA-510TR B osztályú AIS transzponderIcom MA-510TR B osztályú AIS transzponder

Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponder legfontosabb tulajdonságai

• B osztályú AIS transzponder
• Széles látószögű színes TFT LCD kijelző
• Kimenő teljesítmény: 2W
• Súly: 700 g (GPS antenna nélkül)
• Egyszerű kezelés
• Valós idejű forgalmi adatok
• VHF rádióhoz integrálható (IC-M605EURO, IC-M506GE, IC-M330GE)
• Alaptartozékok: GPS antenna, DC kábel, beépítő keret
• IPX7 vízállóság
• Csendes üzemmód
• Egyszerűsített navigációs funkció (útpont)
• NMEA 2000/NMEA-0183 csatlakozási lehetőség

Bruttó ár: 411.988,- Ft (Nettó ár: 324.400,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponder további tulajdonságai

• Az AIS (automatikus azonosító rendszer) előnyei:
A hajón lévő AIS transzponder automatikusan fogadja az AIS-szal felszerelt más hajók által sugárzott információkat és a bázisállomások, amíg a saját hajójának statikus és dinamikus információi továbbításra kerülnek. Az MA-510TR képes fogadni A és B osztályú AIS jeleket, és növeli az Ön biztonságát a tengeren.
• A széles látókör, magas felbontású TFT kijelzőn jól láthatóak az Ön hajójának és más hajók pozíciója. Potenciálisan veszélyes hajókat piros színnel, a veszélyteleneket pedig sárga színnel jelöli. Nappali és éjszakai üzemmódban is jól olvasható a kijelző.
• Tartozék GPS-antenna: Az SBAS funkcióval ellátott GPS-vevő az MA-510TR-be van integrálva.

Az AIS szabványról bővebb információt a magyar nyelvű http://www.pannonris.hu/ vagy az angol nyelvű http://www.navcen.uscg.gov/enav/AIS/default.htm oldalon találhat.

Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponder alaptartozékai

DC tápkábel

DC tápkábel
                                                                                                                    

Beszerelő keret

Beszerelő keret
                                                                                                                    

Alaptartozék GPS antenna kábellel

Alaptartozék GPS antenna kábellel
                                                                                                                    

Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponder kapcsolódó szolgáltatásai

Rádióengedély ügyintézés - hajórádió

Akár kézi, akár vízijárműbe beépített, akár fixen asztalra telepített hajózási rádió használatához rádióengedély szükséges. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét. Az NMHH által kiadott rádióengedély fogja tartalmazni a hajórádióba beírandó ATIS és MMSI kódot.

Hajózási és repülős rádió programozás

Vállaljuk az általunk forgalmazott repülős és hajórádiók egyedi szoftveres beállítását. Reprádió esetén szoftveresen számos funkció és beállítás módosítható, elmentett frekvenciák adhatók meg. Hajózási rádió esetén az előbbieken felül lehetőség van a készülékbe programozni az ATIS és MMSI kódot is.

URH rádió telepítés - hajórádió

Vállaljuk AIS transzponder valamint hajózási adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy hajóba történő telepítését. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponder kapcsolódó termékei

Icom MA-510TR B osztályú AIS transzponder kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Icom termékek