Icom IC-F3400DT VHF kézi URH adóvevő rádió

ICOM-848-999
Icom IC-F3400DT VHF kézi URH adóvevő rádió

Icom IC-F3400DT VHF kézi URH adóvevő rádió legfontosabb tulajdonságai

• 136-174MHz között programozható
• Nagyfelbontású színes LCD kijelző
• 1024 programozható csatorna, 128 zónára osztható
• Beépített digitális IDAS NXDN üzemmód
• Beépített Bluetooth és GPS funkció
• Lone worker és man down funkció a beépített mozgásérzékelővel
• SEL 2/5, CTCSS, DTCS kódoló és dekódoló, DTMF kódoló
• Digitális hangfelvétel készítés
• Beépített alapszintű beszédtitkosítás
• MIL-STD 810 C, D, E, F és G szabványoknak megfelel

Bruttó ár: 355.219,- Ft (Nettó ár: 279.700,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Icom IC-F3400DT VHF kézi URH adóvevő rádió további tulajdonságai

Bemutatkozik az Icom új generációs IDAS NXDN digitális szériája. Az új, intelligens sorozat magába foglalja az élvonalbeli konstrukciót, a kiváló teljesítményt és a széleskörű kifinomult funkciókat mindezt egy rugalmas, bővíthető multiprotokollal rendelkező platformon.

Az Icom gyártási finomításai és fejlesztései nem a rádió méretének csökkentését helyezték előtérbe, hanem a készülék új funkcióit és megnövelt teljesítményét. Az elektromos és ipari hardver fejlődés egy olyan könnyen adaptálható rádió megoldást nyújt a szervezetének amelyet bármilyen munkakörnyezetben könnyedén használhat.

Csúcsminőség és esztétikus megjelenés. Ez jellemzi az Icom új rádiósorozatát.


Kicsi, vékony, okos
Az új gyártási eljárásnak köszönhetően a rádió készülék házát olyan kompaktra tervezték amennyire csak lehetséges. A vékonyabb kialakítás alacsonyabb energiafelhasználással is párosult, így vékonyabb akkumulátor pakk használata is lehetségessé vált.


Nagy felbontású színes LCD

A nagy felbontású transzreflektív színes LCD nagyszerű láthatóságot biztosít mind a természetes fényben mind pedig mesterséges megvilágítás mellett. A funkciók és menü ikonok egyértelműen felirattal vannak ellátva és könnyen olvashatóak. Az éjszakai üzemmód könnyebb használhatóságot biztosít éjszaka vagy alacsony fényviszonyok mellett.


Többnyelvűség

A funkciók és menü ikonok angol, francia, német, spanyol orosz és egyszerűsített kínai nyelven jeleníthetők meg. Ezen túlmenően az egyes nyelvekhez a hangbemondó mintája egyedileg felvehető és kicserélhető.


Licensz kulcssal bővíthető

A készülék funkciói különböző licensz kulcsokkal bővíthető a kívánt egyedi igényeknek megfelelően.


NXDN™ trönkölési bővíthetőség

A rádió alap esetben kompatibilis IDAS digitális konvenionális és analóg FM üzemmódot tud. Ez licensz kulcs megvásárlásával bővíthető NXDN D típusú multi site trönk üzemmódra.


DES/AES titkosítás OTAR funkcióval

A digitális kommunikáció biztonsága érdekében az rádió alapfokú, 4 kulcsos DES titkosítással rendelkezik. Az opcionális UT-134 titkosító panellal 256 bites AES titkosítás érhető el OTAR (Over-the-Air Rekeying; távoli újrakulcsolás) funkcióval. Az OTAR funkció lehetővé teszi a titkosító kulcs módosítását a rádiócsatornán keresztül.


OTAP és OAA

A rádió programozás hatékonyságának növelése érdekében a készülék OTAP (Over-the-Air-Programming; rádiócsatornán keresztüli programozás) funkcióval került ellátásra, amely az eszköz távoli programozását (pl.: új átjátszó hozzáadása) jelenti a rádiócsatornán keresztül. Az OAA (Over-the-Air-Alias; rádiócsatornán kereszüli névkiosztás) funkció elküldi a felhasználónevet a rádiócsatornán keresztül, így nem szükséges egyenként programozni a készülékbe a rádiók névkiosztását.


Beépített Bluetooth®

A beépített bluetooth modul távoli működtetést és kéz nélküli kommunikációt biztosít a párosított Bluetooth fejszettel. Amennyiben bluetooth képes telemetriai eszköz vagy PC terminál kerül csatlakoztatásra, úgy adat vagy fájl is átvihető vezeték nélkül a készülékre. (*Az elérhető szolgáltatások a csatlakoztatott Bluetooth eszköztől is függnek.)


Digitális hangfelvétel készítés

A készülék MicroSD kártya használatával (nem alaptartozék) mind a bejövő, mind a kimenő beszélgetést képes felvenni és visszajátszani. A hangfelvételek wav formátumban kerülnek elmentésre. 32Gb-os microSD kártya használatával akár 500 óra hangfelvétel is készíthető.


Mozgásérzékelő szenzorok
A készülékbe önálló vészhívó gomb és 5 vészhelyzettel kapcsolatos funkció is beépítésre került. (man down, mozgás érzékelés, mozdulatlanság érzékelés, lone worker és vészhelyzeti kikapcsolás funkciók) A mozgásérzékelő funkciókhoz kapcsolódóan 10 különböző programozható szint érhető el.


Transzparens adat és szöveges üzenet

A készülék transzparens modemmel rendelkezik amely 9600 bps sebességre képes a rádiócsatornát használva 12,5 kHz-es csatorna sávszélességgel. Maximum 100 karakteres szöveges üzenetek küldhetők amelyek az arra alkalmas kijelzőn gördülve jelennek meg.


ANC (Active Noise Canceling; aktív zajszűrő funkció)

Az ANC használatával tisztább kommunikáció érhető el. Számos zajforrás (pl.: sziréna, kazán) kiiktatható vagy csökkenthető.


Audio hangszínszabályozó

Az audio hangszínszabályozó lehetőséget nyújt a hangszín és karakterisztika változtatására. 5 előre definiált típus érhető el: lapos, felső kiemelés, középső kiemelés, alsó kiemelés, alacsony levágás. Az audio automatikus erősítés funkció egy állandó hangerőt biztosít független a bejövő hang hangerejétől vagy hogy a mikorfon milyen távolságra van a beszélő szájától.


GPS vevő

A pozíció adatok mind hanghívással mind státusz üzenettel elküldhetők és felhasználhatók AVL (Automatic Vehicle Location) rendszerben. A GPS napló funkció előre beállított időnként elnaplózza a felhasználó pozíció adatait amely microSD kártyára is elmenthető. A rádiók megtudják mutatni a másik rádióhoz vagy ponthoz való távolságukat és irányukat. A készülék hangjelzést ad, ha a cél egy meghatározott távolságon belülre kerül. (* Mobil rádió esetén GPS jel vételéhez opcionális UX-241 GPS antenna szükséges.)


USB port PC csatlaoztatásához

A rádiók USB porton keresztül a számítógéphez csatlakoztathatók és programozhatók valamint elérhetőek a microSD kártyára mentett adatok.


Hang bejelentések

A készülék képes hangosan bemondani a csatorna számát, zónát és csatorna típusát. A funkció akkor lehet hasznos, ha a nélkül szeretnénk beállítást változtatni, hogy rá kelljen nézni a rádióra.


Vibra hívás

Amennyiben hívás érkezik egy meghatározott felhasználótól, úgy az IDAS kézi rádiókészülék elegendő erővel kezd el vibrálni ahhoz, hogy akár vastag ruházat alatt is érezni lehessen. A vibrációs mintázatok programozhatóak.


IP68 por és vízállóság AquaQuake funkcióval

A készülék ezen sorozata IP68 por és vízállósággal (1 méter mély vízben 1 órán keresztül) rendelkezik. A rádióban úgyszíntén beépítésre került az AquaQuake funkció, amely kirezegteti a vizet a készülék hangszórójából.


Általános tulajdonságok

• 136–174MHz (IC-F3400D, IC-F3400DS, IC-F3400DT), 380-470MHz (IC-F4400D, IC-F4400DS, IC-F4400DT) széles frekvencia lefedettség
• 1024 programozható csatorna, 128 zónára osztható
• 32 programozható csatorna (IC-F3400D/IC-F4400D sorozatnál)
• IP68-as szabványnak megfelelő por és vízállóság (1 méter mély vízben 1 órán keresztül)
• MIL-STD 810 C, D, E, F és G szabványoknak megfelel
• 14-pin ACC csatlakozás programozható funkciókhoz
• VOX (Voice Operated transmission) funkció
• Belső óra
• Nagysebességű csatornakeresés Voting és multi-site működéshez
• Taktikai csoport funkció ideiglenes csoportképzéshez
• Normál, elősbbségi és voting scan


IDAS™ tulajdonságok

• IDAS konvencionális és multi-site konvencionális
• D típusú single-site trönk és multi-site trönk* (*D típusú multi-site trönk funkció opcionális licensz kulcssal érhető el.)
• 6.25 kHz és 12.5 kHz csatorna sávszélesség
• Analog és digitális konvencionális vegyes működés
• Státusz
• Szöveges üzenet
• Hívás figyelmeztetés
• Rádió ellenőrzés
• Rádió bénítás, felélesztés és végleges kitiltás
• Távoli monitorozás


Analog FM üzemmód tulajdonságok

• SEL2/5, CTCSS és DTCS
• DTMF kódoló
• MDC 1200 kompatibilitás
• BIIS 1200 kompatibilitás
• Alap LTR™ trönk funkciók
• Audio compander funkció
• Inverziós beszéd titkosítás

Icom IC-F3400DT VHF kézi URH adóvevő rádió alaptartozékai

Icom IC-F3400DT VHF kézi URH adóvevő rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió helyszíni tesztelés

Egy íróasztal mellől nem lehet eldönteni, hogy egy adott terület vagy épület berádiózása PMR rádióval, professzionális URH rádióval vagy URH átjátszóval oldható meg. Mi segítünk ebben! Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a kérdéses helyszínen győződhessen meg a rádiók által nyújtott rádiós lefedettségről. A megküldött tesztrádiókkal akár önállóan, saját maga is végezhet rádiópróbát vagy kollégánk közreműködésével is bejárható a terület. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

Frekvenciakijelölési határozat ügyintézés

Amennyiben egyedi frekvenciával vagy átjátszós rendszerben kívánja használni professzionális URH rádiós eszközét, úgy ezt az egyedi frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. Az egyedi frekvencia ideiglenes használatához a hatóság a frekvenciakijelölési határozatban járul hozzá. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja az egyedi frekvenciakijelölési határozat megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH rendszertechnikai tervezés

Egyedi és átjátszós frekvenciát használó beszéd vagy adatátviteli URH rádiós eszköz használatához frekvenciakijelölési határozat megkérése szükséges az NMHH-tól. Az igénylés feltétele, hogy a hatóság felé a kérelemmel együtt URH rendszertechnikai terv is benyújtásra kerüljön. Cégünk vállalja URH rendszertechnikai terv készítését és garantálja annak sikeres engedélyeztetését.

Rádióengedély ügyintézés - URH

Közös felhasználású illetve egyedi frekvenciát használó professzionális URH rádió valamint URH átjátszós rendszer használatához a kért frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. A frekvencia végleges használatához a hatóság a rádióengedélyben járul hozzá, amely megszerzésének feltétele egyedi és átjátszós frekvencia esetén a frekvenciakijelölési határozat megléte. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

URH rádió kölcsönzés

Professzionális URH rádiók esetén kézi, mobil és átjátszó eszközökkel bérlős készlettel is rendelkezünk. Amennyiben nem szeretne nagyobb értékű beruházásba invesztálni vagy csak rövidebb ideig kívánja használni az eszközöket, úgy ideális megoldás lehet az URH rádió kölcsönzés rövid vagy hosszú távra.

Icom IC-F3400DT VHF kézi URH adóvevő rádió kapcsolódó termékei

Icom headset és audió tartozék

Icom programozó szoftver és kábel

Icom akkumulátor és elemtartó

Icom akkumulátor töltő, adapter, tápegység

Icom antenna és antenna tartozék

Icom beépíthető panel

Icom hordtok és övcsipesz

Icom kézi mikrofon

Icom IC-F3400DT VHF kézi URH adóvevő rádió kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Icom termékek