Hytera HR655H UHF analóg/digitális URH átjátszó

HYT-151-999
Hytera HR655H UHF analóg/digitális URH átjátszó

Hytera HR655H UHF analóg/digitális URH átjátszó legfontosabb tulajdonságai

• 400-470MHz között programozható
• 1024 db csatorna memória
• DMR rádiók kommunikációs hatótávolságának bővítésére terveztek
• 1-25 W (nagy teljesítményű változat)
• 100% folyamatos működés a legmagasabb kimenő teljesítményen is
• AC tápellátás és akkumulátoros üzemmód
• Egyszerű kezelhetőség, LED kijelzők
• Automatikus felismerés az analóg és a digitális üzemmódok között
• Váltakozó áramforrással vagy opcionális akkumulátorral is működik, így áramkimaradás esetén is képes tovább működni
• GPS/GLONASS
• Over-the-air titkosítás
• IP54 por-és vízállóság

Bruttó ár: 987.552,- Ft (Nettó ár: 777.600,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Hytera HR655H UHF analóg/digitális URH átjátszó további tulajdonságai

• E2E alaptitkosítás, beleértve az ARC4-et is
• Beépített ventillárottal
• E2E fejlett titkosítás AES128, AES256 (opcionális licenc)
• Digital IP connect (opcionális licenc)
• Telemetria (az R2.5-ben kerül hozzáadásra)
• Scrambler
• CTCSS/CDCSS
• Squelch
• Analóg IP multi-site csatlakozás (opcionális licenc)
• Megfelel a MIL-STD-810 G szabványnak


Az innovatív szerkezeti kialakítás a HR655-nek példátlan megjelenést és könnyű teljesítményt biztosít. A kompakt testnek és a beépített duplexernek köszönhetően a HR655 nagymértékben helytakarékos. A személyre szabott telepítési tartozékokkal rugalmas telepítés valósítható meg olyan helyszíneken is, ahol a helykínálat kihívást jelent. A helyszíni telepítés mindaddig lehetséges, amíg van fal vagy sík felület. Beltéri lefedettség esetén a HR655 szupervékony mérete minimalizálja a helyszínnel szemben támasztott követelményeket, és megbízható hang- és adatkommunikációt biztosít, valamint korlátlan kapcsolatot kínál minden emeleten, ami az üzleti siker elérésének kulcsa.


A HR655 a két- vagy többcsatornás, egyhelyszínes, hagyományos DMR rendszertől az alacsony épületekhez való két- vagy többcsatornás, hagyományos DMR rendszertől a magas épületekhez való IP Multi-site rendszerig a HR655 erős és stabil jelet biztosít munkahelye minden sarkába. Összekapcsolható a Hytera más modellű átjátszóival is, így az Ön változó igényeinek megfelelő, személyre szabott hálózatot építhet.


A HR655-öt úgy tervezték, hogy váltakozó áramforrással vagy opcionális akkumulátorral működjön, így áramkimaradás esetén is képes tovább működni. Ha AC tápegységhez csatlakozik, az akkumulátor tartalékként működik. Kiesés esetén a 12,5 Ah-s akkumulátor készen áll arra, hogy a HR655-öt akár kilenc órán keresztül tartalékként működtesse. Ez az áramellátási tartalékmegoldás csökkenti az UPS tápegységek hozzáadásához szükséges tőkebefektetést és karbantartást.


A HR655 működhet analóg üzemmódban, DMR üzemmódban vagy dinamikus vegyes digitális/analóg üzemmódban, amely automatikusan vált az analóg és digitális üzemmód között a fogadott hívás alapján. A HR655 biztosíthatja, hogy az eredeti analóg rádió továbbra is csatlakoztatva maradjon a DMR-hálózathoz, és a lehető legnagyobb mértékben megvédje a régi rendszerbe történő befektetését.


Az XNMS (Extended Network Management System) rendszernek köszönhetően a HR655 működési állapotát és riasztásait valós időben, távolról is figyelemmel kísérheti, vagy percek alatt frissítheti a konfigurációt. Ez jelentősen csökkenti a különböző, szétszórtan elhelyezett átjátszók karbantartásához szükséges időt és erőforrásokat.

Hytera HR655H UHF analóg/digitális URH átjátszó kapcsolódó szolgáltatásai

Frekvenciakijelölési határozat ügyintézés

Amennyiben egyedi frekvenciával vagy átjátszós rendszerben kívánja használni professzionális URH rádiós eszközét, úgy ezt az egyedi frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. Az egyedi frekvencia ideiglenes használatához a hatóság a frekvenciakijelölési határozatban járul hozzá. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja az egyedi frekvenciakijelölési határozat megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH rendszertechnikai tervezés

Egyedi és átjátszós frekvenciát használó beszéd vagy adatátviteli URH rádiós eszköz használatához frekvenciakijelölési határozat megkérése szükséges az NMHH-tól. Az igénylés feltétele, hogy a hatóság felé a kérelemmel együtt URH rendszertechnikai terv is benyújtásra kerüljön. Cégünk vállalja URH rendszertechnikai terv készítését és garantálja annak sikeres engedélyeztetését.

Rádióengedély ügyintézés - URH

Közös felhasználású illetve egyedi frekvenciát használó professzionális URH rádió valamint URH átjátszós rendszer használatához a kért frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. A frekvencia végleges használatához a hatóság a rádióengedélyben járul hozzá, amely megszerzésének feltétele egyedi és átjátszós frekvencia esetén a frekvenciakijelölési határozat megléte. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió telepítés

Vállaljuk professzionális URH mobil adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy gépkocsiba történő telepítését valamint URH átjátszók kiépítését antenna rendszer kialakításával. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

URH rádió kölcsönzés

Professzionális URH rádiók esetén kézi, mobil és átjátszó eszközökkel bérlős készlettel is rendelkezünk. Amennyiben nem szeretne nagyobb értékű beruházásba invesztálni vagy csak rövidebb ideig kívánja használni az eszközöket, úgy ideális megoldás lehet az URH rádió kölcsönzés rövid vagy hosszú távra.

Hytera HR655H UHF analóg/digitális URH átjátszó kapcsolódó termékei

Hytera akkumulátor és elemtartó

Hytera akkumulátor töltő, adapter, tápegység

Hytera kézi mikrofon

Hytera antenna és antenna tartozék

Hytera programozó szoftver és kábel

Hytera beépítő keret