Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015 (kifutott)

EMO-068-999
Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015
Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015
Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015
Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015
Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015

Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015 legfontosabb tulajdonságai

• Full HD minőség
• DVB-T és DVB-T2 szolgáltatások vétele
• Csatlakozók: 1× USB 2.0, 1× HDMI 1.4, 1× miniUSB, 1× IEC, 1× SCART
• Finomhangolásautomatikusan és manuálisan
• Finomhangoló frekvenciatartomány: 174–230MHz, 474–860 MHz
• Felvétel lehetősége (PVR) USB-n keresztül
• Táplálás: 100 V/240 V AC 50–60 Hz
• Fénykép formátumok: jpeg, bmp, png, gif, tiff
• Videófelbontás: 1080p/1080i/720p/480p/576p/480i/576i
• Videó formátumok: .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, mpeg2, mpeg4, mpeg1, h264, h265
• Audió formátumok: mp3, aac, m4a, mpa, wav, wma
• Méretek: 120 × 75 × 25 mm
• Bármilyen HMDI kábel megfelel ennek a set top box-nak a csatlakoztatására

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015 további tulajdonságai

• Kicsi, de nagy tudású DVB-T és DVB-T2 vevőkészülék
Az EM190-L set top box nagyon kicsi, ezért ideális megoldás kórházakba, szállodákba, panziókba, idősek otthonába, ahol több ezer LED-TV található DVB-T2 támogatás nélkül, ezért egy szokványos set top box hozzáadása egy újabb távirányítóval újabb problémát jelentene nemcsak az idősebb felhasználók, hanem a szerelők számára is, akiknek állandóan vissza kellene járniuk a hibabejelentések miatt, akárhányszor valaki rossz bemenetet választ ki a tévén. Azok is értékelni fogják, akik egyetlen távirányítót kívánnak használni.


• Infra érzékelő a távirányítóhoz tartozékként
Kis méretének köszönhetően az EMOS EM190-L set top box nagyon egyszerűen felszerelhető a TV hátlapjára, így elkerülhető egy újabb berendezés látványa. Annyit kell csupán tenni, hogy csatlakoztatjuk (az 1 méteres vezetékkel) a külső infra érzékelőt, beprogramozzuk az univerzális távirányítót az eredeti távirányítóról, és a menüben kikapcsoljuk az előlapot, hogy ne zavarjon a tévé mögött. A továbbiakban már csak egyetlen távirányítót fogunk használni, és fel sem fog tűnni, hogy csatlakoztatva van egy set top box is. Természetesen a vevő is tartalmaz beépített infravörös érzékelőt, és ha a vevőt klasszikusan a TV alá telepítjük, akkor nem szükséges külső infra érzékelőt csatlakoztatni.


• Könnyű telepítés
Az EMOS EM190-L gond nélkül csatlakoztatható bármilyen televízióhoz, antennához és más készülékhez számos hátoldali bemenete és kimenete révén. A bekötés után könnyen beüzemelhetjük, amihez segítséget nyújt az intuitív menü, a telepítési segéd és az automatikus programkeresés.


• USB-s lejátszás és a felvétel
A modell előlapján található csatlakozón USB memóriát vagy külső merevlemezt csatlakoztathatunk. Így bármikor megtekinthetjük kedvenc filmünket vagy sorozatunkat – nagy képernyőn, reklámok nélkül. Az USB-s memóriára felvehetünk tévéfilmeket, miközben egy másik csatornát élőben nézhetünk (egy multiplex keretein belül). A felvételt saját magunk is elindíthatjuk és leállíthatjuk, vagy akár az „időzítő” funkciót is használhatjuk. Segítségével a felvétel automatikusan ki- és bekapcsol, akár rendszeres időkönönként is.


• A csomag tartalmazza az okos távirányítót
A mellékelt nagy hatótávolságú távirányítóval szinte korlátlan lehetőségek nyílnak előttünk. A távirányító 4 programozható, tanítható tv-vezérlő gombbal rendelkezik: TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV. Miután ezeket egyszerűen beprogramoztuk a TV eredeti távirányítójáról, az univerzális távirányítóval közvetlenül vezérelhetjük az alapvető funkciókat. A TV eredeti távirányítóját eltehetjük, és egyetlen távirányítóval vezérelhetjük a set top box-ot és a TV-t. A betanított kódok az elemek eltávolítása után is megmaradnak a memóriában. Rendelkezésre áll egy egyszerűsített távirányító is, nagy gombokkal, amely nem tartalmaz MENÜ gombot. Ez a távirányító akkor ajánlott, ha nem kívánatos a set top box beállításaiba való beavatkozás, és mindazon felhasználóknak, akik a nagy gombokat és a könnyű kezelhetőséget értékelik.


• Multimédia center
Nemcsak hétköznapi set top box, hanem csúcsminőségű multimédia központ is, amely több ezer órányi szórakozást kínál. Számos tévécsatornán kívül sok rádióállomást is beállíthatunk, és lejátszhatunk filmeket és zenéket USB-meghajtóról, vagy élvezetes fotóbemutatókat, zenei aláfestéssel.


• Örömöt okoz minden lelkiismeretes szülőnek
Örömöt okoz minden lelkiismeretes szülőnek A beállított csatornák közül könnyen törölhetünk, vagy a felnőtt tartalmú csatornákat jelszóval is levédhetjük. Így szabályozhatjuk, mit nézhetnek gyermekeink a tévében. Ha szeretnénk ellenőrizni a képernyő előtt töltött időt, használhatjuk a szülői zár funkciót. Így könnyedén jelszóval védhetjük az egész set top box-ot.


• Set top box tanúsítvánnyal
Csak a „DVB-T2-re hitelesített” digitális TV-vevőkkel lehetünk biztosak abban, hogy ezt a sugárzási típust valóban képes dekódolni. A České Radiokommunikace a.s. csak azoknak a set top boxoknak adja meg a minősítést, amelyek megfeleltek a független teszteken. Az EMOS EM190-L H265 is ezek közé tartozik.

Emos EM190-L DVB-T2 set-top box beltéri egység J6015 kapcsolódó termékei