Motorola XT185 PMR rádió

Ha Ön lelkes túrázó, vadász, kempingező vagy kültéri sportokat űz, úgy tudja, milyen fontos, hogy megbízható kommunikációs eszközzel rendelkezzen. Az adó-vevő rádió mentőöv lehet vészhelyzet esetén, eszköz a csoporttal való kapcsolattartáshoz és a tevékenységek hatékony koordinálásához.

A Motorola XT185 walkie-talkie rádió népszerű választás azok számára, akiknek robusztus, tartós és könnyen kezelhető kommunikációs megoldásra van szükségük. Nézzük meg közelebbről, mit kínál a Motorola XT185 rádió.

A Motorola XT185 walkie-talkie rádiót az alábbi linken tekintheti meg

XT185 kialakítása és tartóssága

A Motorola XT185-öt úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb kültéri körülményeknek is. Stabil felépítésű, csúszásmentes fogantyúval rendelkezik, por- és vízálló (IP54). A rádió kompakt és könnyű, így könnyen hordozható a zsebben, vagy a mellékelt övcsipesz segítségével övre rögzíthető. Az akkumulátor élettartama is meggyőző: egyetlen feltöltéssel akár 24 óra folyamatos használatot is lehetővé tesz.

A névleges akkumulátor-élettartamot az ipari szabvány szerinti 5-5-90 munkaciklussal, laboratóriumi körülmények között határozták meg. Az idő 5%-ában forgalmaz, 5%-ában fogad a hangszórón keresztül, 90%-ában bejövő adásra várakozik.

A Motorola XT185 üzleti rádió párban érkezik töltővel, akkumulátorral és övcsipesszel

XT185 walkie-talkie jellemzői és funkciói

A Motorola XT185 hatótávolsága optimális körülmények között akár 8 km is lehet, ami a terepviszonyoktól és a környezeti tényezőktől függően változhat. A készülék 16 PMR csatornával és 121 szelektív hívó kóddal rendelkezik, így több csoporttal vagy egyénnel is kommunikálhat, és biztosíthatja, hogy beszélgetései privát maradjanak. A rádió hangvezérelt adásíndítási üzemmóddal is rendelkezik, ami akkor hasznos, ha a kezét más tevékenységekre kell használnia. A billentyűzet háttérvilágítással rendelkezik, így gyenge fényviszonyok között is könnyen használható, az LCD-képernyő pedig olyan információkat jelenít meg, mint az akkumulátor élettartama, a csatorna és alcsatorna száma.

XT185 Business Two-Way RadioXT185 Business Two-Way Radio

Könnyű használat a Motorola rádióval

A Motorola XT185 egyik előnye az egyszerűsége. A rádiót könnyű használni, még akkor is, ha korábban még soha nem használt walkie-talkie rádiót. A rádió csatornák változtatásához és a hangerő állításához az előlapon található -/+ gombok használhatók. A rádió billentyűzetzárral is rendelkezik, amely megakadályozza a beállítások véletlen módosítását. A felhasználói kézikönyv egyszerű és világos utasításokat ad a rádió használatához.

XT185 ár és érték

A Motorola XT185 ára alapján a Motorola Talkabout T82 Extreme rádió árával van egy szintben, ami nagyon kedvező egy ilyen funkciókkal és tartóssággal rendelkező PMR rádióhoz képest. A rádióhoz újratölthető Li-ion akkumulátor, micro-USB töltőkábel és felhasználói kézikönyv tartozik. A Motorola egy év garanciát is vállal a rádióra, ami a minőségét és megbízhatóságát bizonyítja.

A teljes Motorola walkie-talkie rádió kínálatunk az alábbi linken érhető el

A Motorola XT185 kétirányú rádió kiváló választás mindenkinek, akinek megbízható kommunikációs megoldásra van szüksége a szabadtéri tevékenységeihez. Tartóssága, hatótávolsága és funkciói sokoldalú eszközzé teszik, amely számos helyzetben használható. A rádió könnyen kezelhető, megfizethető és egy év garanciával rendelkezik, ami árához képest nagyszerű értéket képvisel. Ha olyan kétirányú rádiót keres, amellyel a szabadban is tarthatja a kapcsolatot, a Motorola XT185-öt mindenképpen érdemes megfontolni.

« A műholdas csatorna vétele és a parabola antenna beállítása – URH rendszer telepítése és bővítése, avagy hogyan történik nálunk a rádiós felmérés? »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2023. február 22. szerda 16:40
Kategória:
PMR 446 walkie talkie adó-vevő rádió
Címkék:
,