Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió

MOT-672-999
Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió
Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádióMotorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádióMotorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió
Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió
Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió
Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió
Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió
Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió
Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió

Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió legfontosabb tulajdonságai

• Rf teljesítmény: 500 mW
• Frekvenciasáv: PMR446, 446.0-446.2 MHz
• 16 csatorna
• Csatorna sávszélesség: 12,5 kHz
• Akkumulátor üzemidő: szabványos Li-ion akkumulátorral 24 óra
• 38 PL-kódok (zajzár kódok), 83 DPL-kódok (zajzár kódok)
• Méretek: 136 mm (magasság) x 47 mm (szélesség) x 21 mm (mélység)
• Súly: 1,5 mm-es Li-ion akkumulátorral 100 g
• Hatótávolság: 8 km
• Kéz nélküli VOX/iVOX üzemmód és egyszerű párosítás funkció
• IP54 Por- és vízállóság

Bruttó ár: 38.227,- Ft (Nettó ár: 30.100,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió további tulajdonságai

• Megfelelősségi tanúsítvány: sokk és rezgés TIA/EIA-603 szabványnak megfelelően


A Motorola XT185 az adóvevős kommunikáció minden kényelmét és előnyét biztosítja, anélkül, hogy frekvencia engedélyre lenne szükség. A Motorola XT185 adóvevő könnyű és kényelmes, ugyanakkor strapabíró, így a legkülönbözőbb környezetekben is tiszta kommunikációt biztosít.


KÖLTSÉGHATÉKONY RÁDIÓ KOMMUNIKÁCIÓ

A Motorola XT185 a raktárban, az üzletben vagy az iskolaudvaron egy gombnyomással azonnali és tiszta kommunikációt tesz lehetővé. Az üzleti és kereskedelmi felhasználók számára kifejlesztett Motorola XT185 egy általános célú adóvevő, amely ideális azoknak a felhasználóknak, akiknek gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan kell kapcsolatot tartaniuk a személyzettel, kollégákkal vagy csapattagokkal.


A hosszú akkumulátor-üzemidő, a kompakt méret, a kis súly és az egyszerű párosítás révén az XT185 tökéletes adóvevő a költségtudatos felhasználók számára.


Tartozékok:

• 2db adóvevő
• 2db töltőtalp
• 2db tölthető Li-Ion akkumulátor
• 2db övcsipesz
• 2db csuklószíj
• 2db 00174-es cikkszámú fülhallgató
• 1db Y hálózati adapter

Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió helyszíni tesztelés

Egy íróasztal mellől nem lehet eldönteni, hogy egy adott terület vagy épület berádiózása PMR rádióval, professzionális URH rádióval vagy URH átjátszóval oldható meg. Mi segítünk ebben! Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a kérdéses helyszínen győződhessen meg a rádiók által nyújtott rádiós lefedettségről. A megküldött tesztrádiókkal akár önállóan, saját maga is végezhet rádiópróbát vagy kollégánk közreműködésével is bejárható a terület. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Motorola XT185 PMR446 walkie-talkie rádió kapcsolódó termékei

Motorola headset és audió tartozék

Motorola akkumulátor és elemtartó

Motorola hordtok és övcsipesz

Headset Motorola adóvevő rádiókhoz további gyártóktól

Motorola kézi mikrofon