Ha analóg URH rádiókat használok, át kell-e állnom kötelezően digitális rádiókra?

Az utóbbi időben számos ügyfelünktől halljuk azt a kérdést, hogy meglévő analóg URH rádióit le kell-e cserélnie digitális rádiókra.

Tájékoztatás képen felhívjuk figyelmét, hogy nincs ilyen jellegű előírás, határidő, jogszabályi kötelezettség. Ennek megfelelően az, hogy Ön a meglévő analóg rendszerét digitálisra cseréli, az Ön saját döntése, erre jelen pillanatban nincs külső kényszer.

Ennek megfelelően minden ezzel ellentétes piaci híresztelés valótlan, kizárólag az ezt híresztelő érdeke.

Elérhető URH rádió kínálatunkról ezen a linken tájékozódhat.

Természetesen a technológiai fejlődésnek köszönhetően mind az Icom, mind a Motorola kínálatában az analóg rádiók mellett egyre inkább teret hódítanak a digitális, vagy a digitális üzemmódra frissíthető modellek, amelyek az analóg rádiókhoz képest további funkciókkal és kényelmi szolgáltatásokkal rendelkeznek.

Amennyiben Ön mégis úgy dönt, hogy átállna digitális rádiókra és önnek például Icom FR5100 vagy FR6100-es, illetve Motorola DR3000-es átjátszója van, úgy azok az analóg üzemmód mellett képesek digitális üzemmódban is működni. Ezek az átjátszók már 3-4 éve a piacon vannak, tehát ha újonnan vett átjátszót, akkor jó eséllyel egy egyszerű programozás után képesek digitális/analóg vegyes üzemmódban működni, amely lehetővé teszi az analógról digitális rádiókra történő folyamatos váltást.

Ez azt jelenti, hogy Önnek nem szükséges egyben lecserélni a végkészülékeket, hanem akár folyamatos, pár darabos cserével is idővel átlehet állítani a komplett rendszert digitálisra.

Amennyiben további információkra lenne szüksége az analóg és a digitális rádiókról, úgy keressen minket a 06-1-459-8050-es telefonszámon vagy a dnd@dnd.hu címen.

Rádiózzon kötöttségek nélkül

« URH rádió vásárlása szabadon, kötöttségek nélkül – Albrecht Wifi internet rádiók »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2014. november 17. hétfő 15:57
Kategória:
Ipari URH rádió, adó-vevő
Címkék:
,