Alfatronix PowerVerter USB-s töltők

Az okostelefonok és tabletek egyre szélesebb körű elterjedése egyre növekvő igényt hozott létre a felhasználók számára könnyen hozzáférhető, útközben is használható töltők iránt. Az Alfatronix PowerVerter sorozatú USB töltők könnyen telepíthetők minden járműbe és lehetővé teszik mind a vezető és utasai részére hogy saját USB-s töltő kábelükön keresztül csatlakozzanak az Alfatronix nyújtotta energiaellátásra és töltsék saját eszközüket.

Tekintse meg itt a beépíthető USB töltő kínálatunk.

A rendszer előnye, hogy szükségtelenné teszi a hagyományos AC váltakozó áramforrást a járművön. Az 5 Volt egyenáramú áramforrás sokkal biztonságosabb, mint a hálózati, így telepítése gyors és egyszerű. Az utasok könnyedén hozzáférhetnek a közvetlen töltési lehetőséghez az által, hogy bedugják a saját USB-s töltő kábelüket amelyet minden eszközhöz biztosítanak a gyártók.

Az Alfatroinx USB-s töltők termékpalettájának minden verziója közvetlenül csatlakoztatható mind a 12V és 24V rendszerekhez minden fajta plusz beállítás nélkül. A korszerű elektronikus vezérlés automatikusan érzékeli, ha az eszköz egy Apple vagy Android konfiguráció és ennek megfelelően módosítja a töltési folyamatot. Ez biztosítja, hogy bármilyen eszköz is csatlakoztatva van, legyen az Apple, Android, iPad, telefon vagy tablet, a töltő a rendelkezésre álló idő és a kapacitás függvényében teljesen feltöltse az eszköz akkumulátorát.

Az alábbi videóban az Alfatronix USB töltők jelenlegi választékával ismertetjük meg az érdeklődőket.

Alfatronix autós USB csatlakozásokAlfatronix autós USB csatlakozások

« Megkülönböztető és figyelmeztető jelzésekre vonatkozó szabványok, előírások – Sirena megkülönböztető és figyelmeztető jelzések »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2015. október 27. kedd 10:00
Kategória:
Elektronikai termék
Címkék:
,