A Vertex Standard beolvadt a Motorola márkába!

2018. január 1.-től a Vertex Standard márka beolvadt a Motorola portfóliójába. Ezzel együtt jónéhány Vertex rádió modellt futtatott ki a gyártó és meghagyott néhány belépő szintű analóg és digitális URH rádiót. Ezt követően a korábbi például Vertex VX-261 típusú rádiók Motorola VX-261 néven érhetőek el.

Mindez egyenes következménye annak a többéves folyamatnak, amely a Motorola és a Vertex Standard között bontakozott ki még 2008-ban. Akkor ugyanis a Motorola mintegy 80%-os tulajdonrészesedést szerzett Vertex Standard cégbe. Ez a tulajdonosi arány növekedett 100%-ra a Motorola részéről 2012. január 1.-től. Azóta a Vertex professzionális URH rádió üzletágát teljes egészében a Motorola birtokolta, a cég hajós, repülős és amatőr rádiót pedig az eredeti anyacég vitte tovább Yaesu illetve Standard Horizon néven.

Cégünk kínálatában a Motorola (korábban Vertex) VX és EVX jelenleg elérhető típusai teljes egészében megtalálhatóak. A Motorola regisztrált partnereként közvetlen alkatrészellátással és teljes gyártói technikai támogatással rendelkezünk, amely támogatást készséggel adjuk tovább Tisztelt Ügyfeleink részére.

 A Vertex Standard beolvadt a Motorola márka alá

« 10 dolog amit a professzionális URH adóvevő rádiókról tudnod kell – Motoros fejszettek és intercomok »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2018. április 9. hétfő 13:05
Kategória:
Ipari URH rádió, adó-vevő
Címkék:
, ,