3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel

PEL-276-999
3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel
3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel
3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel

3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel legfontosabb tulajdonságai

• Ideális hallásvédő adóvevővel történő használatra olyan környezetben, ahol jelentős az ipari zaj, vagy munkagépek zaja
• Adóvevővel való használatához FLX2 kábel szükséges
• Újonnan kifejlesztett fejpánt, vékony fülvédő tok
• Levehető levezető csatlakozó a nagyobb rugalmasságért
• PTT nyomógomb a fülkagylón helyezkedik el
• Hatékonyabb hangszórók, zajszűrős mikrofonfej
• Vízálló mikrofon (IP68)
• Csillapítási érték: 31dB
• Csatlakozás típusa: FLX2 (6 pólusú, mini XLR)
• Tömeg: 300g
• Élénksárga szín a kiváló láthatóságért
• A képen a MT74H52A-111 típus látható, az ár is erre vonatkozik.

Bruttó ár: 137.160,- Ft (Nettó ár: 108.000,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel további tulajdonságai

Termék leírása

A 3M™ PELTOR™ CH-3 FLX2 Headset új minőségi szinten biztosítja a hallásvédelmet és a kommunikációt zajos környezetekben az újonnan kifejlesztett hangszórók és mikrofonok segítségével. Az újonnan kifejlesztett kettős fülvédő modern, elegáns megjelenést kölcsönöz, az élénksárga szín pedig kiváló láthatóságot biztosít.


Alkalmazások

A 3M™ PELTOR™ CH-3 FLX2 Headset jobb kommunikációt tesz lehetővé a zajos környezetekben. Alkalmazható a papírgyártásban, építőiparban, repülőtéri alkalmazásokban és egyéb munkahelyeken, ahol a munkavállalók kézi vagy fix adóvevőjének egész nap rendelkezésre kell állnia, mert gyakori kommunikációra van szükség a munkatársakkal.


A doboz tartalma:
• 3M™ PELTOR™ CH-3 headset
• használati utasítás

3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel kapcsolódó szolgáltatásai

3M Peltor hallásvédő helyszíni tesztelés

Mi azt szeretjük, amikor a tisztelt ügyfél első kézből tapasztalja meg, hogy milyen az a kommunikációs fültok, amely után érdeklődik. Mekkora a zajcsillapítása? Hogyan illeszkedik a sisakra vagy a fülre? Hogyan lehet URH rádióhoz csatlakoztatni? Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy saját telepehelyén próbálja ki a kommunikációs fültokot. A megküldött fejszettel akár önállóan, saját maga is végezhet próbát vagy kollégánk közreműködésével is kipróbálható. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

3M Peltor szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta a hallásvédőt, szervizünkben 3M Peltor aktív és passzív hallásvédők és kommunikációs fültokok javítását vállaljuk. A gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

3M Peltor hallásvédő karbantartása

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja 3M Peltor aktív és passzív headsetek és kommunikáicós fültokok karbantartását. Karbantartás során jellemzően a fültokban lévő higiéniás készlet cseréje és a fejszett tisztítása szerepel. Szükség esetén a fültok javítását is elvégezzük. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

3M Peltor CH-3 FLX2 fejpántos hallásvédő fültok beépített PTT-vel kapcsolódó termékei

Tartozék, alkatrész és higiéniás készlet