Motorola (Vertex) VX-459 UHF kézi URH adóvevő rádió (kifutott)

VER-128-999
Motorola (Vertex) VX-459 UHF kézi URH adóvevő rádió
Motorola (Vertex) VX-459 UHF kézi URH adóvevő rádió

Motorola (Vertex) VX-459 UHF kézi URH adóvevő rádió legfontosabb tulajdonságai

• 403-470MHz között programozható
• 512 programozható csatorna, 32 csoport
• 9 programozható gomb, 8 karakteres kijelző
• Vészhívás, lone worker, VOX funkció
• Beépített inverziós beszédtitkosítás
• CTCSS, DCS kódoló és dekódoló, DTMF kódoló
• Maximum 5W RF kimenő teljesítmény
• IP57-es szabványnak megfelelő por és vízállóság
• MIL-STD 810 C, D, E, F és G szabványnak megfelel

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Motorola (Vertex) VX-459 UHF kézi URH adóvevő rádió további tulajdonságai

Ellenőrizze dolgozói biztonságát
Ahogy minden Vertex rádió, úgy a VX-450 sorozat is beépített vészhívással és lone worker funkcióval van ellátva. A vészhívás jelzés egy felhasználó által gombnyomásra indított funkció, amely egy meghatározott csatornán riadót küld. A lone worker funkció egy beépített időzítő, amellyel felhasználói beavatkozás nélkül a rádió meghatározott időn belül vészhívást kezdeményez.

Amennyiben folyamatos kapcsolat szükséges minden időben, úgy a Vertex rádióben ekszluzívan elérhető Auto-Range Transpond System (ARTS) funkció informálja a szintén ARTS funkcióval ellátott rádiót, hogy elhagyták egymás lefedettségi területét.

Nincs két egyforma munkaterület és az opcionális Man Down egység (DVS-9 beépíthető panel) programozhatóan monitorozza a felhasználó időzített vészhelyzeti állapotait, mind vertiákálisan, mind horizontálisan mind pedig gyorsulást tekintve. A három irányú szenzor beállításainka módosításával a rádió adaptálható az adott munkakörülményhez.


Strapabíró konstrukció az extrém igénybevételhez igazodva
A VX-450 sorozat katonai szabványnak és IP 57-es pro és vízállóságnak is megfelel. Így a rádió víz tekintetében ellenáll 1 méter mélységig 30 percen keresztül.


Audio és beszédhang
A 700 mW audio teljesítményű hangszóró alkalmassá teszi a rádiót hangos környezetben végzett munkára is. A csatorna bejelentés funkcióval, amely hangosan kimondja a csatorna számát váltás esetén, a csatornaváltás egyszerűsödik amikor a felhasználó egyéb feladatokra fókuszál. A hangvezérelt adásindítás (VOX) MH-81A4B fejszettel lehetővé teszi, hogy a nélkül kapcsoljuk adásra a rádiót, hogy megnyomnánk rajta a PTT gombot. Vegyen fel és tároljon akár 120 másodpercnyi hangüzenetet az opcionális DVS-8 egységgel.


Beépített selektív jelzésmódok a nagyobb flexibilitás érdekében
Az MDC-1200 kódolás/dekódolás, a DTMF 2-tone és 5-tone kódolás/dekódolás funkciók szelektív hívókódok küldését teszi lehetővé a diszkrét kommunikáció érdekében.


Menedzselje csoportbeszélgetései egyszerűbben mint valaha
Mind a VX-459 és VX-454 rádiók 512 db csatorna kapacitással bírnak amelyet 32 különböző csoportba lehet rendezni. A VX-459 Direct Channel Entry funkciót tartalmaz, amely rögtön a kívánt csatornába teszi a rádiót az egyszerű és gyors navigálás érekében.


További funkciók
• 9 programozható gomb (VX-459)
• 7 programozható gomb (VX-454)
• 3 programozható gomb (VX-451)
• 8 karakteres kijelző (VX-454/459)
• Beszéd inverziós titkosítás
• Manuális ki/be kapcsolása a titkosítás funkciónak
• RX/TX energiatakarékos akkumulátor üzemmód
• DTMF ANI
• DTMF Speed dial
• DTMF Paging
• CTCSS / DCS kódolás/dekódolás
• Lehetőség van a rádió távoli letiltására, használhatatlanná tételére illetve visszaemelésre a rendszerbe
• Compander funkció
• Tiszta beszédhang
• Suttogó üzemmód
• Minimum hangerő beállítás
• Manuális zajzár állítás
• BCLO, BTLO és TOT funkciók
• Programozható színű LED riasztások
• Többféle csatornakeresési opció
• Rádióról rádióra klónozás
• Hallható csatorna bejelentés

Motorola (Vertex) VX-459 UHF kézi URH adóvevő rádió alaptartozékai

Motorola (Vertex) CLIP-20 övcsipesz (kifutott)


A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Motorola (Vertex) VAC-UNIC töltő (kifutott)


A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Motorola (Vertex) ATU-16D UHF antenna 450-470 Mhz (kifutott)


A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Motorola (Vertex) FNB-V133LI akkumulátor (kifutott)


A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Motorola (Vertex) VX-459 UHF kézi URH adóvevő rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió helyszíni tesztelés

Egy íróasztal mellől nem lehet eldönteni, hogy egy adott terület vagy épület berádiózása PMR rádióval, professzionális URH rádióval vagy URH átjátszóval oldható meg. Mi segítünk ebben! Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a kérdéses helyszínen győződhessen meg a rádiók által nyújtott rádiós lefedettségről. A megküldött tesztrádiókkal akár önállóan, saját maga is végezhet rádiópróbát vagy kollégánk közreműködésével is bejárható a terület. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

Frekvenciakijelölési határozat ügyintézés

Amennyiben egyedi frekvenciával vagy átjátszós rendszerben kívánja használni professzionális URH rádiós eszközét, úgy ezt az egyedi frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. Az egyedi frekvencia ideiglenes használatához a hatóság a frekvenciakijelölési határozatban járul hozzá. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja az egyedi frekvenciakijelölési határozat megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH rendszertechnikai tervezés

Egyedi és átjátszós frekvenciát használó beszéd vagy adatátviteli URH rádiós eszköz használatához frekvenciakijelölési határozat megkérése szükséges az NMHH-tól. Az igénylés feltétele, hogy a hatóság felé a kérelemmel együtt URH rendszertechnikai terv is benyújtásra kerüljön. Cégünk vállalja URH rendszertechnikai terv készítését és garantálja annak sikeres engedélyeztetését.

Rádióengedély ügyintézés - URH

Közös felhasználású illetve egyedi frekvenciát használó professzionális URH rádió valamint URH átjátszós rendszer használatához a kért frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. A frekvencia végleges használatához a hatóság a rádióengedélyben járul hozzá, amely megszerzésének feltétele egyedi és átjátszós frekvencia esetén a frekvenciakijelölési határozat megléte. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

URH rádió kölcsönzés

Professzionális URH rádiók esetén kézi, mobil és átjátszó eszközökkel bérlős készlettel is rendelkezünk. Amennyiben nem szeretne nagyobb értékű beruházásba invesztálni vagy csak rövidebb ideig kívánja használni az eszközöket, úgy ideális megoldás lehet az URH rádió kölcsönzés rövid vagy hosszú távra.

Motorola (Vertex) VX-459 UHF kézi URH adóvevő rádió kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Motorola (Vertex) termékek