Motorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádió

MOT-398-999
Motorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádió
Motorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádióMotorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádióMotorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádió

Motorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádió legfontosabb tulajdonságai

• PMR446 rádió - engedély nélkül használható
• 16 főcsatorna 121 privát kód**
• 20 választható hívóhang, néma üzemmód (rezgő hívásjelző)
• Szegmentált LED kijelző
• Akkumulátorszint-jelző
• Csatornák pásztázása/figyelése, kettős csatornafigyelése is alkalmazható
• Rejtett kijelző, illetve billentyűzet lezárása is lehetséges
• VOX és iVOX használata, azaz kéz nélkül és folymatos kommunikáció fülszett nélkül
• Tartozékok: 2 db övcsipesz, 2 db NiMH újratölthető akku pakk 800 mAh (élettartama akár 18 óra), megkülönböztető matricák (16 db.), hálózati töltő 2 mikro USB dugóval

Bruttó ár: 34.163,- Ft (Nettó ár: 26.900,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádió további tulajdonságai

• Hatótávolsága 15 m-től elérheti a 10 km-t is (domborzati és időjárási viszonyoktól függően)
• Akár 18 óra működési idő 3 db AAA típusú ceruzaelemmel (elemeket a csomag nem tartalmaz)
• IPX2 cseppálló védelem
• Könnyen párosítható, egy gombnyomással azonos csatornára állítatók


A Motorola T82 engedély nélküli walkie talkie tökéletes partnered lesz az elkövetkezendő kalandok során! Masszív kivitelezésű, IPX2 minősítésű, így ellenáll az esőcseppeknek és a fröcskölő víznek is. Az új, rejtett kijelző azonnal életre kel amint szükséged van az adóvevőre, és megkönnyíti a kommunikációt. A párosítás gomb segítségével még egyszerűbben tudsz összekapcsolódni a többi adóvevővel. A beépített LED lámpa szükség esetén vészvilágítást biztosít, így könnyen eligazodsz a sötétebb helyeken is. A 10 km*-es hatótávolsággal a Motorola Talkabout T82 biztosítja, hogy kapcsolatban maradj a társaiddal!


A kommunikációs hatótávolság akadálymentes, egymást „látó” készülékek közötti egyenes vonalban értendő, optimális körülmények között. A tényleges hatótávolság a terepviszonyoktól és körülményektől függ, és gyakran kisebb, mint a maximálisan lehetséges. A tényleges hatótávolság többek között az alábbi tényezőktől függ: terep, időjárási körülmények, elektromágneses zavarok, akadályok.

Motorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió helyszíni tesztelés

Egy íróasztal mellől nem lehet eldönteni, hogy egy adott terület vagy épület berádiózása PMR rádióval, professzionális URH rádióval vagy URH átjátszóval oldható meg. Mi segítünk ebben! Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a kérdéses helyszínen győződhessen meg a rádiók által nyújtott rádiós lefedettségről. A megküldött tesztrádiókkal akár önállóan, saját maga is végezhet rádiópróbát vagy kollégánk közreműködésével is bejárható a terület. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Motorola TLKR T82 PMR adó-vevő rádió kapcsolódó termékei

Elem

Tölthető elem

Motorola headset és audió tartozék

Motorola akkumulátor és elemtartó

Motorola akkumulátor töltő, adapter, tápegység

Motorola hordtok és övcsipesz

Headset Motorola adóvevő rádiókhoz további gyártóktól

Motorola kézi mikrofon