Motorola PMLN8342A 2-vezetékes készlet mipolán cső hallgatóval

MOT-762-999
Motorola PMLN8342A 2-vezetékes készlet mipolán cső hallgatóval

Motorola PMLN8342A 2-vezetékes készlet mipolán cső hallgatóval legfontosabb tulajdonságai

• A Motorola PMLN8342A fülhallgatóval hangos környezetben is diszkréten küldhet és fogadhat üzeneteket
• Egy vezetékkel van felszerelve az adások vételére és egy második vezetékkel, amely egy kombinált mikrofonnal, programozható gombbal és push-to-talk funkcióval rendelkezik

Bruttó ár: 50.800,- Ft (Nettó ár: 40.000,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola PMLN8342A 2-vezetékes készlet mipolán cső hallgatóval további tulajdonságai

A Motorola PMLN8342A fülhallgatóval hangos környezetben is diszkréten küldhet és fogadhat üzeneteket. Egy vezetékkel van felszerelve az adások vételéhez, és egy második vezetékkel, amely kombinált mikrofonnal, programozható gombbal és push-to-talk funkcióval rendelkezik.


Ezt a 2 vezetékes felügyeleti készletet továbbfejlesztett, áttetsző akusztikus csővel és IMPRES hanggal tervezték. A Motorola legkorszerűbb IMPRES technológiája lehetővé teszi a rádió és az audió tartozék közötti kommunikációt. Az eredmény optimális hangteljesítmény, fokozott hangerősítési képesség és fokozott testreszabhatóság, amely biztosítja a legmagasabb minőségű kommunikációt. Az egyik vezeték a kommunikáció vételére szolgál, a második vezeték pedig egy kombinált mikrofonnal, programozható gombbal és push-to-talk (PTT) funkcióval rendelkezik. Ez a felügyeleti fülhallgató lehetővé teszi a rádióhasználó számára az üzenetek fogadását, és ideális, ha a környezet diszkrét kommunikációt igényel. A jobb hangminőség biztosítása érdekében a hangszóró széles sávú készenlétben áll. Az áttetsző cső cserélhető. A fülhallgató UL tanúsítvánnyal rendelkezik.

Motorola PMLN8342A 2-vezetékes készlet mipolán cső hallgatóval kapcsolódó termékei

Motorola MotoTRBO kézi digitális URH adóvevő rádió