Motorola HKVN4422A Capacity Max Advantage Subscription licensz kulcs

MOT-752-999
Motorola HKVN4422A Capacity Max Advantage Subscription licensz kulcs

Motorola HKVN4422A Capacity Max Advantage Subscription licensz kulcs legfontosabb tulajdonságai

• Licensz kulcs a Capacity Advantage funkció aktiválásához az R7 készülékeken

Bruttó ár: 58.420,- Ft (Nettó ár: 46.000,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola HKVN4422A Capacity Max Advantage Subscription licensz kulcs további tulajdonságai

Licenszer vonatkozó információk:

Ha a rádiót Capacity Max rendszerben fogja használni, megrendelheti a HKVN4330A vagy a HKVN4422A licencet. Ha a rádiót más gyártó rendszerében fogja használni, vagy a Capacity Max rendszer vegyes flottából áll (pl. Motorola + egyéb gyártó), akkor a HKVN4330A-t kell megrendelnie.


- A HKVN4422A az Advantage szoftverlicenc, amely bekapcsolja a Capacity Max összes funkcióját
- A HKVN4330A a Full szoftverlicenc, amely bekapcsolja az összes Capacity Max funkciót, de lehetővé teszi a rádió konfigurálását egy másik gyártó DMR Tier 3 rendszerén való működésre is (úgynevezett Open Radio Mode).


A fenti szoftverlicencek csak az EMEA-modellekre érvényesek. Előfordulhat, hogy a Capacity Max tanúsítás elvégzésére is szükség lesz, mielőtt ezeket a licenceket megrendelhetné.


A MOTOTRBO Capacity Max az innovációt, az Ön visszajelzéseit és a Motorola Solutions széles körű valós tapasztalatait ötvözi, hogy olyan skálázható, nagy biztonságú, törzshálózati rádiós kommunikációs megoldást nyújtson, amely tökéletesen megfelel az Ön vállalkozásának. Akár 250 telephelyet is támogat, telephelyenként akár 3000 felhasználóval, így könnyen bővítheti és módosíthatja rendszerét, ahogyan az igényei fejlődnek.


A Capacity Max architektúra nagy teljesítményre, nagy hatékonyságra és kíméletes skálázhatóságra van optimalizálva, lehetővé téve az azonnali, megbízható hang- és adatkommunikációt, a jobb döntéshozatalt és a zökkenőmentes koordinációt egyetlen kampuszon vagy egy nagyszabású üzemben. A hatékony kezelési eszközök teljes körű ellenőrzést biztosítanak a rendszer felett - mindezt egyetlen konzolról. És biztos lehet benne, hogy globális támogatással rendelkező technológiába fektet.


Nagy teljesítményű, következő generációs digitális trunking

A MOTOTRBO Capacity Max törzshálózati rádiós rendszer a hang és az adatok elosztott architektúrájára épül. Az irányítás központosított, de a forgalomirányítás a költségek minimalizálása és a teljesítmény maximalizálása érdekében optimalizált.


A Capacity Max a DMR-szabvány alapvető interoperabilitásán túlmutat, és kibővített funkcionalitást biztosít. Az olyan funkciók és alkalmazások, mint a Digitális vészhelyzet és a Munkarend jegykezelés, olyan eszközöket biztosítanak Önnek, amelyekkel sikeressé teheti vállalkozását.


Centralizált irányítás a teljes körű ellenőrzésért

A Capacity Max központosított irányítást biztosít minden olyan dolog felett, amire a rendszer kezeléséhez szüksége van. A rendszermenedzsment-szoftverrel az infrastruktúra, az eszközök és a beszélgetőcsoportok felett adhat parancsot, mindezt logikusan megszervezve, hogy Ön hatékonyabb és eredményesebb legyen. A frissítés és a frissítés is egyszerűbbé válik a szoftver- és firmware-foltok rendszerszerverre, infrastruktúrára és rádiókra történő kiszolgálására szolgáló folyamatokkal.


Nagyfokú biztonság

A biztonság a Capacity Max törzshálózati rádiós rendszer központi eleme. Az IP-hálózaton belüli minden hang-, adat- és vezérlőforgalom titkosított, és minden rádiót biztonságosan hitelesítenek. Egy készüléket távolról is letilthat és újra aktiválhat, ha elkeveredik vagy ellopják.


Egyszerű migráció

A Capacity Max zökkenőmentesen illeszkedik a meglévő MOTOTRBO rendszerekhez, így egy egyszerű, szoftverfrissítéssel könnyedén átállhat a Capacity Max-ra.


Növelt kapacitás, zökkenőmentes skálázhatóság

A MOTOTRBO Capacity Max megkönnyíti a rendszer bővítését az igények növekedésével. Egy rendszer akár 250 telephelyet is támogathat, telephelyenként akár 3000 felhasználóval.

Telephelyenként akár hat további adatátjátszó támogatja az intenzív szöveg- és adatfelhasználást, a GPS-t, a SCADA-t és a riasztáskezelést. Kompatibilis a MOTOTRBO rádiók széles választékával, így rugalmasan az Ön működéséhez igazíthatja a megoldást.


DMR Tier III kompatibilis

A rendszer támogatja az összes olyan innovatív funkciót, amelyet a MOTOTRBO-tól elvárhat, a fejlett helymeghatározástól kezdve a hosszú szöveges üzenetküldésen át a fokozott biztonságig. Azon ügyfelek számára, akiknek olyan rendszerre van szükségük, amely támogatja más gyártók rádióit, a Capacity Max DMR Tier III "Interoperabilitás" üzemmódban is futtatható ezen funkciók kikapcsolásával.


Nagyfokú rugalmasság, magas rendelkezésre állás

A Capacity Max több rétegű redundanciával rendelkezik, így egyetlen meghibásodás sem tudja leállítani a rendszert. Opcionálisan redundáns vezérlőkkel, IP-kapcsolókkal és helyszíni átjátszókkal is felszerelhető. Telephelyenként egy második vezérlőcsatornát is biztosíthat a rendszer rendkívül magas rendelkezésre állása érdekében.

Motorola HKVN4422A Capacity Max Advantage Subscription licensz kulcs kapcsolódó termékei

Motorola MotoTRBO kézi digitális URH adóvevő rádió