Az Igloo vállalatot 1947-ban alapították és máig hatalmas sikere van a márka jégládáinak, keményfalú- és szövetből készült hűtőtáskáinak, termoelektromos hűtőládáinak, valamint hűtődobozainak. A vállalat 2022-ben ünnepelte fennállásának 75. évfordulóját! A cég 1947-ben fémmegmunkáló műhelyként indult, de a vállalat hamar rájött, hogy a hűtött italokra hatalmas igény van. Ezért belekezdett a máig népszerű Playmate elnevezésű hűtődoboz gyártásába, hogy Amerika legismertebb hűtött uzsonnás doboza legyen. Tovább olvasom...

Termék nézet váltás Termékek rendezése:
Termékszűrés
Elérhetőség szerint
Raktáron (1)
Rendelésre (1)
Márkák szerint
Igloo (2)
Kategória szerint
Termoelektromos hűtőtáska (2)
Ár szerint
Ft - Ft
Összesen 2 termék, 1. oldal: 1 - 2 / 21
ÚJ

• A 27 literes össztérfogat akár 38 dobozos üdítő vagy három 1,5 literes palacknak ​​is helyet biztosít
• Bemeneti feszültség (DC): 12 V (szivargyújtó)
• Nagy teherbírású konstrukció kültéri használatra és hosszabb élettartamra
• Jég kék szín
• Zaj: 37 dB
• Méretek: 29,6 mélység cm x 39,6 cm szélesség x 44,4 cm magasság x 4,1 kg
• Hűtés a környezeti hőmérséklet alatt 20 °C-ig.

Bruttó ár: 26.035,- Ft (Nettó ár: 20.500,- Ft)
ÚJ

• A 26 literes összkapacitás akár 38 dobozos üdítő vagy három 1,5 literes palack befogadására is alkalmas
• Bemeneti feszültség (AC): 220-240 V; (DC): 12 V
• Nagy teherbírású konstrukció a kültéri használathoz és hosszabb élettartamhoz
• Jég kék szín
• Eco üzemmód
• Zaj: 37 dB
• Méretek: 29,6 cm mélység x 39,6 cm szélesség x 44,4 cm magasság x 4,2 kg
• Autós szivargyújtórol (12V) illetve hálózatról is egyaránt működik (220-240V)
• Hűtés akár 20 °C-kal a környezeti hőmérséklet alatt

Bruttó ár: 32.512,- Ft (Nettó ár: 25.600,- Ft)
Összesen 2 termék, 1. oldal: 1 - 2 / 21
A Playmate hűtődoboz olyan szinten népszerű lett az Egyesült Államokban, hogy minden harmadik háztartásban van ilyen, ráadásul számos világmárka készíttet belőle saját logójukkal ellátott változatot. Gondoljunk csak bele, létezik Jeep, NFL, Hello Kitty, Disney vagy Star Wars-os változat is.

De a márka rájött, hogy a hűtött italok akkor fogynak a legjobban, ha jó a hangulat, ezért megalkották a KoolTunest, amely a Playmate hűtődoboz továbbfejlesztett változata, ami azt jelenti, hogy a doboz oldalán kettő hangszóró található. Igen, jól hallod, kettő hangszóró. Bluetoothon keresztül rácsatlakoztatjuk a KoolTunest, amelyet boomboxnak is neveznek, a telefonunkra és már indulhat is a buli, legyünk bárhol a világon. Kell ennél több?

Az Igloo által gyártott guruló jégláda is hatalmas siker

Az évtizedek során számos új hűtőládát, hűtőtáskát dobott piacra a márka. Az első műanyagból készült kemény oldalfallal rendelkező hűtőtáskát a '60-as években, az első kerekes jégládát 1994-ben, az első újrahasznosított műanyagból készült keményfalú hűtőtáskát pedig 2021-ben mutatta be a márka.


A kerekekkel ellátott jégláda pedig hatalmas ötleten alapszik. Létezik belőle a kicsi, a közepes a nagy és az XL-es változat. A nagyobbak a legnépszerűbbek, mert azokba annyi üdítő, sör elfér, hogy egy egész házibulit le tudunk vele vezényelni. Sőt választhatunk olyan változatot is, amellyel még a nehezebb terepen is könnyen elboldogulunk. Vagyis az Igloo kínálatában csupa olyan hűtőládát, táskát, dobozt találunk, amelyek maximálisan kielégítik a táborozók, a piknikezők, a sportolók, és a távolban dolgozók igényeit, és növelik mindennapjaik kényelmét.

Mitől olyan népszerűek az Igloo hűtődobozai, hűtőtáskái?

A márka által gyártott termékek mindegyike nagyon fiatalos, trendi külsővel rendelkezik. De, aki inkább a 70-es, 80-as évek stílusát kedveli, az is megtalálja a márka kínálatában a számára megfelelőt. A márka gondol azokra is, akiknek nagyon fontos a környezetvédelem, ezért a márka rendelkezik egy folyamatosan bővülő környezetbarát kollekcióval is, ahol újrahasznosított anyagokból készült hűtőtáskákat találunk.


A Playmate pedig, amely Amerika legnépszerűbb hűtött uzsis doboza, bárkinek biztosítja, hogy napközben hűtött étele, itala legyen. De a márka termékei esetében nemcsak a külső az, ami magával ragad, hanem a funkcionalitás is. Olyan praktikus funkciókat fejlesztettek ki a termékeikhez, amelyek borzasztó praktikusak. Például a jégláda peremébe sörnyitót és pohártartót építettek be.


De a kényelmes fogantyúk kialakítására is nagy hangsúlyt fektettek. Ezenkívül meg kell említeni azt, hogy a márka hűtőládái, dobozai borzasztó strapabírók is. Ezt a folyamatos tesztelésnek köszönhetik. A vállalat saját laboratóriummal rendelkezik, ahol a tűző napon tesztelik a termékek ellenálló képességét.

A DND Telecom Kft 2021 óta az Igloo márka kereskedelmi partnere

Az Igloo márka a Dometic vállalatcsoporthoz tartozik. Ezenbelül képviseli a márka a fiatalos, lendületes, trendi hűtőtáskákat, jégládákat. Ezért, ha kirándulunk, de valami különlegesre vágyunk, és nem elégszünk meg a hagyományos külsővel rendelkező hűtő alkalmatosságokkal, akkor az Igloo által kínált termékek feldobják mindennapjainkat.


A márka, mint a Dometic vállalatcsoport többi tagja világméretű disztribúciós hálózattal rendelkezik, amelyen keresztül több mint 100 országban kaphatók a márka termékei. Ennek a hatalmas hálózatnak a része a DND Telecom webáruház is, amely 2021 óta forgalmazza a vállalat termékeit. Ennek köszönhetően webáruházunkban megtalálhatók az Igloo autós hűtőládái, termoelektromos hűtőtáskái vagy hordozható hűtőládái.