Icom IC-M94DE kézi hajórádió AIS vevővel

ICOM-1130-999
Icom IC-M94DE kézi hajórádió AIS vevővel

Icom IC-M94DE kézi hajórádió AIS vevővel legfontosabb tulajdonságai

• VHF hajózási csatornák
• Integrált AIS vevő
• Maximum 6W kimenő RF teljesítmény (akár 10 órás működés)
• 1500mW audio teljesítménnyel rendelkező hangszóró
• 2,3"-os nagyméretű kijelző
• Beépített H osztályú DSC funkció és folyami hívójel (MMSI és ATIS kód)
• Beépített GNSS és GPS vevővel rendelkezik
• Vízbe esve úszik a víz felszínén és fényjelzést ad
• AquaQuake vízeltávolító funkció
• Aktív zajcsökkentés
• DISTRESS gomb a rádió hátsó oldalán
• Tengeri rádió (INT csatornák)
• IPX7 vízálló védelem
• Float'n Flash funkció
• Alaptartozékok: BP-306 2400mAh akkumulátor, BC-251 töltő talp, BC-242 AC fali adapter, MB-133 övcsipesz, csuklópánt, FA-SC59V antenna

Bruttó ár: 174.879,- Ft (Nettó ár: 137.700,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Icom IC-M94DE kézi hajórádió AIS vevővel további tulajdonságai

• IC-M94DE VHF tengeri adó-vevő DSC és AIS vevővel: az Icom új IC-M94DE rádiója a világ első tengeri VHF kézi hordozható rádiója, amely integrált AIS-vevővel valamint DSC-vel és GPS funkcióval van ellátva.
• Az IC-M94DE az első kézi rádió, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más AIS vevővel felszerelt hajók által sugárzott információkat kapjanak. Az IC-M94DE hajóforgalmi információkat nyújt a rádió nagy kijelzőjén. Elegáns kialakításával és rengeteg egyszerűen használható funkciójával gyerekjáték az eszköz használata mindenki számára, akár kikapcsolódás vagy munka céljából merészkedik ki a tengerre.
• A világ első kézi tengeri rádiója AIS vevővel: az AIS vevő és a DSC funkció további biztonságot nyújt a tengeren. Az integrált AIS vevő a hajó forgalmi információit jeleníti meg a képernyőn. Az AIS célhívás funkció segítségével egyszerűen beállíthatja a DSC egyedi hívást. A vészhívások a hátsó panel vészjelző gombjával indíthatók.
• 6W RF kimenő teljesítmény és 10 óra üzemidő: az IC-M94DE 6W átviteli teljesítménye kiterjesztett kommunikációs tartományt biztosít a felhasználó számára. A mellékelt BP-306 nagy kapacitású, 2400 mAh Li-ion akkumulátor 10 órás üzemidőt biztosít normál körülmények között * (* Körülbelül, tipikus működés 5: 5: 90 terhelési aránnyal)
• Osztályvezető 1500 mW audio kimenet: az Icom egyedi nagy teljesítményű hangszórója 1500 mW-os hangkimenetet eredményez, jobb akusztikai hangtisztasággal, zajos tengeri környezetben.
• Egyszerűsített navigációs funkció: a navigáció funkció egy megadott útponthoz vezet. Legfeljebb 50 kedvenc horgászhelyet vagy úticélt jelölhet ki útpontként.
• Float’n Flash és MOB Auto Set funkciók: a rádió lebeg és az LCD képernyő, a gombok és a hátsó panel Vészjelző gomb villog, hogy elősegítse a vízből való láthatóságot. Ha megnyomja a vészjelző gombot, miközben a Float’n Flash működik, továbbítja a MOB vészjelet.
• További funkciók:
- Beépített GPS-vevő
- Aktív zajcsökkentő technológia: a beépített kétirányú aktív zajszűrésnek köszönhetően a készülék a háttérzajt akár 90%-kal is csökkenti mind adás mind pedig vétel esetén, aminek köszönhetően kiemelkedően tiszta kommunikáció válik elérhetővé.
- IPX7 merülő (1 méter mélységű víz 30 percig)
- Dualwatch és Tri-watch funkciók
- Kedvenc csatorna funkció
- Támogatja a négyjegyű csatornákat
- Az AquaQuake funkció lehetővé teszi a hangszóróba jutott víz eltávolítását úgy, hogy a készülék nagy hangerejű vibráló hangot gerjeszt.
- A tartozék Li-ion akkumulátor használata esetén a rádió nem süllyed el a vízben, hanem lebeg a víz tetején. Így egy esetleges véletlen baleset után nem kell a tenger fenekén keresnünk a rádiót.
- Amennyiben a készülék vízbe esik, úgy fényjelzést ad még akkor is, ha esetleg a rádió egyébként kikapcsolt állapotban volt. Így akár éjszakai véletlen baleset esetén is könnyedén megtaláljuk az úszó, villogó rádiót a sötét vízban.
- A készülék beépített GNSS és GPS vevővel rendelkezik amely DSC valamint MOB (man on board) hívásokhoz szükséges

Icom IC-M94DE kézi hajórádió AIS vevővel kapcsolódó média

Icom IC-M94DE

Icom IC-M94DE kézi hajórádió AIS vevővel alaptartozékai

-22%

Icom BC-242 AC 230V fali adapter


Bruttó ár: 8.128,- Ft (Nettó ár: 6.400,- Ft)
Akciós bruttó ár: 6.299,- Ft (Nettó ár: 4.960,- Ft)
22,50% kedvezmény
A termék raktárkészletünkről azonnal vihető. (10-49 darab)

Csuklópánt

Csuklópánt
                                                                                                                    

Icom IC-M94DE kézi hajórádió AIS vevővel kapcsolódó szolgáltatásai

Rádióengedély ügyintézés - hajórádió

Akár kézi, akár vízijárműbe beépített, akár fixen asztalra telepített hajózási rádió használatához rádióengedély szükséges. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét. Az NMHH által kiadott rádióengedély fogja tartalmazni a hajórádióba beírandó ATIS és MMSI kódot.

Hajózási és repülős rádió programozás

Vállaljuk az általunk forgalmazott repülős és hajórádiók egyedi szoftveres beállítását. Reprádió esetén szoftveresen számos funkció és beállítás módosítható, elmentett frekvenciák adhatók meg. Hajózási rádió esetén az előbbieken felül lehetőség van a készülékbe programozni az ATIS és MMSI kódot is.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Icom IC-M94DE kézi hajórádió AIS vevővel kapcsolódó termékei

Sirio hajó antenna

Icom programozó szoftver és kábel

Icom akkumulátor és elemtartó

Icom akkumulátor töltő, adapter, tápegység

Icom antenna és antenna tartozék

Icom hordtok és övcsipesz

Icom kézi mikrofon