Icom IC-FR6300 UHF digitális NXDN / analóg átjátszó

ICOM-1170-999
Icom IC-FR6300 UHF digitális NXDN / analóg átjátszó
Icom IC-FR6300 UHF digitális NXDN / analóg átjátszó

Icom IC-FR6300 UHF digitális NXDN / analóg átjátszó legfontosabb tulajdonságai

• 19 colos rack szekrénybe építhető, 2 egység magas kivitel, kijelzővel
• Készülékben kialakított hely további RF csatornamodulnak
• 400-470 MHz között programozható
• IDAS digitális és analóg vegyes üzemmód
• 32 programozható csatorna, 5 programozható gomb
• Maximum 25W RF kimenő teljesítmény
• Opcionális vezérlő kártyákkal bővíthető (Simulcast Conventional, Multi-site Conventional, Single site Trunking, Multi-site Trunking)
• Távoli elérés IP felületen keresztül opcionális UC-FR5300 IP kártyán keresztül

Bruttó ár: 651.510,- Ft (Nettó ár: 513.000,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Icom IC-FR6300 UHF digitális NXDN / analóg átjátszó további tulajdonságai

Teljesen új CPU/FPGA platform
Az IC-FR5300 sorozat a második generációs IDAS™ Repeater, amely megtartja a rendszer kompatibilitását az eredeti IC-FR5000 sorozattal, és folytatja egyedi csomagját. Úgy néz ki, mint az IC-FR5000, de új CPU/FPGA platformot használnak. Az IC-FR5300 sorozat digitális szimulcast rendszer képességet és ±0,1 ppm nagyfrekvenciás stabilitást biztosít a GNSS antenna 1 pps referenciajelével.


Rendszer méretezhetőség
Az IC-FR5300 sorozat egyszerűen frissíthető egy opcionális UC-FR5300 hálózati/vezérlőkártya és egy CF kártyával ellátott szoftver telepítésével. A kommunikációs sűrűségtől és a lefedettségtől függően rádiórendszere egyetlen helyszínről szimulcast rendszerré vagy többhelyes trunking* rendszerré nőhet, hogy megfeleljen kommunikációs igényeinek. (*Kompatibilis IDAS eszközök szükséges a funkció igénybevételéhez)


D-SUB 25 tűs tartozék csatlakozó
Az IC-FR5300 sorozat programozható D-SUB 25 tűs tartozékcsatlakozóval rendelkezik külső vezérlő eszközök csatlakoztatásához. Ezenkívül a modulációs/demodulációs jelek be- és kimenete is lehetséges a D-SUB csatlakozón keresztül.


50 W kimenet 50%-os munkaciklus mellett vagy 25 W 100%-os munkaciklusú működés
A nagy teljesítményű végerősítőt alkalmazó IC-FR5300 sorozat megbízható, 100%-os munkaciklusú működést biztosít 25 W kimeneten. Ha 50 W-os nagy teljesítményen üzemeltetik, az átjátszó 50%-os munkaciklussal működik. (* 25 W kimeneti teljesítmény az átjátszó verziójától függően. Környezeti hőmérséklet: 25°C)

50 W kimenet 100%-os munkaciklus mellett vagy 100 W 50%-os munkaciklusú működés opcionális teljesítményerősítővel
Ha nagyobb teljesítményre van szükség, az opcionális UR-PA5000/UR-PA6000 sorozatú végerősítő 100 W kimeneti teljesítményt biztosít 50%-os kitöltési ciklus mellett és 50 W kimenetet 100%-os terhelhetőség mellett.


Két RF modul beszerelésére alkalmas egy házba
Az IC-FR5300 sorozat rendelkezik egy belső hellyel egy másik RF egység telepítéséhez. Két RF modul* telepíthető és üzemeltethető egymástól függetlenül. Az előlapon lévő LED-ek mindkét csatorna állapotát mutatják. (*Opcionális UR-FR5300/UR-FR6300 szükséges.)


Digitális/analóg vegyes mód és több beszédcsoport CTCSS, DTCS Tone és RAN használatával
Az IC-FR5300 sorozat analóg és digitális módokat egyaránt képes fogadni egy csatornán, és a programozástól függően bármelyik módot továbbítani. Több CTCSS és DTCS, valamint digitális RAN (Radio Access Number) kódot dekódol csatornánként (legfeljebb 16 hang/kód), és egy meghatározott hanggal/kóddal továbbítja a vett jelet.


32 csatornakapacitás és 5 programozható gomb
A 12 számjegyű alfanumerikus kijelző, az 5 programozható gomb, a 32 memóriacsatorna és a belső hangszóró lehetővé teszi az átjátszó egyszerű bázisállomásként történő használatát, vagy az átjátszó tevékenységének ellenőrzését. Az LCD különféle szöveges és kódinformációkat jelenít meg.


IP távoli karbantartás
Ha az IC-FR5300 sorozat az opcionális UC-FR5300 hálózati/vezérlőkártyán keresztül csatlakozik egy IP-hálózathoz, a PC-programozás és az IP-cím beállítása távolról is elvégezhető. Az SNMP és Syslog információk elküldhetők a menedzsernek távfelügyelet céljából.


Egyéb funkciók:
• 19 hüvelykes állványra szerelhető 2U magasságú alacsony profil
• A vevő szavazó funkciója javítja a rádiós terminálok talkback képességét a helyszínen
• Az RC-FS10 távoli kommunikátor szoftver egyszerű küldő állomásként működik a rádiós terminálokkal való kommunikációhoz az átjátszón keresztül
• CW ID adó
• PTT prioritás beállítása (Helyi mikrofon, külső PTT vagy átjátszó működés)
• 5 hangú dekóder* (*Csak analóg módhoz)
• DTMF kódoló/dekódoló
• Alacsony feszültség riasztás

Icom IC-FR6300 UHF digitális NXDN / analóg átjátszó kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió helyszíni tesztelés

Egy íróasztal mellől nem lehet eldönteni, hogy egy adott terület vagy épület berádiózása PMR rádióval, professzionális URH rádióval vagy URH átjátszóval oldható meg. Mi segítünk ebben! Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a kérdéses helyszínen győződhessen meg a rádiók által nyújtott rádiós lefedettségről. A megküldött tesztrádiókkal akár önállóan, saját maga is végezhet rádiópróbát vagy kollégánk közreműködésével is bejárható a terület. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

Frekvenciakijelölési határozat ügyintézés

Amennyiben egyedi frekvenciával vagy átjátszós rendszerben kívánja használni professzionális URH rádiós eszközét, úgy ezt az egyedi frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. Az egyedi frekvencia ideiglenes használatához a hatóság a frekvenciakijelölési határozatban járul hozzá. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja az egyedi frekvenciakijelölési határozat megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH rendszertechnikai tervezés

Egyedi és átjátszós frekvenciát használó beszéd vagy adatátviteli URH rádiós eszköz használatához frekvenciakijelölési határozat megkérése szükséges az NMHH-tól. Az igénylés feltétele, hogy a hatóság felé a kérelemmel együtt URH rendszertechnikai terv is benyújtásra kerüljön. Cégünk vállalja URH rendszertechnikai terv készítését és garantálja annak sikeres engedélyeztetését.

Rádióengedély ügyintézés - URH

Közös felhasználású illetve egyedi frekvenciát használó professzionális URH rádió valamint URH átjátszós rendszer használatához a kért frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. A frekvencia végleges használatához a hatóság a rádióengedélyben járul hozzá, amely megszerzésének feltétele egyedi és átjátszós frekvencia esetén a frekvenciakijelölési határozat megléte. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió telepítés

Vállaljuk professzionális URH mobil adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy gépkocsiba történő telepítését valamint URH átjátszók kiépítését antenna rendszer kialakításával. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

URH rádió kölcsönzés

Professzionális URH rádiók esetén kézi, mobil és átjátszó eszközökkel bérlős készlettel is rendelkezünk. Amennyiben nem szeretne nagyobb értékű beruházásba invesztálni vagy csak rövidebb ideig kívánja használni az eszközöket, úgy ideális megoldás lehet az URH rádió kölcsönzés rövid vagy hosszú távra.

Icom IC-FR6300 UHF digitális NXDN / analóg átjátszó kapcsolódó termékei

Icom programozó szoftver és kábel

Icom antenna és antenna tartozék

Icom beépíthető panel

Icom URH átjátszó

Icom kézi mikrofon

Icom külső hangszóró

Icom asztali mikrofon