Icom IC-F8101 HF rövidhullámú mobil adóvevő rádió

ICOM-665-999
Icom IC-F8101 HF rövidhullámú mobil adóvevő rádió

Icom IC-F8101 HF rövidhullámú mobil adóvevő rádió legfontosabb tulajdonságai

• Rx: 0,5-29,9999MHz; Tx: 1,6-29,9999
• 3 választható kiszerelés (rögzített előlappal, levehető előlappal, mikrofonról történő vezérléssel) (az ár a kiszereléstől függően változhat)
• GPS vevő csatlakoztatható
• Beépített DSP processzor
• ALE, szelektív hívás, SSB, AM, CW, adat üzemmód
• Maximum 125W RF kimenő teljesítmény
• IP54 és MIL-STD 810 C, D, E, és F szabványoknak megfelel
• Kizárólag exportra értékesítjük
• Az ár a Command mic verzióra vonatkozik

Ár: érdeklődjön!
árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Icom IC-F8101 HF rövidhullámú mobil adóvevő rádió további tulajdonságai

Az Icom professzionális kivitelű rövidhullámú HF rádiója többféle vezérlőkonfigurációban érhető el. Pl.: csatlakoztatott kézi mikrofonnal, távoli vezérlést lehetővé tevő kézi mikrofonnal, elkülöníthető előlappal. A gyártó több évtizedes tapasztalata valamint a hazai disztribútor három évtizedes jelenléte a piacon garantálja, hogy az Icom márka választásával hosszú távon megbízható rádió mellett teszi le a voksát.


A termékről bővebb leírást, tartozékokat a termék katalógusában talál.

Icom IC-F8101 HF rövidhullámú mobil adóvevő rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió telepítés

Vállaljuk professzionális URH mobil adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy gépkocsiba történő telepítését valamint URH átjátszók kiépítését antenna rendszer kialakításával. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.