Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió

ENT-071-999
Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió
Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádióEntel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió

Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió legfontosabb tulajdonságai

• Frekvenciatartomány: 156-163MHz hajózási csatornák
• RF kimeneti teljesítmény: 3.9W
• OLED kijelzővel és teljes billentyűzettel
• 16 állású csatornaválasztó
• Analóg üzemmód (hajózási frekvenciák)
• 10 óra elérhető üzemidő
ATEX II 2G Ex ib IIB T4 Gb szabványnak megfelelő ATEX robbanásbiztos kivitel
• MIL STD 810 C/D/E/F/G katonai szabványnak megfelel
• Alaptartozék CNB950EV2 1800mAh lítium-ion akkumulátor
• IP68 védelem (2 méter, 4 órán keresztül)

Bruttó ár: 439.166,- Ft (Nettó ár: 345.800,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió további tulajdonságai

Csatornák
A DT844 előre be van programozva az összes nemzetközi, amerikai és kanadai hajózási csatornával, és további 16 privát csatorna is programozható.


Környezetvédelem
IP68 (2 méter 4 órán keresztül) - A DT844 a legmagasabb víz alá meríthetőségi minősítést kínálja minden gyártó közül. Ez véd a korrózió ellen, és 4 órán keresztül ellenáll a 2 méter mélységig tartó teljes vízbe merítésnek, így védelmet nyújt a rendkívül nedves környezetben előforduló valószínű veszélyekkel szemben.


Robusztus tartozék-csatlakozó
A DT844 tartozék-csatlakozóját kifejezetten úgy tervezték, hogy amikor egy tartozékot a hordozható készülékhez rögzítenek, a csatlakozás bármilyen terhelést kibírjon; a leejtéstől a gondatlan rendellenes használatig. A robusztus, többtűs interfész és a Micro-USB aljzat egyaránt víz alá meríthető és aranyozott, hogy minimálisra csökkentse a sérülés kockázatát és védelmet nyújtson a korrózió ellen. Az IS védelmi szintek integritásának biztosítása érdekében a kézibeszélőhöz csatlakoztatott minden tartozék automatikusan átesik egy hitelesítési folyamaton, amely védelmet nyújt a nem megfelelő tartozékok használata ellen. Minden DT844 tartozék robusztus zárócsatlakozóval van ellátva a felhasználó biztonságának további védelme érdekében.


Nagy kontrasztú fehér-fekete OLED-kijelző
A DT844 modell nagy kontrasztú fehér-fekete OLED-kijelzője kiváló olvashatóságot biztosít különböző fényviszonyok között, ami tovább növeli a DT844 intuitív felhasználói felületét.


Li-ion akkumulátor technológia és hosszabb beszélgetési idő
A DT844 rádiók alapfelszereltségként a legújabb intelligens lítium-ion akkumulátor technológiával vannak ellátva. A lítium-ion akkumulátor technológia egyik legfontosabb előnye, hogy kiküszöböli a "memóriahatást", ami azt jelenti, hogy az akkumulátort nem kell teljesen lemeríteni az újratöltés előtt. Ennek eredményeképpen az Entel akkumulátor minden egyes alkalommal, amikor leveszi a töltőről, garantáltan teljes töltöttséget kap.


Kiváló hangzás
A DT844 hordozható készülékek hangos és éles hangzást biztosítanak, függetlenül attól, hogy milyen környezetben van. A DT844 összes tartozéka robusztus záródugót és kiváló minőségű kábelt tartalmaz, és az Entel saját fejlesztésű "Smart Speech Tailoring" technológiájának előnyeit élvezik. Ez automatikusan felismeri a csatlakoztatott tartozék típusát, és ennek megfelelően optimalizálja a hangot a legjobb teljesítmény elérése érdekében.


Kényelem
Egyszerű fedélzeti átprogramozó alkalmazás - Az ingyenes, egyedülálló és egyszerűen használható PC-s alkalmazással könnyedén átprogramozhatja a DT844 rádiót, miközben még a fedélzeten van. A felhasználóbarát alkalmazással egyszerűen áthúzhat egy új programozási fájlt egy e-mailből a DT844 rádió(k)ra. Ez egy egyszerű és zökkenőmentes folyamat, amelyet nem műszaki szakemberek is elvégezhetnek.


Kulcszár
A véletlenszerű működés elkerülése érdekében a rádió billentyűi és kezelőszervei zárolhatók.


Programozható csatornafigyelő gomb
Ha a DT844 hordozható rádiókészülékén engedélyezve van a csatornavédelem, akkor a saját hálózatain kívül minden más jelet kiszűr. Ez átmenetileg kikapcsolható, így lehetővé téve a csatornáján lévő összes jel figyelését.

Audió tartozékok és BA támogatás
Az Entel tartozékok széles választékát kínálja, beleértve a Draegor BA-t. A tűzoltók körében legnépszerűbb a CXR csontvezető gége- és koponyamikrofon, amely kiküszöböli a környezeti zajokat, és amelyet a DT844 beszéd testreszabási technológiája tovább javít, így első alkalommal, minden alkalommal érthető kommunikációt biztosít.


Memóriakeresés
Lehetővé teszi a rádió felhasználója számára, hogy létrehozza/megváltoztassa saját csatornakeresési listáját.


Biztonság
ATEX IIB jóváhagyás - A DT844 ATEX tanúsítvánnyal rendelkező hordozható rádiók megfelelnek az IIB T4 - az EU 2014/34/EU irányelv szerinti legszigorúbb ATEX minősítésnek.

Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió kapcsolódó média

Entel_DTEx_radiok

Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió alaptartozékai

Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz - robbanásbiztos ATEX rádiók

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, cégünk Icom, Motorola és Entel típusú robbanásbiztos, ATEX minősítésű adó-vevő rádiók javítását vállalja. Kérjük javítási igény esetén vegye figyelembe, hogy hardware-es hiba esetén - egy, két kivételtől eltekintve - minden esetben vissza kell küldenünk a rádiót a gyártói szervizbe. Mivel a rádiót a javítás során megbontják és speciális szerviztechnológia szükséges a javításához, az ATEX minősítés csak úgy garantálható, ha a javítást a gyártó saját szervizében végzi el. Ennek megfelelően ezen készülékeknél számolni kell a több hetes javítási periódussal.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Entel DT844 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió kapcsolódó termékei