Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014

EMO-015-999
Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014
Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014 Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014 Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014

Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014 legfontosabb tulajdonságai

• Full HD minőségben fogadhatja a MindigTV ingyenes csatornáit, illetve a regionális csatornákat
• DVB-T és DVB-T2 szolgáltatások vétele
• Csatlakozók: 1x USB 2.0, 1x HDMI 1.4, 1x miniUSB, 1xSCART
• Felvétel lehetősége: Igen, USB-n keresztül legfeljebb 1 TB
• Finomhangoló frekvenciatartomány: 177-858 MHz
• Táplálás: 220-240 V AC 50/60 Hz
• Fénykép formátumok: jpeg, bmp, png
• Videó formátumok: .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mpjeg, .ts, .trp, .mpeg2, .mpeg4, .mpeg1, .h264
• Videófelbontás: 1080p/720p/480p/576p
• Audió formátumok: mp3, aac, m4a, mpa
• Menü nyelve: CZ, PL, SK, HU, EN, SI, GER, HR, RU, TU, SRB, LT, LV, SE, FI, BG, NL, FR, NO, IT, ES, PT
• Mérete: 120 x 75 x 25 mm

Bruttó ár: 11.049,- Ft (Nettó ár: 8.700,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014 további tulajdonságai

Az EMOS EM190-S set-top box nemcsak otthoni használatra, hanem kórházakhoz, szállodákhoz vagy vendégházakhoz is alkalmas. A készülék kicsi mérete lehetővé teszi, hogy bárhol tárolhatja. Különösen értékelni fogja a könnyen kezelhető távirányítót. Nem kell attól tartania, hogy nem fogja tudni kezelni ezt az eszközt, mivel egyszerű és intuitív.


Ha nem szeretné látni a sok eszközt, akkor biztosan örülni fog annak, hogy az EMOS EM190-S set-top boxot a tv-készülék hátoldalára helyezheti. Csak annyit kell tennie, hogy eltávolítja a külső infravörös érzékelőt, beprogramozza az univerzális távirányítót, és kikapcsolja az előlapot a menüben, hogy ne zavarja a TV-t. A kábel hossza 1 méter, tehát nem lesz gond annak elhelyezésével. A készüléket ezután távirányítóval kezelheti. Előfordulhat, hogy nem veszi észre, hogy csatlakoztatott egy eszközt. Ha ez az opció nem felel meg, akkor a szokásos módon telepítheti a TV alá, tehát nem szükséges külső infravörös érzékelővel csatlakoztatni.


Az EMOS EM190-S-t mindenki képes telepíteni. A hátul lévő bemenetek és kimenetek számának köszönhetően a vevőkészüléket bármilyen TV-hez, antennához vagy más elektronikához csatlakoztatható. A menü és az automatikus hangolás segítségével könnyen beállítható és kezelhető a készülék. A beállításban egy praktikus telepítési útmutató is segít.


Az EMOS EM190-S set-top box eleje USB porttal van felszerelve. Külső lemezt is csatlakoztathat 1 TB méretig. Élvezze kedvenc filmjét vagy sorozatát a szélesképernyős tévén, amelyet bármikor hirdetés nélkül nézhet. A készülék előnye, hogy filmeket rögzíthet USB-n keresztül a TV-ről, amely két csatornán fut egyidejűleg egy multiplexen belül. Zökkenőmentesen nézhet közben egy harmadik állomást. Ha van egy kedvenc filme vagy sorozata, amelyek egyidőben vannak műsoron, akkor minden bizonnyal értékelni fogja az időzítő funkciót, amely lehetővé teszi a rögzítés kezdetének és végének pontos beállítását. Természetesen lehetőség van arra is, hogy rendszeres időközönkénti felvételt állítson be. Ha nem akarja használni ezt a funkciót, elegendő kiválasztani a kedvenc filmjét vagy sorozatát és egyszerűen manuálisan elindítani a felvételt.


Az EMOS EM190-S set-top box praktikus, nagy hatótávolságú távirányítóval rendelkezik. A vezérlő segítségével könnyedén válthat a programok között, vagy beállíthatja a felvételt. A programokat szerkesztheti vagy megnyithat egy 7 napos műsorkalauzt is. A váltás még soha nem volt ilyen egyszerű és gyorsabb. A távirányító praktikus tanulási funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az eredeti távirányító gombjainak átörökítését. Csak egy illesztőprogramot kell használni, amely mindent megold, amire szüksége van.


Az EMOS EM190-S set-top box sok olyan hasznos funkcióval fog örömére szolgálni, amelyeket bármikor használhat. Játsza le kedvenc filmjét, sorozatát vagy zenéit USB-meghajtón. Sok TV-csatorna vagy rádióállomás közül válogathat. Mutassa meg szeretteinek a nyaralását, esküvőjét vagy családi ünnepségeit. Tartson partit és játsza le hozzá kedvenc zenéit. Élvezze a zavartalan pillanatot, tele szórakozással.


Az EMOS EM190-S set-top box lehetőséget kínál bizonyos TV-csatornák programjainak törlésére vagy jelszó megadására is. Tehát befolyásolhatja, hogy a gyermekei mit láthatnak. Kíváncsi, hogy gyermekei mennyi időt töltenek a képernyő előtt, miközben ön dolgozik? A szülői felügyelet képes ezt mérni, mindent átfogóan. Ezen felül jelszóval védheti a teljes set-top boxot.


Az EMOS EM190-S set-top box DVB-T2 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely teljes bizonyosságot nyújt önnek abban, hogy az ilyen típusú műsorok valóban dekódolhatók.

Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014 kapcsolódó termékei

EMOS beltéri DVB-T TV antenna

EMOS kültéri DVB-T antenna

TV antenna elosztó

EMOS DVB-T vevő set-top box

TV antenna erősítő

Emos EM190-S DVB-T2 set-top box beltéri egység J6014 kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott EMOS termékek