Dometic CoolFreeze CDF18 kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 18L (kifutott)

DOM-195-999
Dometic CoolFreeze CDF18 kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 18L
Dometic CoolFreeze CDF18 kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 18LDometic CoolFreeze CDF18 kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 18L

Dometic CoolFreeze CDF18 kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 18L legfontosabb tulajdonságai

• A teljes űrtartalma 18 liter, 4db 1,5 literes flakon elfér benne
• Kompakt kialakítása révén könnyen pakolható
• Az Ön kedvelt étel- és italféleségeinek hűtése és mélyhűtése
• Süllyesztett fogantyú a kényelmes hordozhatóság érdekében
• A járműben könnyen rögzíthető hevederekkel vagy biztonsági övvel, amelyek a hűtőládán kialakított vezetőelemekbe illeszkednek.
• Szabályozható hőmérséklet +10 °C és -18 °C között
• Bemeneti feszültség (egyenáram) 12/24 V
• Méretek ‒ termék mélysége 465 mm
• Méretek ‒ termék magassága 414 mm
• Méretek ‒ termék szélessége 300 mm
• Nettó tömeg 9.50 kg

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Dometic CoolFreeze CDF18 kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 18L további tulajdonságai

Ez a nagy teljesítményű hűtőláda és fagyasztó az étel- és italfélék +10 °C és -18 °C közötti tárolására alkalmas. Integrált vezetőelemei biztos rögzítést tesznek lehetővé a járműben hevederekkel vagy biztonsági övekkel. Mindemellett süllyesztett fogantyújának és kompakt kialakításának köszönhetően kényelmesen hordozható.


A Dometic CoolFreeze CDF 18 csekély súlyú kompresszoros hűtőtechnológiája és kompakt kialakítása révén megkönnyíti az étel- és italfélék hűtését és fagyasztását. Süllyesztett fogantyújának köszönhetően kényelmesen hordozható, a hevederekhez vagy biztonsági övekhez készült integrált vezetőelemek pedig biztonságos és könnyű rögzítést tesznek lehetővé a jármű belsejében. A robusztus zsanérral és felhasználóbarát reteszkialakítással ellátott, tökéletesített fedél egyenletes, sík felületét asztalként is lehet használni. Hatékony hűtőteljesítményének köszönhetően a CDF 18 a külső hőmérséklettől függetlenül minimális teljesítményfelvétellel képes tartalmának hűtésére és fagyasztására. Élvezze a megbízható hűtést, ahol csak szüksége van rá!

Dometic CoolFreeze CDF18 kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 18L kapcsolódó szolgáltatásai

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok szervize

Vállaljuk Dometic márkájú gépjármű elektronikai termékek és tartozékok (inverter, generátor, akkumulátor töltő, parkolássegéd, tolatókamera, hűtőtáska, hűtőláda, stb.) javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és termék típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok beépítése

Cégünk vállalja Dometic gépjármű elektronikai termékek beépítését személyautókba, tehergépjárművekbe, buszokba és egyéb speciális gépjárművekbe (kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) Legyen szó akár Dometic inverterről, generátorról, akkumulátor töltőről, tolatásjelzőről, parkolást segítő tolatókameráról vagy hűtőládáról, beépítésüket budapesti telephelyünkön tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk.

Dometic CoolFreeze CDF18 kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 18L kapcsolódó termékei