Megkülönböztető jelzést ajándékozott a DND Telecom Center Kft. a Heim Pál Gyermekkórház részére

Cégünk, a DND Telecom Center Kft. egy SoundOff Signal márkájú Magnum LED-es fényhíddal támogatta a Heim Pál Gyermekkórházat. A kórház a megkülönböztető jelzéssel ellátott gépjárművet betegek, orvosok, gyógyszerek és vér azonnali szállítására alkalmazza. Az átadóról készült videót az alábbi linken tekinthetik meg.

Az elérhető SoundOff Signal kék fényhidakat ezen a linken találja.

A SoundOff Signal Magnum fényhídja moduláris LED felépítésű, gyári 5 év jótállási idővel rendelkezik. A Gyermekkórház részére általunk felajánlott típus középen hangszóróval rendelkezik, de a termékkínálatban elérhető hangszóró nélküli, teljes moduláris felépítésű LED fényhíd is. A termék természetesen megfelel a magyarországi használathoz szükséges R65 fénytechnikai és R10 elektromágneses összeférhetőségre vonatkozó előírásoknak. A megfelelő hangnyomást pedig jelen fényhídban a középen található 100W-os hangszóró biztosítja. Az általunk forgalmazott SoundOff Signal megkülönböztető és figyelmeztető jelzések, kék, kék/piros és sárga villogók, vezérlők, hangszórók és területmegvilágítási lámpák üzletünkben megtekinthetőek, kipróbálhatók.

Fényhíd átadás a Heim Pál Gyermekkórház részére (DND Telecom Center Kft.)Fényhíd átadás a Heim Pál Gyermekkórház részére (DND Telecom Center Kft.)

« Sirena megkülönböztető és figyelmeztető jelzések – Icom IP gateway rádiós rendszerek összeköttetéséhez »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2015. december 21. hétfő 15:06
Kategória:
Megkülönböztető jelzés
Címkék: